27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

kaç saattir @EveN @sürgünüm düellosu var arada kaynıyor mesajalr takmıyorlar
@takas bile dedi her saat 15 dk reklam diye

neyse yd den daha fazla reklam beklemek saçmalık olur haftaya beyaz show bugün aşk ın tekrarı var gece 4mi bitecek bunlar arada kayıp var

Yine izleyemedim be medceziri sonlara dogru yetistim yamanin annesi ne ara cikti

yorumlari okuyorum ve bena garip geliyor..her kesin zevki farkli her kes farkli dizi seyrediyor..ama bu seyretdiyi dizini dag basina kaldirib digerlerini beyenmemek icin bir sebep deyil.. abi izliyosun kendine izliyosun diger dizilerle ne alakan var

H
Medcezir kim ya gelecek sezon bence reyting i en fazla4.88olut​

Beyler medcezir tns de Totalde sbt deki gibi alamaz boşuna tartışmanın.. SBT ergen kaynıyor. Unutmayin)) '

haklisin

yorumlari okuyorum ve bena garip geliyor..her kesin zevki farkli her kes farkli dizi seyrediyor..ama bu seyretdiyi dizini dag basina kaldirib digerlerini beyenmemek icin bir sebep deyil.. abi izliyosun kendine izliyosun diger dizilerle ne alakan var
Daha sen favori uye olmadınmı

Yalan Dünya acayip uzun sürdü. Bu dizinin bu kadar uzamasından hoşlanmıyorum. Hem gereksiz sahneler oluyor, hem de yer yer sıkıldığımı hissediyorum. Bu bölümde de öyle oldu. Dizinin ilk yarısı gayet iyiyken ikinci yarıda aynı tadı alamadım ne yazık ki. Rol dağılımı ilk bölüm olduğundan olsa gerek daha bir eşit dağıtılmıştı. Umarım bu şekilde devam eder. Geçen sezon olduğu gibi Zerrin ve Vasfiye'nin üzerine yoğunlaşılırsa tadı kaçıyor bence.

TÜRK TELEVİZYONLARINDA EN UZUN(130 DAKİKA)VE ENAZ REKLAM(28 DAKİKA)VEREN DİZİ YALAN DÜNYA
karadayını
zerrin ve vasfiyede diziyi götürecek yetenek var yanlarına 3. biri bulunursa iyi olur zaten bulmak zorunda bu ka uzun komedi sıkar izlenmez bir süre sonra

Karagül total boşluğundan faydalanıp uçuyor. Tatar Ramazan kötü gitmiş bu arada. Reklam değilse durum kötü dizi için. Kayıp ve Dila, Tatar'ı kötü etkileyebilir.

Karagül'e yükselir demiştim ama bu kadarını beklemiyordum, süper

kanal d 7o dakikadır reklam vermemesine rağmen reytingde alamıyor

zerrin ve vasfiyede diziyi götürecek yetenek var yanlarına 3. biri bulunursa iyi olur zaten bulmak zorunda bu ka uzun komedi sıkar izlenmez bir süre sonra

Orası öyle. Yine en çok güldüğüm sahneler Zerrin'li sahnelerdi mesela, ama dediğim gibi süresi uzadıkça tadı kaçıyor.

Geçen sene Cumanın en iyi işi Huzur Sokağı'ydı acısı fena koydu belli ki. Huzur Sokaği'ndan gelip Medcezir izlediğimi görenler kalitemden ders alsınlar:
Tek kanal izlemesinler.Fancık olmasınlar: