tanıtımla artmaz kayıp, kanal d tanıtım rekoru kırdı ama istenilenin yanına bile yaklaşamadı kayıp. önemli olan bölümün iddialı olması.
Dalgasına söyledim zaten.
tanıtımla artmaz kayıp, kanal d tanıtım rekoru kırdı ama istenilenin yanına bile yaklaşamadı kayıp. önemli olan bölümün iddialı olması.
Kayıp ve ya Beyaz Show Cumartesiye geçmeli o zaman.Olabilir ama Emre'nin dediği gibi Beyaz Sabah ezanına mütaakiben bitecek olur özet işi zor.
2. bölümde çocğun dayısınını karısı öldü bakalım bu bölm nolmuş akşam izlerimtanıtımla artmaz kayıp, kanal d tanıtım rekoru kırdı ama istenilenin yanına bile yaklaşamadı kayıp. önemli olan bölümün iddialı olması.
bi solukta izliyceksin emre, bölüm çok iyiydi2. bölümde çocğun dayısınını karısı öldü bakalım bu bölm nolmuş akşam izlerim
Kayıp ve ya Beyaz Show Cumartesiye geçmeli o zaman.
Özet olmasa Yalan Dünya için zirve de yok. Kayıp az farkla zirvede. Ama Yalan Dünya Cumaları 9`a tırmanabilecek bir kapasitede.
sbt de fazla ergen var ama tns totelde karagül 1. olur diye fazla emin konuşuyodum ama öyle olmadı..Süper sonuçlar gelmiş))) . Yalan dünya medcezir fena dovmus)))
yalan dünya erken başlaması reklamsiz kayıpa devretmesi reyting ini azalmış ama AB seyircisini kayıpa taşımış pt2 başka ab işi olmayınca kayıp uçmuş. pt2 başka bir ab işi gelirse yine geriler kayıp.. Star in yamasi gereken medcezir geç başlatmak. Dila hanımına eve yollamak o dizi de huzur ve Tatar gibi uzatmadan oynuyor.
SBT dedim gibi agali ve fazla Total işleri şişirir. Dün ne coşturdu Karagül bir ara kurtlar vadesini geçecek sandı millet)))))) Daha öncede demiştim karagulun senaristini tanıyorum diye Aklı fazla totale çalışır sırf aksiyon olsun diye saçma sapan işler yapar duyguya önem vermez. Kisacasi Karagüllde bol silahli bıçaklı kavgalı yangınli bölümler izleneceksiniz)))) malum fazla Total seyircisi sürekli daha fazla kan aksiyon ister vermeyince seyirci gider.
Tatar ve huzur Sokağı buraya kadar. Huzur Sokağı artık bitti ısrar etmenin mantığı yok. Geçen sene dizi harcandı. Bu sene geçen senenin bırakıldığı yerden toplanması imkansız. Dün Biraz Tatar baktım. Oda kopmuş ilk sezonda.. onu da toparlamaya çalışıyorlar ama olmaz. Pavyondan kız kurtarmak ucuz işler böyle dizinin kurtulduğu nerde görülmüş
Süper sonuçlar gelmiş))) . Yalan dünya medcezir fena dovmus)))
yalan dünya erken başlaması reklamsiz kayıpa devretmesi reyting ini azalmış ama AB seyircisini kayıpa taşımış pt2 başka ab işi olmayınca kayıp uçmuş. pt2 başka bir ab işi gelirse yine geriler kayıp.. Star in yamasi gereken medcezir geç başlatmak. Dila hanımına eve yollamak o dizi de huzur ve Tatar gibi uzatmadan oynuyor.
SBT dedim gibi agali ve fazla Total işleri şişirir. Dün ne coşturdu Karagül bir ara kurtlar vadesini geçecek sandı millet)))))) Daha öncede demiştim karagulun senaristini tanıyorum diye Aklı fazla totale çalışır sırf aksiyon olsun diye saçma sapan işler yapar duyguya önem vermez. Kisacasi Karagüllde bol silahli bıçaklı kavgalı yangınli bölümler izleneceksiniz)))) malum fazla Total seyircisi sürekli daha fazla kan aksiyon ister vermeyince seyirci gider.
