Polat Şaşmaz
Favori Üye
kaç saattir @EveN @sürgünüm düellosu var arada kaynıyor mesajalr takmıyorlar @takas bile dedi her saat 15 dk reklam diyeArkadaşlar benim amacım burda tartışma çıkartmak değil. Kimse yanlış anlamasın ama burada yapılan yorumlara bakılırsa Yalan Dünya'nın yanlış reklam stratejisi yapması haksız rekabetin olduğu anlamına gelmez. Ona değinmek istedim. Sert çıkıp kalbinizi kırdıysam özür dilerim ama gerçekleri söylediğime inanıyorum.
Medcezir kim ya gelecek sezon bence reyting i en fazla4.88olutkaradayı'da 120 dakika yayınlandığı zamanlar çok oldu ama hep 4 kuşak reklam verdi
dün başlayan medcezir bile 3 kuşak reklam veriyor ayıp be!
bir de yalan dünyayı medcezirle karadayıyla kıyaslarlar
hatta bunlar yalan dünyanın ab'de medceziri geçiceğini bile söylediler
bu kadarda yalan olmazki vallaha ayıp ya!
haklisinArkadaşlar benim amacım burda tartışma çıkartmak değil. Kimse yanlış anlamasın ama burada yapılan yorumlara bakılırsa Yalan Dünya'nın yanlış reklam stratejisi yapması haksız rekabetin olduğu anlamına gelmez. Ona değinmek istedim. Sert çıkıp kalbinizi kırdıysam özür dilerim ama gerçekleri söylediğime inanıyorum.
Daha sen favori uye olmadınmıyorumlari okuyorum ve bena garip geliyor..her kesin zevki farkli her kes farkli dizi seyrediyor..ama bu seyretdiyi dizini dag basina kaldirib digerlerini beyenmemek icin bir sebep deyil.. abi izliyosun kendine izliyosun diger dizilerle ne alakan var
hayir o ne yapdigim zaman oluyorkiDaha sen favori uye olmadınmı
Reklam saatleri 3. mesajda yazıyor. Bence bir incele sonra çünkü rezil oluyorsun böyle.TÜRK TELEVİZYONLARINDA EN UZUN(130 DAKİKA)VE ENAZ REKLAM(28 DAKİKA)VEREN DİZİ YALAN DÜNYA
Aygaz i unutma bide sakın dyo reklamını unutma orası ne komiktiYalan Dünyanın içi yine reklam doluydu.
Pürsu mu desem, Burger King mi desem, dyo mu başka kaç tane reklam vardı böyle.
karadayınıTÜRK TELEVİZYONLARINDA EN UZUN(130 DAKİKA)VE ENAZ REKLAM(28 DAKİKA)VEREN DİZİ YALAN DÜNYA
zerrin ve vasfiyede diziyi götürecek yetenek var yanlarına 3. biri bulunursa iyi olur zaten bulmak zorunda bu ka uzun komedi sıkar izlenmez bir süre sonraYalan Dünya acayip uzun sürdü. Bu dizinin bu kadar uzamasından hoşlanmıyorum. Hem gereksiz sahneler oluyor, hem de yer yer sıkıldığımı hissediyorum. Bu bölümde de öyle oldu. Dizinin ilk yarısı gayet iyiyken ikinci yarıda aynı tadı alamadım ne yazık ki. Rol dağılımı ilk bölüm olduğundan olsa gerek daha bir eşit dağıtılmıştı. Umarım bu şekilde devam eder. Geçen sezon olduğu gibi Zerrin ve Vasfiye'nin üzerine yoğunlaşılırsa tadı kaçıyor bence.
Ben uye olduktan 3 hafta sonra oldumhayir o ne yapdigim zaman oluyorki
zerrin ve vasfiyede diziyi götürecek yetenek var yanlarına 3. biri bulunursa iyi olur zaten bulmak zorunda bu ka uzun komedi sıkar izlenmez bir süre sonra