27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Kısacası Medcezir Güneşi Beklerken'in kısa zaman öncesine kadar uyguladığı reklam taktiğini uyguladı. Yeni bir dizi için gayet normal açıkçası.

reklamalra giriş çıkış saati önemli panpa
20:00-20:15 arası veris ötekini 21.45-22.00 arası verir reklam verdim der
Arkada Dila gereksizi var o olmasa ne güzel olacadi
Bende ilk 30 dk filan yarım yamalak izledim

O zaman Yalan Dünya dizisinin yapımcısı yada Kanal D aklını çalıştırsaydı blok reklam uygulaması yapsaydı. Yapacak birşey yok maalesef.

Yalan Dünya izlediğim halde bu yoruma katılıyorum. Medcezir'in reklam stratejisini suçlamaya ya da haksız rekabet olayına çekmeye gerek yok olayı. Kanal D de aynısını yapabilirdi.

Tuncel Kurtiz Starın dizisinde oynuyor ama Star Medcezir biterken bir anma bile yapmadı.

Yine Yalan Dünya. Valla düşünce böyle şey olsa gerek. Biterken andılar Tuncel Kurtiz`i.

Medceziri de indirelim yarın izlerim.

Uzun süre reklamsız gitmesi beni gururlandırdı. Demekki Yalan Dünya büyük bir rakip.

karadayı'da 120 dakika yayınlandığı zamanlar çok oldu ama hep 4 kuşak reklam verdi
dün başlayan medcezir bile 3 kuşak reklam veriyor ayıp be!

bir de yalan dünyayı medcezirle karadayıyla kıyaslarlar
hatta bunlar yalan dünyanın ab'de medceziri geçiceğini bile söylediler
bu kadarda yalan olmazki vallaha ayıp ya!

Dila'ya gereksiz diyenler erkenden oturup koçan izler.
Harbiden huzur hala devam ediyodu değil mi ne fırtınalar estirdi huzur fanları.
))))))))

Kayıp'ın Pt-2'deki reytingleri nasıl gelecek bakalım?

Yav güzel kardeşim sana kaçıncı kez dicem yeni başlayan dizilerden fazla reklam bekleme. 10 bölüm geçsin öyle başlar reklam şova

Arkadaşlar benim amacım burda tartışma çıkartmak değil. Kimse yanlış anlamasın ama burada yapılan yorumlara bakılırsa Yalan Dünya'nın yanlış reklam stratejisi yapması haksız rekabetin olduğu anlamına gelmez. Ona değinmek istedim. Sert çıkıp kalbinizi kırdıysam özür dilerim ama gerçekleri söylediğime inanıyorum.

vallaaha şiştim kime inat aynısını yazıyorsun bilmem ama kayıptan sonra daha aşk ın tekrarı var nereye sığacakalr
ayrıca akradayı 3 kuşak veriyordur özetle yeni bölüm arasındaki 15 dk reklama dahil edilmiyor ne tbs de ne sbt de

Yalan Dünya bitti reklam vermeden kayıp başladı sanırım artık bu şekilde de kayıp yükselmezse çok sevilen a/b'de, vay haline.
))))

Yalan Dünyanın içi yine reklam doluydu.

Pürsu mu desem, Burger King mi desem, dyo mu başka kaç tane reklam vardı böyle.

Medcezir yine çok güzeldi Dila yüzünden erken bitmek durumunda kalmasa iki guruptada zirveyi kimselere kaptırmaz

AB 2012---> 1) MEDCEZİR 8.55 2) YALAN DÜNYA 8.51 3) HUZUR SOKAĞI 4.67

@beyazsoy Zerrin herşeyi söyledi. Senin senaryo yine çöpe gitti.
Diğer kısım tuttu hatta haftadaki bölümler için tahminim de var. Suan durum1-1 hepsini tutulacak halim yok ya)))