27 Eylül 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star - 101. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
IMG_0401.jpeg

IMG_0400.jpeg
IMG_0399.jpeg
IMG_0398.png
IMG_0397.png

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Bergen
Total | (1) | 7,64
AB | (2) | 4,65
ABC1 | (1) | 6,62

MasterChef All Star
Total | (3) | 4,42
AB | (1) | 5,67
ABC1 | (2) | 5,50

Adım Farah 15. Bölüm (Yeni Sezon)
Total | (9) | 2,26
AB | (12) | 1,73
ABC1 | (6) | 2,67

Benim Güzel Ailem 13. Bölüm
Total | (11) | 1,90
AB | (13) | 1,73
ABC1 | (10) | 2,18

Çöp Adam 28. Bölüm
Total | (17) | 1,59
AB | (7) | 2,27
ABC1 | (12) | 1,78

Dönence 12. Bölüm
Total | (13) | 1,88
AB | (18) | 1,16
ABC1 | (13) | 1,75

Kaynak: Deniz Tural Twitter (@DTural)

Bergen
Total | (1) | 7,64
AB | (2) | 4,65
ABC1 | (1) | 6,62

MasterChef All Star
Total | (3) | 4,42
AB | (1) | 5,67
ABC1 | (2) | 5,50

Adım Farah 15. Bölüm (Yeni Sezon)
Total | (9) | 2,26
AB | (12) | 1,73
ABC1 | (6) | 2,67

Benim Güzel Ailem 13. Bölüm
Total | (11) | 1,90
AB | (13) | 1,73
ABC1 | (10) | 2,18

Çöp Adam 28. Bölüm
Total | (17) | 1,59
AB | (7) | 2,27
ABC1 | (12) | 1,78

Dönence 12. Bölüm
Total | (13) | 1,88
AB | (18) | 1,16
ABC1 | (13) | 1,75

Kaynak: Deniz Tural Twitter (@DTural)
Burun farkıyla Leclerc :A

Çöp Adam ve Adam Farah bu sezon tutunamayacak belli oldu. Dönence zaten gidici. Çarşambaya elini çabuk tutup yeni bi iş koyan kanal oldukça avantajlı.

Bergen çok iyi oranlar almış ama daha fazlasını bekliyordum şaşırttı.

MasterChef güzel gitmiş Bergen karşısında.

Adım Farah kötü başlamış FOX'un yerinde olsam cumaya dizi koyacağıma Adım Farah'ı o güne çekip çarşambaya dizi koyarım.

Benim Güzel Ailem bu reytinglerle umarım çok sürmez.

Dönence nal toplamaya devam etmiş final kararı çıktığı için pek önemi yok artık :A

Çöp Adam AB'de iyi yükselmiş devamı gelmez gibi.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
ATV filmlerini çarşamba gününe koyarak çok zeki hamleler yaptı. Beleşten zirveleri aldılar. Osman ile de devam ederler.

Diğer kanallar çok geç olmadan hemen yeni dizilerini yayına soksunlar.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Bergen başka kanalda olsa özellikle AB'de çok daha iyi reytingler alacağından emindim ama sansürle içine edilmesine rağmen beklendiği gibi geniş bir kitleyi ekran başına toplamış. Evli bir gay çiftin yönettiği, muhalifliğiyle rahatsız eden bir oyuncunun filmi üzerinden yandaş kanal dünyanın reytingini aldı bu kapak da bazılarına yeter. :A

Adım Farah kötü bir giriş yapmış. Çoğu kişi Bergen'e bağlamış ama o olmasa da durumun farklı olacağını sanmam. Yeni dizileri için gün boşaltmaya çalışan FOX'un eli kaşınmaya başlamıştır. :A

Benim Güzel Ailem AB grubunda idare ediyordu ama bu hafta en büyük kaybı oradan vermiş. İticiler şahı Ufuk Özkan ve Adnan'a artık kimse yüz vermiyor anlaşılan.

Çöp Adam bu hafta biraz yükselmiş ama hala kötü bir durumda. Dediğim gibi Saklambaç'ın perşembe değil çarşamba yayınlanması çok daha mantıklı olur.

Dönence'nin yerine Bir Derdim Var'ın geleceği açık görünüyor umarım tutar da güne heyecan getirir.
------

Farah hanım sizlere ömür :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F
Onu paketleyen kaderin cilvesi gibi hakiki FARAH oldu, Bergen ile :bhr: :bhr: :bhr: :bhr: :bhr: :bhr: :bhr: :bhr:
İntikamını aldı kraliçe. :A

Ekran görüntüsü 2023-09-28 114604.png

Son düzenleme:
3 reyting gören dizi yok şaka gibi 😵 Bergen olmasa da sonuç pek değişmeyecek gibiydi.

Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------

Çöp Adam ve Adam Farah bu sezon tutunamayacak belli oldu. Dönence zaten gidici. Çarşambaya elini çabuk tutup yeni bi iş koyan kanal oldukça avantajlı.

Haftaya düzelir daha ilk bölüm yayınlandı dün dizi ile tek olumsuz yorum olmadı hemen belli oldu diye kesin konuşmayın

Hayır bergen olmasaydı sonuç bu olmazdı dün tek olumsuz yorum olmadı diziye izlemeden yorum yapmayın ya
------

Haftaya düzelir daha ilk bölüm yayınlandı dün dizi ile tek olumsuz yorum olmadı hemen belli oldu diye kesin konuşmayın
Aynen öyle yeni sezon ilk bölümümüz yine çok iyiydi ve çok sevildi. Film, etkilemiş dizimizi maalesef. Umarım haftaya artacak. :bhr:

------

Melek teyze adım farah ne zaman iyi reyting aldı ki? Ne zaman kitleleri ekrana kilitledi ki? Ne zaman müthiş gündem oldu ki zirve derecesinde? Ne zaman herkesçe konuşuldu, yankı uyandırdı?
Ne zaman 6-7 reyting aldı...

Melek teyze adım farah ne zaman iyi reyting aldı ki? Ne zaman kitleleri ekrana kilitledi ki? Ne zaman müthiş gündem oldu ki zirve derecesinde? Ne zaman herkesçe konuşuldu, yankı uyandırdı?
Ne zaman 6-7 reyting aldı...

İlk sezonda sonlara doğru düştü o kadar yoksa ilk sezon reytingler iyi gidiyor yine iyi olacak daha ilk bölüm bu
------

Aldığı en yüksek reyting 5.78 :A :F

Nerdeyse 6 ay yakın aldı nesi komik bunun

------

Bu oranları yükseltmesi pek mümkün görünmüyor. Bergenle ilgisi yok. O olmasa aynı kanalda zaten Kuruluş başlayacak. Kaldı ki zaten geçen sezon da ahım şahım reyting alan bir iş değildi.