xBUGRAx
Süper Emekli
espri miydi bu şimdi bari gülücük koyOya Doğan'a göre kesin Star TV'de olacakmış.
kanal d tüm günler 4-5 şu an mecbur sabredecekEvet Cuma'nın belli bir lideri yok dediğin gibi son zamanlarda ama Yd ve Kayıp Kanal D'yi idare eder Cuma bence. Bence Kanal D Fedai'yi alsın Perşembe'ye koysun. Ayrıca Galip'in günü değişmez. Zaten 23:30'da başlıyor. Olan İntikam'a olur. Bir zahmet olsun zaten. Kanal D 4-5 reytinge tahammül edecek bir kanal değil. Yükseleceğini de sanmıyorum açıkçası bu saatten sonra. Elbet başka gün yaratılır.
Yok la Show TV ile anlaşamamış Star TV'de yüksek teklif verince Star TV ile anlaşılmış.espri miydi bu şimdi bari gülücük koy
Alır zamanla rahat ol sen.kanal d tüm günler 4-5 şu an mecbur sabredecekhele fatih şu durumda her iki grupta da 8+ almalı
aklıma fatih terim geldi mesajı okuyunca@xemrexxx Kayp'a zap yap hacı.. Ne demiştim sana ilk bölümdeAslı Enver ile OBGZ'deki adam arasındaki cinsel çekim felaket demiştim.İlk adım bu gece atılıyorHadi gerisi Allah Kerim
Bu arada forumda yeniyim çok beyendim yeni mekanım burası
Fatih'in fragmanı yayınlanınca gülme krizi geliyor yeni komedi dizim olacak o nasıl bir seslendirme sen deyince dikkat ettim hakikatten aynı ses gerçekten.kanal d tüm günler 4-5 şu an mecbur sabredecekhele fatih şu durumda her iki grupta da 8+ almalı
bence çalıkuşu onlardan daha iyi olacak gibiAlır zamanla rahat ol sen.Gb, Yd, Galip ve A.Ş.K da kanalı kurtaran işler olacak gibi.
Hoş geldin.Burada karşılıklı mutlu olacağız daimi olman dileğiyle hoş geldin.
yeni show da da mı para yok 😱Yok la Show TV ile anlaşamamış Star TV'de yüksek teklif verince Star TV ile anlaşılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?