27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Biri şu arkadaşa özetin vedayı 2 ye katladığını göstersin :d

TNS Reytinglerine göre Yorumum:

Kurtlar Vadisi Pusu dün aksam yayinlanan nefesleri kesin Bölümü ile iki grubtada güne damgasini vurarak zirveyi korumus. Dizi Total de bugüne kadar TNS deki en yüksek orani alarak hafta 1. de olmayi basarirken AB de de gecen haftaya göre 2 Reyting yükselerek haftalik siralamada MY nin arkasindan 2. sirayi kapmis. Insallah en kötü Reytingimiz bu olur :D

Veda beklentilerin altinda Reytinglerle yayin hayatina baslamis. Dizi Total de 3 Reytingin üstüne cikamazken AB de 5 Reytingle iyi bir baslangic yapmis ama dikkat ederseniz Beyazsoy un da dedigi gibi Dizi nin sonlara dogru Reytingleri düstü ve tekrarida hic ilgi görmedi o yüzden gelecegini pek hayirli görmüyorum. Bu arada destere kardesim sabah oldu uyan :) Veda da FGSN ve Ask-i Memnu da olan kapasite yok o yüzden zirve yarisi bile veremeyecektir ve iddaasinada girerimki haftaya FB maci olmasina ragmen yine Vadi Özetinin arkasinda kalacaktir.

Agir Roman Star Tv nin son sezonlarda Persembe günleri yayinladigi dizilerden daha iyi bir baslangic yapmis ama tabiki 2-3 Reyting Star Tv ye yetmeyecektir. Ha birde Tekrari yüksek geldi diye Agir Roman dizisinin yükselecegini sananlar bence yaniliyorlar cünkü ilk önce Veda yi izleyenler sonra bosluktan onun tekrarini izlediler.

Suskunlar yine alisildigi gibi vasat bir performans göstermis ve daha öncede söyledigim gibi twitter sayesinde ayakta duruyor.

SBT Reytinglerine göre Yorumum:

Kurtlar Vadisi Pusu iki grubtada 13 Reytinge cok yaklasarak zirveyi korumayi basarmis. Beni sasirtan Vadi nin AB grubunda daha cok izlenmis olmasi oldu ama yinede normal karsiladim cünkü bu egcmiste birkac defa daha olmustu ve en eski Bölüm Reytinglerine bakarsaniz eskiden Vadi nin AB de Total e göre daha cülü oldugunu görebilirsiniz. Bazi arkadaslar hem TNS de hemde SBT de Vadi nin Reytinglerinin sisirildigini söylüyorlar ama kendileride cok iyi biliyorki iftira bizim dinimizde en büyük günahlardandir burda 2 dizi icin insanlara iftira atip bence haklarini yemenin geregi yok.

Veda ve Agir Roman SBT de de istenen oranlari yakalayamamislar ve iki grubtada Vadi tekrarinin gerisinde kalmislar.

Anlaşılan bu sene tns'nin total dizisi Kvp ab dizisi Muhteşem Yüzyıl.

Veda totalde hatri sayılı reyting alsada ab de hem tns verilerine göre hemde sbt ye göre yeni sezonun en iyi girişini yapan dizi unvanıni elinde bulunduruyor.tabii şimdilik.Tekrarında pek rağbet görmemiş.

Ağır Roman baş karakter hariç yan rollerle adından söz ettiren dizi.Her bi yan rollerin yüzlerine pek bi aşinayiz.Ağır Roman'in dizi versiyonunda Salih Jr.si pek bi kas yığını filmde ise zıttı.Ağır Roman ilk gösterimde Veda ya yenilsede tekrarında Veda ya kafa tutmuş ve tekrar yayında Vedayla gününü göstermiş.

Dün akşamın en iyi en güzeli reytingini hak eden yapım Kim 1m. Ister.Bu başarısı diğer haftalarda da devam eder ınş.

Son düzenleme:
Anlaşılan bu sene tns'nin total dizisi Kvp ab dizisi Muhteşem Yüzyıl.

Veda totalde hatri sayılı reyting alsada ab de hem tns verilerine göre hemde sbt ye göre yeni sezonun en iyi girişini yapan dizi unvanıni elinde bulunduruyor.tabii şimdilik.Tekrarında pek rağbet görmemiş.

Ağır Roman baş karakter hariç yan rollerle söz ettiren dizi.Her bi yan rollerin yüzlerine pek bi aşinayiz.Ağır Roman'in dizi versiyonunda Salih Jr.si pek bi kas yığını filmde ise zıttı.Ağır Roman ilk gösterimde Veda ya yenileşme tekrarında Veda ya kafa tutmuş ve tekrar yayında Vedayla gününü göstermiş.

