Burun farkıyla LeclercBergen
Total | (1) | 7,64
AB | (2) | 4,65
ABC1 | (1) | 6,62
MasterChef All Star
Total | (3) | 4,42
AB | (1) | 5,67
ABC1 | (2) | 5,50
Adım Farah 15. Bölüm (Yeni Sezon)
Total | (9) | 2,26
AB | (12) | 1,73
ABC1 | (6) | 2,67
Benim Güzel Ailem 13. Bölüm
Total | (11) | 1,90
AB | (13) | 1,73
ABC1 | (10) | 2,18
Çöp Adam 28. Bölüm
Total | (17) | 1,59
AB | (7) | 2,27
ABC1 | (12) | 1,78
Dönence 12. Bölüm
Total | (13) | 1,88
AB | (18) | 1,16
ABC1 | (13) | 1,75
Kaynak: Deniz Tural Twitter (@DTural)
Yükselmiş hali 2,27 reytingÇöp Adam AB'de iyi yükselmiş devamı gelmez gibi.
İntikamını aldı kraliçe.Farah hanım sizlere ömür
Onu paketleyen kaderin cilvesi gibi hakiki FARAH oldu, Bergen ile
Kötünün iyisi işteYükselmiş hali 2,27 reyting
Diziyle dalga geçiyorum, yazdığınla değil yanlış olmasın 🙏🏻🙏🏻
3 reyting gören dizi yok şaka gibi 😵 Bergen olmasa da sonuç pek değişmeyecek gibiydi.
Çöp Adam ve Adam Farah bu sezon tutunamayacak belli oldu. Dönence zaten gidici. Çarşambaya elini çabuk tutup yeni bi iş koyan kanal oldukça avantajlı.
Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------
Haftaya düzelir daha ilk bölüm yayınlandı dün dizi ile tek olumsuz yorum olmadı hemen belli oldu diye kesin konuşmayın
Aynen öyle yeni sezon ilk bölümümüz yine çok iyiydi ve çok sevildi. Film, etkilemiş dizimizi maalesef. Umarım haftaya artacak.Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------
Haftaya düzelir daha ilk bölüm yayınlandı dün dizi ile tek olumsuz yorum olmadı hemen belli oldu diye kesin konuşmayın
Bergen olmasa Adım Farah 20 reyting alacaktı de geç onun bildiği dil o.
Melek teyze adım farah ne zaman iyi reyting aldı ki? Ne zaman kitleleri ekrana kilitledi ki? Ne zaman müthiş gündem oldu ki zirve derecesinde? Ne zaman herkesçe konuşuldu, yankı uyandırdı?Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------
Aldığı en yüksek reyting 5.78Melek teyze adım farah ne zaman iyi reyting aldı ki? Ne zaman kitleleri ekrana kilitledi ki? Ne zaman müthiş gündem oldu ki zirve derecesinde? Ne zaman herkesçe konuşuldu, yankı uyandırdı?
Ne zaman 6-7 reyting aldı...
Melek teyze adım farah ne zaman iyi reyting aldı ki? Ne zaman kitleleri ekrana kilitledi ki? Ne zaman müthiş gündem oldu ki zirve derecesinde? Ne zaman herkesçe konuşuldu, yankı uyandırdı?
Ne zaman 6-7 reyting aldı...
Aldığı en yüksek reyting 5.78
Bu oranları yükseltmesi pek mümkün görünmüyor. Bergenle ilgisi yok. O olmasa aynı kanalda zaten Kuruluş başlayacak. Kaldı ki zaten geçen sezon da ahım şahım reyting alan bir iş değildi.Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?