İlk 2 belli işte, aralarında çok az fark oluyor zaten, hangisinin birinci olacağına ACUN'un programını nerden böldüğüne bağlı. Bu arada bu bölme işine ne diyorsunuz ya, çok sahtekarca değil mi?
Normalde sahtekarca ama Acun son zamanlarda özet - yeni bölüm şeklinde bölmeye başladı. Yani O Ses Türkiye'nin "Başlıyor" kısmının %90'ı önceki bölümün özeti. O nedenle sahtekarlık olarak görmüyorum şu anda. O Ses Türkiye zirveyi hak ediyor Umutsuz Ev Kadınları kadar
Reytinglerin açıklanmasına çok az bir süre kaldı. Ben en çok Tek Başımıza'nın durumunu merak ediyorum. Tahminlerime göre çok gerilerde kalacak...
Tam öyle değil kanımca,geçen hafta ya da ondan önceki hafta takip etmiştim. 20:50 gibi özet bitti, programsa 21:30'da bölündü yani nerdeyse yarısı yeniydi ilk kısmın, tam özetin sonunda bölse tamam ama bu şekilde hoş bulmuyorum.
Ben de takip etmiştim ve yeni bölüm 21.10 gibi başlamıştı ve reytinglerde 21.20 civarında başlıyordu. Ama bazı haftalarda yine dediğin gibi yapıyor olabilir. Çünkü Acun'u biliyoruz yıllardır bu bölme taktiğiyle (!) zirveyi ele geçiriyormuş gibi gözüküyor...