27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bazıları bana satasmuse cesaret edip adımı vermemiş.))) Medcezir için ilk hafta ne dediysem o. Açıp baksın ilk hafta yorumlarına. Bu dizi ergen dizisi eli yüzü düğün bir dizi ama uçması beklemeyin dedim. Hala ayni fikirdeyim. Bu diziyi ab artmaya gerek yok. Huzur Sokağı için de ilk hafta toparlamaya çalışıyorlar dedim toparlamaya klar demedim.

Bunların hangisi reyting bazli konuşma @Lordly bizi aydinlatsana)))

Demek kışkırmak için yazdığını itiraf ediyorsun.

Açıkcası benim beklediğinden 1 sıra düşük gelmiş.

Ben anlıkları gördükten sonra totalde 4.30 alır ve 3. olur demiştim.

A/B`de ise 2. sırada olmasını beklerdim.

Gelecek hafta yükselir. Sonda 45 dakika reklamsız gitmek akılsızlık. Hele yeni bölümü de 19.45`te başladı. Çok erken, saati 20.00 yazılıyor ama 15 dakika erken başlıyor.

Bence Medcezirin düzeni harika. Özet sonrası 15 dakika reklam, daha sonra 90 dakika reklamsız, bitmesine 15 dakika kalmış iki blok reklam ard arda. Seyirci kaybetmiyor dizi.

Bazılarının ilk 15'e giremez dediği Yalan Dünya iki grupta da Tatar'ı geçmiş. Ab'de 2'ye katlamış.
aga ayıp ediyosun tatarla yd arasında virgül farkı var totalde bazı günlerde 8 reyting fark oluyo bazı dizilerle bazı diziler arasında

tatar ramazan ekrandaki en müthiş dizi bana göre bu bölüm neydi be isyan çıkınca insan coşuyor süperdi ya of of of

her dizi saatte 15 dk reklam veriyo bunu sende bilmiyosan bu işleri bırakalım
bak 1 saat dilimi içinde ister başta ister sonda ister ortada verir ama kesin verir yeni diziler hariç

Dün demştim kayıpı izledim hhhcanlanmış diye cidden tam yerinde bitti çok heyecanlı sahnede haftayada iyi gider ama zirve olurmu bilinmez yalan dünyada iyi gitmiş medcezir karagülde hepsine tebrikler
medceziride akşam netten izledim çok güzeldi

Bak şimdi. Konuyu başka günleri çekmeyelim yine.
Aga o değil de sen Yalan Dünya'ya izlenmiyor diyordun ya şimdi totalde Tatar'ı geçmiş. Tatar'ın izlenme durumu hakkında ne düşünüyorsun?

güzel bir yorum heleki dila hanım hakkında resmen frenliyor 9 reyting özetli baslasa rahat 9 10 reyting çok iyi olur

dila bitirecekler büyük ihtimal

Bak şimdi. Konuyu başka günleri çekmeyelim yine.
Aga o değil de sen Yalan Dünya'ya izlenmiyor diyordun ya şimdi totalde Tatar'ı geçmiş. Tatar'ın izlenme durumu hakkında ne düşünüyorsun?
ya agam ben tatar ramazan 10 reyting alıyo falan demedim ki hiçbi yerde böyle adalet olmaz olsun diyorum sadece elimden gelen bişey yok maalesef yok
inan ki tatarda güzel dizi yok kalitenin son noktası yönetmeni Cevdet mercan süper bi adam ya bu kadar kaliteli dizi zor bulunur ama önündeki dizi güçsüz biraz destek lazım @beyazsoy perşembeye gelse durum ne olur sence

Demirden korksaydık trene binmezdik beya.
))))) Herkes kendini bilir bak doğru kişiler üstüne alınmış isim vermeye gerek yokmuş.
)))))))

Biliyorum onu. Ama veriliş saatleri çok önemli.

örnek: 20.05`te reklama girip 20.20`de çıkayım, diğer saatin reklamını 21.45`te vereyim.

Mesela Yalan Dünya 20-22 arasında bu saatlerde reklam verdi.

20.30-20.44
21.16-21.30

Sonuç olarak 32 dakika reklamsız gitmiş.

Medcezirin düzeni böyle.

