27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Süper oyunculuk yapıyor sezon yeni başladı daha acımasızca bir elestiri yaptı kuzey güney kaliteli dizi ondan önce bitmesi gereken çok gereksiz dizi var

Ağır Roman dizisinde oynayan bütün oyuncular rollerinin haklarını veriyorlar gerçekten.

Revan veda tekrari yüksek çıkar diyodu ama 2 reytingde

- - - Ekleme - - -

Revan veda tekrari yüksek çıkar diyodu ama 2 reytingde

Fatih Aksoy Hazal'a beddua etti etti kendi diziside battı

veda demek pek beğenilmemiş agır roman bile geçmiş
)))

- - - Ekleme - - -

tnsde malum kanal d ye torpil yok agır romanla veda başbaşa çıkabilir

vedanın yeni bölümü ortalaması 4. 80 ağır romanın 2.80 nasıl başabaş
) lisede matematiğin kaçtı beyazsoy
)

burda asıl bahsetmen gereken suskunların bu bölüm epey yüksek aldığı sbt den sbt tns gelince ne yapacağınıda şaşırdı
)

atv nin sbt oyları ise her zamanki gibi şişirme oranlar yarın alacağı total 10 ab 7 başkada bişey almaz..

ama veda gerçekten konusu insanların sıkılmadan izleyebileceğiöbir konu başta kurtuluş savaşı denilince bende sıkılacağımı sanmıştım ama çok güzel anlatılmış ..

Süper oyunculuk yapıyor sezon yeni başladı daha acımasızca bir elestiri yaptı kuzey güney kaliteli dizi ondan önce bitmesi gereken çok gereksiz dizi var

Benim burdaki eleştirim zaten Kıvancın oyunculuguna değil ki.Kuzey karakterinin acizliğine.Geçen senede öyledi bu senede öyle belli ki.Şimdi Ferhat'in kızını tavlayıp kızıyla birde yatarsa Ferhat'a en buyuk intikam bedeli bu olur gibisinden seanorya giderse hiç şaşirmam.

kuzeyin neyini tartışıyonuz klasik ay yapım dizisi olmaktan uzaklaşmaya çalıştıkça batıyor senaryo
😀d

Agır romanı açtım reklamda o mahalle cennet mahellesi değil mi ?

Vadide reklam şov var
bu arada huzur sokağının fragmanı fena olmuş yarın uçar kesin vadi bol bol reklamını yapıyo

Hilal sararın gelmesi iyi olmadı ama daha konuşmak için erken diyorum

SBT atv'ye şişirme yapsaydı Son Yaz'ada yapardı? Kurtlar Vadisi desek yeridir.

Veda çok ağır ve sıkıcı geldi.Suskunlar'ın bu haftaki bölümünüde pek beğenmedim.Ağır Roman'a baktım.Salih karakterini oynayan adam hiçmi hiç olmamış dublajı ise facia Onur Saylak ve Sumru Yavrucuk iyi iş çıkartmış

Agır romanı açtım reklamda o mahalle cennet mahellesi değil mi ?

aynen cennet mahallesinin dahada küfürbaz kadınları bir araya gelmiş bıçkın delikanlılarla oturup pişti oynuyorlar
) bu diziden hayır gelmez bence vedaya geç
)

SBT atv'ye şişirme yapsaydı Son Yaz'ada yapardı? Kurtlar Vadisi desek yeridir.

son yazada yapmıştırda son yaz demekki 0.2 reyting alacaktı şişire şişire 3 e anca çıkarabildi adamlarda dahada şişirmeye nefes yetmemiş
))

Vadi bitti reklamlar başladı reklam olmasa kesin 14 görecek