27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

sonucları hiç beğenmedim özet çok önemli ısıttırıyorsun diziyi geçen hafta 40 dakka özet yayinlandi daha iyiydi özet bittigi an yeni bölüm basladi hiç beğenmedim 6.85 23:30 bitseydi en az 8 9 reyting olacaktı ab totalde 9 9.5 insallah bir çare bulunur

Süper sonuçlar gelmiş))) . Yalan dünya medcezir fena dovmus)))

yalan dünyanın erken başlaması, reklamsiz kayıba devretmesi reyting ini azalmış ama AB seyircisini kayıpa taşımış pt2de başka ab işi olmayınca kayıbi uçurmus. pt2 başka bir ab işi gelirse yine geriler kayıp.. Star in yamasi gereken medcezir geç başlatmak. Dila hanımına da eve yollamak o dizi de huzur ve Tatar gibi uzatmalari oynuyor.

SBT dedim gibi agali ve fazla Total işleri şişirir. Dün ne coşturdu Karagülu bir ara kurtlar vadisini geçecek sandı millet)))))) Daha öncede demiştim karagulun senaristini tanıyorum diye Aklı fazla totale çalışır sırf aksiyon olsun diye saçma sapan işler yapar duyguya önem vermez. Kisacasi Karagüllde bol silahli bıçaklı kavgalı yangınli bölümler izleneceksiniz)))) malum fazla Total seyircisi sürekli daha fazla kan aksiyon ister vermeyince seyirci gider.

Tatar ve huzur Sokağı buraya kadar. Huzur Sokağı artık bitti ısrar etmenin mantığı yok. Geçen sene dizi harcandı. Bu sene geçen senenin bırakıldığı yerden toplanması imkansız. Dün Biraz Tatar baktım. Oda kopmuş ilk sezondan.. onu da toparlamaya çalışıyorlar ama olmaz. Pavyondan kız kurtarmak ucuz işler böyle dizinin kurtulduğu nerde görülmüş

Son düzenleme:
bence kanal d yalan dünyanın süresini 1.30 dk ya indirmeli hem sıkmazdan dolu dolu geçer bölüm, 30 dk reklam ve 15 dk da özet verse tam iyi olur.
kayıpta yine dünkü saatte başlasa ve aynı reklam düzeniyle devam ettimi çok başarılı gider kanal d. fazla değişikliğe gerek yok bence.
beyaz da 24.30 da başlasa 27.30 da bitse tam dozunda olur düzen.:)

yalan dünya erken başlaması reklamsiz kayıpa devretmesi reyting ini azalmış ama AB seyircisini kayıpa taşımış pt2 başka ab işi olmayınca kayıp uçmuş. pt2 başka bir ab işi gelirse yine geriler kayıp.. Star in yamasi gereken medcezir geç başlatmak. Dila hanımına eve yollamak o dizi de huzur ve Tatar gibi uzatmadan oynuyor.

SBT dedim gibi agali ve fazla Total işleri şişirir. Dün ne coşturdu Karagül bir ara kurtlar vadesini geçecek sandı millet)))))) Daha öncede demiştim karagulun senaristini tanıyorum diye Aklı fazla totale çalışır sırf aksiyon olsun diye saçma sapan işler yapar duyguya önem vermez. Kisacasi Karagüllde bol silahli bıçaklı kavgalı yangınli bölümler izleneceksiniz)))) malum fazla Total seyircisi sürekli daha fazla kan aksiyon ister vermeyince seyirci gider.

Tatar ve huzur Sokağı buraya kadar. Huzur Sokağı artık bitti ısrar etmenin mantığı yok. Geçen sene dizi harcandı. Bu sene geçen senenin bırakıldığı yerden toplanması imkansız. Dün Biraz Tatar baktım. Oda kopmuş ilk sezonda.. onu da toparlamaya çalışıyorlar ama olmaz. Pavyondan kız kurtarmak ucuz işler böyle dizinin kurtulduğu nerde görülmüş
sbt de fazla ergen var ama tns totelde karagül 1. olur diye fazla emin konuşuyodum ama öyle olmadı..:)))))

quote="Μαнoni, post: 1474565, member: 82874"]sonucları hiç beğenmedim özet çok önemli ısıttırıyorsun diziyi geçen hafta 40 dakka özet yayinlandi daha iyiydi özet bittigi an yeni bölüm basladi hiç beğenmedim 6.85 23:30 bitseydi en az 8 9 reyting olacaktı ab totalde 9 9.5 insallah bir çare bulunur[/quote]
Ne 40`ı Allah aşkına ben de izliyorudm diziyi. Emin olmak için geçen haftaya baktım.

Medcezir geçen hafta

19.51 - Özet başladı
20.21 - özet bitti

etti mi sana 30 dakika özet.

Bu hafta biraz kısa tuttu özeti sebep ne mi? Tabii ki 90 dakika reklamsız gitmek ve Yalan Dünyanın reklam kaymağını yemek. Olay basit.

Bir özetle 9 reytinge çıkar diyorsun yok artık. :D

yalan dünya erken başlaması reklamsiz kayıpa devretmesi reyting ini azalmış ama AB seyircisini kayıpa taşımış pt2 başka ab işi olmayınca kayıp uçmuş. pt2 başka bir ab işi gelirse yine geriler kayıp.. Star in yamasi gereken medcezir geç başlatmak. Dila hanımına eve yollamak o dizi de huzur ve Tatar gibi uzatmadan oynuyor.