20.03-20.17
21.46-22.00
22.06-22.20

Tam olarak bilmiyorum dakika dakika ama buna benzer bir şey. Bir saatin başında reklam, diğer saatin sonunda reklam, sonra diğer saatin yine başında reklam. Sonuç olarak 90 dakika reklamsız oluyor.

güzel bir yorum heleki dila hanım hakkında resmen frenliyor 9 reyting özetli baslasa rahat 9 10 reyting çok iyi olur

dila bitirecekler büyük ihtimal
Benim en merak ettiğim soru bu.

Dila Hanımın sezon finaline kadar izleyipte yeni sezonda bırakma sebebin ne?

Dizi için Starı değil de, Star için mi diziyi seyrediyorsun?

Allah korusun Olur da Medcezir de gelecek sezon düşerse ve önüne dizi alınırsa Medceziri de mi harcayacaksın?

yd 19.45 te başlamadı mı normaldir öyleyse

@takas Yalan Dünya çok reklama girdi Kanal D'nin diğer dizilerinin 10 katı fazla reklama giriyor süre bakımından da çok uzun.

yd 19.45 te başlamadı mı normaldir öyleyse
19.45`te başladı ama başlarken hemen 20.00`de reklama girmeliydi 20.15`te çıkmalıydı, bir diğer reklamını da 21.45`te vermeliydi, sonuç olarak 90 dakika reklamsız gitmiş olacaktı ve şu an totalde 4.50+, A/B`de 7+ alırdı benim fikrime göre. İlk başta böyle gitmesinin hiç yararı yok.

Bu strateki daha mantıklıydı hem de çok mantıklı.
Bu strateji dura dura neden böyle yaptılar anlamadım. 22.00`de reklamdan çıkardı ve 15 dakika sonra da Kayıp başlardı.

@takas Yalan Dünya çok reklama girdi Kanal D'nin diğer dizilerinin 10 katı fazla reklama giriyor süre bakımından da çok uzun.
10 katı değildir bence aga 50 katıdır
yav siz hala öğrenemediniz mi anlamıyorum ki dizi 1 saatte 15 dk reklam verir her dizinin reklam süresi eşittir 2-3 dk ya oynar ya oynamaz neden bahsediyosunuz

aga sen vadiyi de izliyosun bu bölüm alt banttaki reklamlardan diziyi yarım ekran izledik resmen gördün demi
mesela ondan fazla yapabilecekleri bişey yok 15 dk dan fazla veremezler açık ve net

Her dizi saat başı 15 dakika reklamını verir. 10 katı mı?

Ama saatleri çok önemli dediğim gibi. 20.30 ve 21.16`da reklama girmekle, 20.00`de ve 21.45`te reklama girmek aynı şey değil.

Burda da Kayıpın reklamı. Her 10 dakikadan bir Kayıp reklamı vardı.

Bazıları kimsenin adını vermez. Korkuyorlar mı, cesaret mi edmiyorlar, yoksa kendi dedilerine kendileri mi inanmıyorlar bilmiyorum ama isim yok. Tanık Olmam programına alacağız yakında onları.
şurda kaç kişiyiz niye ad verilmez ilgimç ))) demek tek madur ben değilmişim herkese mi yapıyor bunu ))) ad vermeyince üstüme pek alınmıyorum ama bu kez bayagı bayagı beni tarif edince cevap vereyim dedim )))

müge anlı oha for napmış öyle
kadın resmen şov yapıyo reytinge bak

Her dizi saat başı 15 dakika reklamını verir. 10 katı mı?

Ama saatleri çok önemli dediğim gibi. 20.30 ve 21.16`da reklama girmekle, 20.00`de ve 21.45`te reklama girmek aynı şey değil.
Yahu 10 katı mübalağa yani çok demek istedim şahsen çok reklama giriyor izleyenler de şikayetçi Twitter'da okudum.

Mesela GB'de böyle reklam olmuyor dizi şu kadar çok reklama girmiyor.

Dün tahmin ettiğim sonuç geldi @HachiKo 'da tutturdu dün 3.59 - 5.98 dedim 0.50'dan tuttudum işin prosu konuşuyor. 😎

medcezir totalde yükselmiş ab de düşmüş.23.00 a kadar uzasa daha yüksek alır ah star ah dilayı at gitsin başka güne yada bitir .

sağol uyardığın için tavsiyelerine uyacağım. gerçi ilk mesajda ismini ekledim ama pek cevap vermedi. korktumu acep)

Keşke yüksekten 0.50 ile tuttursaydın.

Güneşi Beklerken de Medcezir taktiğiyle gidiyor çünkü.

Yalan Dünyanın başı kel, bir ona sık-sık reklam veriyor.

90 dakika reklamsız gitse o da...