Tatar ve huzur Sokağı buraya kadar. Huzur Sokağı artık bitti ısrar etmenin mantığı yok. Geçen sene dizi harcandı. Bu sene geçen senenin bırakıldığı yerden toplanması imkansız. Dün Biraz Tatar baktım. Oda kopmuş ilk sezonda.. onu da toparlamaya çalışıyorlar ama olmaz. Pavyondan kız kurtarmak ucuz işler böyle dizinin kurtulduğu nerde görülmüş
00.30 olması kötü olur Beyaz için. Ya Kayıp ya Beyaz gün değiştirmeli. Cuma pek ihtiyaç yok bu kadar A/B yapımına. Kanal D`nin Cumartesi A/B`si dip Kayıp orayı düzeltmeli.bence kanal d yalan dünyanın süresini 1.30 dk ya indirmeli hem sıkmazdan dolu dolu geçer bölüm, 30 dk reklam ve 15 dk da özet verse tam iyi olur.
kayıpta yine dünkü saatte başlasa ve aynı reklam düzeniyle devam ettimi çok başarılı gider kanal d. fazla değişikliğe gerek yok bence.
beyaz da 24.30 da başlasa 27.30 da bitse tam dozunda olur düzen.
sbt de fazla ergen var ama tns totelde karagül 1. olur diye fazla emin konuşuyodum ama öyle olmadı..))))
bence kanal d yalan dünyanın süresini 1.30 dk ya indirmeli hem sıkmazdan dolu dolu geçer bölüm, 30 dk reklam ve 15 dk da özet verse tam iyi olur.
kayıpta yine dünkü saatte başlasa ve aynı reklam düzeniyle devam ettimi çok başarılı gider kanal d. fazla değişikliğe gerek yok bence.
beyaz da 24.30 da başlasa 27.30 da bitse tam dozunda olur düzen.
sbt de fazla ergen var ama tns totelde karagül 1. olur diye fazla emin konuşuyodum ama öyle olmadı..))))
beyaz yayına başlayana kadar , kayıp'ın iyice oturur izleyicisi. bence tam rayına oturmuşken kanal değiştirirse çok çok büyük saçmalık ve hata yapmış olur.. beyaz'ın aşırı erken başlamasına hç gerek yok.00.30 olması kötü olur Beyaz için. Ya Kayıp ya Beyaz gün değiştirmeli. Cuma pek ihtiyaç yok bu kadar A/B yapımına. Kanal D`nin Cumartesi A/B`si dip Kayıp orayı düzeltmeli.
sonuç olarak fazla emin konuşmak olmuyomuşSBT de ergen ve kırsal var. Dünkü sonuçlara göre sbt de hem medcezir hem Karagül çok yüksek çıktı. Burda tns ikisini de ayarı verdi )))))
Aklın yolu bir. Mahonicigim)) yalan dünya kayıp ve medcezir in ab seyirci benzer. Ikisi erken bitince tüm seyirci kayıba aktı. Star artık Dila hanımına umudu kessin yada salı günü acun kaldırıp saliya artsın salı günü iddialı bir dizi yok.benim dediklerimin aynısını sen demissin iste medcezir erken bitti
kayip yalan dünya karagül medcezir hepsine ayri tebrikler ama
dizinin önünün kesilmesinden rahatsızlık duyuyorum bari ogun büyük risk kaldırında medcezir özeti 19:15 20:30 arasi verin küçük gelin gibi
geçen senede kayıp şehiri o saatlerde başlatıyodu kanal ve kş bi türlü izleyici toplıyamıyodu o saatten sonra. öyle bişey yaparsa fişini çekmiş olur kanal kayıp'ın.Gelecek hafta tahminim şu.
Medcezir Totalde yine zirvede olabilir ama Karagül ile at başı giderler. Çünkü, heyecanlı yerde bitmedi dizi erkenden kalkıp izledim.
Yalan Dünya A/B`de zirveyi alır ama 30 dakika özet yayınlaması şartıyla.
Kayıp 22.30 ve ya 22.45 gibi başlamalı. Bu diziyi daha da yukarı taşıyabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?