27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya bitti! 22.21

Helal Olsun sonda Tuncel Kurtiz'i andılar. Bravo!

Reklamsız gidiyorsa gidiyor.

Medcezirin reklamsız olmasını Yalan Dünyanın üzerine atmak da neyin nesi? 30 dakikayı geçtiği an hemen Yalan Dünya reklam vermedi gibi yorumlar yapılıyor..

takas gerekli açıklamayı yapmıştı önceki sayfalarda. Hala ne tartışılıyor anlamıyorum. Bu bir çeşit strateji işi değil mi? Her kanal istediği aralıkta reklamı verir. Yok eşit rekabet yokmuş. Yok Medcezir uzun süre reklamsız gitmiş. Yok Yalan Dünya son 45 dakikada reklama girmemiş. Bu kanalın insiyatifinde değil mi? Bunun rekabeti etkileyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Yalan Dünya gayet iyi gitmiş. Kanal D'nin saçma reklam düzeni yüzünden yükselemedi maalesef.

Kanal D 22-23 kuşağı bence reklamsız gitcek

Yalan Dünya tam tamına "120 dakika"lık bir bölümle ekrana gelerek rekor kırdı dostlar.

#Medcezir reklamsız gitmedi 3.kuşak (son) veriliyor şuan. @EveN @xemrexxx
Forumdash reklamsız gitmediğini biliyorum.

3 kuşak reklam verdi.

İlk reklamı özet bittikte, son 2 reklamı da son dakikalarda ard-arda.

Sonuç olarak bölümün 90 %`i reklamsız gitmiş oluyor.

Kaç kuşak kalırsa kalsın dizinin bitimine 1 dakika kalarak verilmiş reklam ile, dizinin ortasında 20 dakikada bir verilen reklam aynı değildir.

uzun süre reklamsız gidip bir başta bir sonda reklam vermek pek eşit olmuyor
Reklam reklam değildir.

Kuşaktan çok girdiği saatler önemlidir.

90 dakika reklamsız gidip sonda 2 reklam birden verirsem sorun yok.

20 dakika geçemeden reklam verirsen ilerideki saatlerde seyirci kaybına uğrarsın.

O zaman Yalan Dünya dizisinin yapımcısı yada Kanal D aklını çalıştırsaydı blok reklam uygulaması yapsaydı. Yapacak birşey yok maalesef.

Yalan Dünya tam tamına "120 dakika"lık bir bölümle ekrana gelerek rekor kırdı dostlar.
hiç takip etmiyon sen karadayı 140 dk sürüyor
@takas
dı galiba doksanların süresinden şikayetçi

O zaman Yalan Dünya dizisinin yapımcısı yada Kanal D aklını çalıştırsaydı blok reklam uygulaması yapsaydı. Yapacak birşey yok maalesef.
malesef bence de haklısın
bu durmda eşitlikten bahsetmenin de alemi yok 3 reyting alan dizi de 90 dk de 6 ya çıakr

hem milleti kandırıp hemde üste çıkmak bu olsa gerek
19.45'den beri 130 dakika yalan dünyaya baktım 27-28 dakika reklam verdi

Reklamsız gidiyorsa gidiyor.

Medcezirin reklamsız olmasını Yalan Dünyanın üzerine atmak da neyin nesi? 30 dakikayı geçtiği an hemen Yalan Dünya reklam vermedi gibi yorumlar yapılıyor..
O yorumu yapanların sorunu. Yeni başlamış bir dizinin reklam stratejisini eleştiren sizsiniz.

Bu arada Medcezir bitti.

ya yalan dunyadan iyi reyting bekliyorsa reklami azaltsin kanal D

Yalan Dünya'nın rekoruna taç benden.