İlk bölümden kaç almasını bekliyordun Vedanın? Fahriye bir Beren değil ki, ilk bölümden Vadiye hendek atlattırsınBiri şu arkadaşa özetin vedayı 2 ye katladığını göstersin
Biri şu arkadaşa özetin vedayı 2 ye katladığını göstersin
Anlaşılan bu sene tns'nin total dizisi Kvp ab dizisi Muhteşem Yüzyıl.
Veda totalde hatri sayılı reyting alsada ab de hem tns verilerine göre hemde sbt ye göre yeni sezonun en iyi girişini yapan dizi unvanıni elinde bulunduruyor.tabii şimdilik.Tekrarında pek rağbet görmemiş.
Ağır Roman baş karakter hariç yan rollerle söz ettiren dizi.Her bi yan rollerin yüzlerine pek bi aşinayiz.Ağır Roman'in dizi versiyonunda Salih Jr.si pek bi kas yığını filmde ise zıttı.Ağır Roman ilk gösterimde Veda ya yenileşme tekrarında Veda ya kafa tutmuş ve tekrar yayında Vedayla gününü göstermiş.
Her dün akşamın en iyi en güzeli reytingini hak eden yapım kim 1m. Ister.Bu başarısı diğer haftalarda da devam eder.
ağır romandaki tiplere aşinayız ama bu rollerde değil.. ben soğudum karakterlerden
diğer bölümde ağır roman iş yapmaz ..tekrarı fzla izlenme sebebi ilk bölümde vedayı tercih eden izleyicinin ağır romanada bir bakayım ne var diye göz atmasından kaynaklanmış ama göz atanların memnun olduklarını sanmıyorum ..
konu dağınık kaba saba halkın benimseyeceği roller değil bu dizi pt 2 ye alınsa belki iş yapar yoksa yakında yayından kaldırılır..
babalar ve evlatları öbgz nin karşısına koyan stardaki kafayı çözemedim babaalr ve evlatlar ağır romandan iki gömlek bir fistan daha üstün ))
fahriye evcan hürremle kıyaslamamak lazım hürrem onu suda bogar veda da o kapasite yok
star galiba muhteşemle idare edecek gene
kanal d haftaya vedayı ard arada yayınlayamıyacak hem maç olacak hemde kötü yolu yayınlamak zorunda. bu diziye iyi darbe vuracak gibi )) haftaya veday ilk veda olabilir )))
muhteşem dışında reyutingte adı olan yok içlerindedila hanım var behzatÇ var .. bu sene starda 4 dizi seyretsem yeterli ..
muhteşem hürrem
dila
babalar ve evlatlar
ve behzat abi ..)
Çok beklersin canımfazla kalmadı şurda bir hafta kaldı beyazsoy .. haftaya veda zirvede ..
ab si daha iyi olcak dizi totali bilmem ama ab 5 aldıysa haftaya 7 yi görürfazla kalmadı şurda bir hafta kaldı beyazsoy .. haftaya veda zirvede ..
ağır romandaki tiplere aşinayız ama bu rollerde değil.. ben soğudum karakterlerden
diğer bölümde ağır roman iş yapmaz ..tekrarı fzla izlenme sebebi ilk bölümde vedayı tercih eden izleyicinin ağır romanada bir bakayım ne var diye göz atmasından kaynaklanmış ama göz atanların memnun olduklarını sanmıyorum ..
konu dağınık kaba saba halkın benimseyeceği roller değil bu dizi pt 2 ye alınsa belki iş yapar yoksa yakında yayından kaldırılır..
babalar ve evlatları öbgz nin karşısına koyan stardaki kafayı çözemedim babaalr ve evlatlar ağır romandan iki gömlek bir fistan daha üstün ))
muhteşem dışında reyutingte adı olan yok içlerinde