SBT dedim gibi agali ve fazla Total işleri şişirir. Dün ne coşturdu Karagül bir ara kurtlar vadesini geçecek sandı millet)))))) Daha öncede demiştim karagulun senaristini tanıyorum diye Aklı fazla totale çalışır sırf aksiyon olsun diye saçma sapan işler yapar duyguya önem vermez. Kisacasi Karagüllde bol silahli bıçaklı kavgalı yangınli bölümler izleneceksiniz)))) malum fazla Total seyircisi sürekli daha fazla kan aksiyon ister vermeyince seyirci gider.

Tatar ve huzur Sokağı buraya kadar. Huzur Sokağı artık bitti ısrar etmenin mantığı yok. Geçen sene dizi harcandı. Bu sene geçen senenin bırakıldığı yerden toplanması imkansız. Dün Biraz Tatar baktım. Oda kopmuş ilk sezonda.. onu da toparlamaya çalışıyorlar ama olmaz. Pavyondan kız kurtarmak ucuz işler böyle dizinin kurtulduğu nerde görülmüş

benim dediklerimin aynısını sen demissin iste medcezir erken bitti

kayip yalan dünya karagül medcezir hepsine ayri tebrikler ama

dizinin önünün kesilmesinden rahatsızlık duyuyorum bari ogun büyük risk kaldırında medcezir özeti 19:15 20:30 arasi verin küçük gelin gibi

bence kanal d yalan dünyanın süresini 1.30 dk ya indirmeli hem sıkmazdan dolu dolu geçer bölüm, 30 dk reklam ve 15 dk da özet verse tam iyi olur.
kayıpta yine dünkü saatte başlasa ve aynı reklam düzeniyle devam ettimi çok başarılı gider kanal d. fazla değişikliğe gerek yok bence.

sbt de fazla ergen var ama tns totelde karagül 1. olur diye fazla emin konuşuyodum ama öyle olmadı..:)))))
00.30 olması kötü olur Beyaz için. Ya Kayıp ya Beyaz gün değiştirmeli. Cuma pek ihtiyaç yok bu kadar A/B yapımına. Kanal D`nin Cumartesi A/B`si dip Kayıp orayı düzeltmeli.

Sonuçlar hiç beklediğim gibi değil. Medcezir'imin AB'si neden bu kadar düşmüş? :(

Kayıp çok şaşırttı. Yalan Dünya beklediğim gibi oranlar aldı ama Medcezir AB'de zirvede yer almalıydı...

SBT de ergen ve kırsal var. Dünkü sonuçlara göre sbt de hem medcezir hem Karagül çok yüksek çıktı. Burda tns ikisine de ayarı verdi )))))

Son düzenleme:
medcezir 23:30 biterse rahat 9 10 alir yalan dünya saymıyorum ben ayni reytingleri alması umrumda değil yalan dünya medcezir karagül 3üde 23:30 da bitse hepsinin gerçek performanslarını görsek

00.30 olması kötü olur Beyaz için. Ya Kayıp ya Beyaz gün değiştirmeli. Cuma pek ihtiyaç yok bu kadar A/B yapımına. Kanal D`nin Cumartesi A/B`si dip Kayıp orayı düzeltmeli.
beyaz yayına başlayana kadar , kayıp'ın iyice oturur izleyicisi. bence tam rayına oturmuşken kanal değiştirirse çok çok büyük saçmalık ve hata yapmış olur.. beyaz'ın aşırı erken başlamasına hç gerek yok.

Gelecek hafta tahminim şu.

Medcezir Totalde yine zirvede olabilir ama Karagül ile at başı giderler. Çünkü, heyecanlı yerde bitmedi dizi erkenden kalkıp izledim.

Yalan Dünya A/B`de zirveyi alır ama 30 dakika özet yayınlaması şartıyla.

Kayıp 22.30 ve ya 22.45 gibi başlamalı. Bu diziyi daha da yukarı taşıyabilir.

benim dediklerimin aynısını sen demissin iste medcezir erken bitti

kayip yalan dünya karagül medcezir hepsine ayri tebrikler ama

dizinin önünün kesilmesinden rahatsızlık duyuyorum bari ogun büyük risk kaldırında medcezir özeti 19:15 20:30 arasi verin küçük gelin gibi
Aklın yolu bir. Mahonicigim)) yalan dünya kayıp ve medcezir in ab seyirci benzer. Ikisi erken bitince tüm seyirci kayıba aktı. Star artık Dila hanımına umudu kessin yada salı günü acun kaldırıp saliya artsın salı günü iddialı bir dizi yok.

Gelecek hafta tahminim şu.

Medcezir Totalde yine zirvede olabilir ama Karagül ile at başı giderler. Çünkü, heyecanlı yerde bitmedi dizi erkenden kalkıp izledim.

Yalan Dünya A/B`de zirveyi alır ama 30 dakika özet yayınlaması şartıyla.

Kayıp 22.30 ve ya 22.45 gibi başlamalı. Bu diziyi daha da yukarı taşıyabilir.
geçen senede kayıp şehiri o saatlerde başlatıyodu kanal ve kş bi türlü izleyici toplıyamıyodu o saatten sonra. öyle bişey yaparsa fişini çekmiş olur kanal kayıp'ın.

bu arada a.ş.k geç balamasına rağmen ab'de 2 buçuk rtg geçmiş, dizinin bu hafta ab'de büyük bi atılım yapıcağını seziyorum.