reklamalra giriş çıkış saati önemli panpa20:00-20:15 arası veris ötekini 21.45-22.00 arası verir reklam verdim der
Arkada Dila gereksizi var o olmasa ne güzel olacadiForumdash reklamsız gitmediğini biliyorum.
3 kuşak reklam verdi.
İlk reklamı özet bittikte, son 2 reklamı da son dakikalarda ard-arda.
Sonuç olarak bölümün 90 %`i reklamsız gitmiş oluyor.
Kaç kuşak kalırsa kalsın dizinin bitimine 1 dakika kalarak verilmiş reklam ile, dizinin ortasında 20 dakikada bir verilen reklam aynı değildir.
lö o zaman 5 tane my-vadi-karadayı lazıom hepsine transfer edecek halukalrVvvv. 😱Düşünsene 5 tane Haluk 5'i de ayrı kanalın fanı.
O zaman Yalan Dünya dizisinin yapımcısı yada Kanal D aklını çalıştırsaydı blok reklam uygulaması yapsaydı. Yapacak birşey yok maalesef.
dila bence gereksiz değil pt-2 de bile gideri var medcezir in daha senaryosu-reklam düzeni ot,urmadıArkada Dila gereksizi var o olmasa ne güzel olacadiBende ilk 30 dk filan yarım yamalak izledim
O yorumu yapanların sorunu. Yeni başlamış bir dizinin reklam stratejisini eleştiren sizsiniz.
Bu arada Medcezir bitti.
Yav güzel kardeşim sana kaçıncı kez dicem yeni başlayan dizilerden fazla reklam bekleme. 10 bölüm geçsin öyle başlar reklam şovaTuncel Kurtiz Starın dizisinde oynuyor ama Star Medcezir biterken bir anma bile yapmadı.
Yine Yalan Dünya. Valla düşünce böyle şey olsa gerek. Biterken andılar Tuncel Kurtiz`i.
Medceziri de indirelim yarın izlerim.
Uzun süre reklamsız gitmesi beni gururlandırdı. Demekki Yalan Dünya büyük bir rakip.
vallaaha şiştim kime inat aynısını yazıyorsun bilmem ama kayıptan sonra daha aşk ın tekrarı var nereye sığacakalrkaradayı'da 120 dakika yayınlandığı zamanlar çok oldu ama hep 4 kuşak reklam verdi
dün başlayan medcezir bile 3 kuşak reklam veriyor ayıp be!
bir de yalan dünyayı medcezirle karadayıyla kıyaslarlar
hatta bunlar yalan dünyanın ab'de medceziri geçiceğini bile söylediler
bu kadarda yalan olmazki vallaha ayıp ya!
Diğer kısım tuttu hatta haftadaki bölümler için tahminim de var. Suan durum1-1 hepsini tutulacak halim yok ya)))AB 2012---> 1) MEDCEZİR 8.55 2) YALAN DÜNYA 8.51 3) HUZUR SOKAĞI 4.67
@beyazsoy Zerrin herşeyi söyledi. Senin senaryo yine çöpe gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?