Polat Şaşmaz
Favori Üye
fan clubgrubu olması lazım
babalarını dinlesinler o zaman yok daha tutmadı zerrin gülüistan ın hamileliğini öğrendi ama şantaj yapmadı
bilmem farkında mısın intikam revengeden;medcezir the o.c. den uyarlama çağatayın tip bile aynı bu konuda ne düşünürsünüz acep?beyazıt öztürke bakıyorumda dünkü çocuklar(çağatay ulusoy) reytinglerde çarpıyor onu
ne hissediyor acaba
beyaz abicim sen şovmensin ne işin var senin oyunculukta
beyaz showda seni bayılarak izliyoruz ama oyunculuk senin işin değil be abicim
beyazıt öztürke bakıyorumda dünkü çocuklar(çağatay ulusoy) reytinglerde çarpıyor onu
ne hissediyor acaba
beyaz abicim sen şovmensin ne işin var senin oyunculukta
beyaz showda seni bayılarak izliyoruz ama oyunculuk senin işin değil be abicim
Bende ne diyor diyorum.. Gülse birselin senaryoları hep aynıdır merak etme.. adım gibi eminim biraz daha izle çıkınca haber edersin..))))) Bu para sızdırmak diğer bölümlerde devam edecektir merak etme Tülay uzun süre öğrenemiyecek. Zerrin ağzından kaçırır gibi olup şaka yapacaklar.. Klasik Gülse birsel işte))) en Son selahattin itiraf edecek. Sonra selahattin derbeder olacak. Tülay başkasıyla çıkacak ama sonra tekrar birlesecekler))) Gülse birsel iste)))grubu olması lazım
babalarını dinlesinler o zaman yok daha tutmadı zerrin gülüistan ın hamileliğini öğrendi ama şantaj yapmadı
maşallah yd reklamdan çıktı karagül girdi karagül çıktı medcezir girdi hiç rekabetten anlamıyorlar
son yarım saat bakalım artıkBende ne diyor diyorum.. Gülse birselin senaryoları hep aynıdır merak etme.. adım gibi eminim biraz daha izle çıkınca haber edersin..))))) Bu para sızdırmak diğer bölümlerde devam edecektir merak etme Tülay uzun süre öğrenemiyecek. Zerrin ağzından kaçırır gibi olup şaka yapacaklar.. Klasik Gülse birsel işte))) en Son selahattin itiraf edecek. Sonra selahattin derbeder olacak. Tülay başkasıyla çıkacak ama sonra tekrar birlesecekler))) Gülse birsel iste)))
120 sanırsam 1 reklam daha vermez gibi verirse 105 .Dbu yalan dünya kaç dakika acaba?
bakalım işe yarayacak mıKaragül taktik yaptı şimdi girerdi reklama erken girdi. Medcezir reklamdayken yayında olacak.