Her dün akşamın en iyi en güzeli reytingini hak eden yapım kim 1m. Ister.Bu başarısı diğer haftalarda da devam eder.

ağır romandaki tiplere aşinayız ama bu rollerde değil.. ben soğudum karakterlerden

diğer bölümde ağır roman iş yapmaz ..tekrarı fzla izlenme sebebi ilk bölümde vedayı tercih eden izleyicinin ağır romanada bir bakayım ne var diye göz atmasından kaynaklanmış ama göz atanların memnun olduklarını sanmıyorum ..

konu dağınık kaba saba halkın benimseyeceği roller değil bu dizi pt 2 ye alınsa belki iş yapar yoksa yakında yayından kaldırılır..

babalar ve evlatları öbgz nin karşısına koyan stardaki kafayı çözemedim babaalr ve evlatlar ağır romandan iki gömlek bir fistan daha üstün :)))

ağır romandaki tiplere aşinayız ama bu rollerde değil.. ben soğudum karakterlerden

diğer bölümde ağır roman iş yapmaz ..tekrarı fzla izlenme sebebi ilk bölümde vedayı tercih eden izleyicinin ağır romanada bir bakayım ne var diye göz atmasından kaynaklanmış ama göz atanların memnun olduklarını sanmıyorum ..

konu dağınık kaba saba halkın benimseyeceği roller değil bu dizi pt 2 ye alınsa belki iş yapar yoksa yakında yayından kaldırılır..

babalar ve evlatları öbgz nin karşısına koyan stardaki kafayı çözemedim babaalr ve evlatlar ağır romandan iki gömlek bir fistan daha üstün :)))

Bende öyle dedim:X günü öyle olsada yine rağbet gormezdi.pek parlak bi iş değil.

kanal d haftaya vedayı ard arada yayınlayamıyacak hem maç olacak hemde kötü yolu yayınlamak zorunda. bu diziye iyi darbe vuracak gibi :))) haftaya veday ilk veda olabilir :))))

bence reytingleri yanlış okuyorsunuz. vedanın bikez dakikalıklarıdnda görüldüğü üzere dizi son yarım saatte seyirci kaybetmiş. millet bir saat şans tanımış baktı olmadı agır romana agır agır geçti. agır romanın izlenmesinin sebebi bu

bakın vedanın 15 dakikilık reytingleri
20:00 20:15 3.24
3.88
4.35
4.86
21:00-21:15 4.46 düşüş başlıyor

21:15-21:30 4.24 düşüş artarak devam ediyor

agır roman 20:30-20:45 listede yok
20:45-21.00 2.82( diğer kanllar reklama girdi sanırım)
21.00-21:15 listede yok
21:15-21-30 2.86 yükselmeye başlıyor( veda bu saate düşüyor)
2130-21:45 3.46 ( veda reklama girdi agır roman iyice yükseldi)
21:45-22:00 4.04 (veda tekrar başladı agır roman tap noktaya ulaştı

yani veda düşerken aynı dakikalarda agır roman yükseliyor. bu da milletin vedayı begenmeyip arayışını agır romanda aradıgını gösteriyor. agır romanda sürekli bir begeni artışı var buda arayış halideki kişlerin agır romanı daha çok begendiğini gösteriyor.

zaten veda izleyip sıkılan kişlerin gelmesiyle agır romanın tekrarı kendisinden fazla izleniyor.

tabi vedanın ilk başta yüksek izlenmesinin sebebi çömez star yönetiminin başbakanla görüşmeyi 20:30 kadar uzatmaları. yeni diziyi bekleyen kişiler starı açıp başbakanı görünce sinirle kanal d yi açmış

muhteşem dışında reyutingte adı olan yok içlerinde:D

dila hanım ikinci oldu hafta sonuda acun birinci oluyor sonuç olarak acun muhteşem dila hanım ve ab gruplarında h.rolü behzat işler güçlerden geçimini saglar :)

işler güçler 25 share hayatımın rolü 13 share 4 reyting muhtesem totalde 10 reyting 28 share ab 13.5 reyting 38 share acun 5 reyting 20 share 5 reyting 17 share behzat ab 3 reyting 18 share :) muhtesem dısında hepsinden geçimini bol bir sekilde gerçeklesiyor yani yazdigin mesaj gerçek dısı . o ses türkiye gelmesiyle pazarteside karadayiyla kapısacaklar

Son düzenleme:
İlk önce Vedayı çok beğendim , ilk bölümü normal başlamış , Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Yaprak Dökümü bile 4lerde başlamıştı.
Yorumum;
Kurtlar Vadisi Pusu her 2.gruptada ilk ikiyi kapatmış , totalde 12.18 reytingle TNSnin rekorunu kırmış , abde 10.69 reytingle bu hafta her 2.gruptada 2 reyting yükselmiş , fakat yeni dizilerin tekrarları da gayet başarılı gittiği için gelecek hafta düşebilir.

Suskunlar totalde 3.12 reytingle 7.sırada , abde 3.76 reytingle 6.sırada yer aldı.

Veda totalde 3.10 reytingle 9.sırada başladı , ab grubunda ise 5.55 reytinge 3.sırada yer aldı , dizi gelecek hafta bence reytinglerini yükseltir.

Ağır Roman Yeni Dünya totalde 2.18 tekrarı (2.30) reyting , abde 2.37 reyting tekrarı (2.64) reyting aldı , gelecek hafta yükseleceği büyük ihtimal bence