27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Bakalalım Veda nasıl reytingler alacak ben total 6 , ab 8 bekliyorum

"veda"nın vadiyle kelime yakınlıgında çıkıp bu dizinn birinci olacagını düşünene arkadaşların yüzünün yarın sabah görmeek isterim :))))))) vallah,i bende sizin gibi uçmak isterim bana da yardımcı olursanız sevinirim :))))))

"veda"nın vadiyle kelime yakınlıgında çıkıp bu dizinn birinci olacagını düşünene arkadaşların yüzünün yarın sabah görmeek isterim :))))))) vallah,i bende sizin gibi uçmak isterim bana da yardımcı olursanız sevinirim :))))))

evet haklısın vedayı vadiye benzetmişler geçemez diyorlar halbuki veda sadece isimce vadiye benziyor yoksa kalite olarak veda üst sınıf bir dizi 15 reyting garanti ..:))

ben nedense kanald dizlerine biraz kılım , sevemiyorum nedense sadece kanıt ve yalan dünya dizilerini izliyorum.

vadi rahat bi şekilde 1.olacaktır akşam süper bölüm olacak yine soluksuz izleriz veda meda bizi tınlamaz

kanal d uyaniklik yapmış vadi ile vedayı yakın kelimeler millet karıştırır bizi izler demiş olabilir. :)))))

fahriye pek seviliyor itici bir tavrı var. zaten yaprak dökümündekıler bir bir dökülüyor :))) tek güven hokna kurtardı kendini

- - - Ekleme - - -

kanal d uyaniklik yapmış vadi ile vedayı yakın kelimeler millet karıştırır bizi izler demiş olabilir. :)))))

fahriye pek seviliyor itici bir tavrı var. zaten yaprak dökümündekıler bir bir dökülüyor :))) tek güven hokna kurtardı kendini

vadi sadece vadi değildir kurtlar vadisi pusu :D vadide özet vardır inşallah sakın öbgzk gibi korkup özetsiz başlamasın hata olur

beyazsoy u tam sevmeye başlıyom pat saçma bişey söylüyo kıl oluyom anlamadım gitti bu adamı

Biz sana Eylüldem beri gülüyoruz zaten beyazsoy. Hazirandan beri Vadi kanalsız kalacak dedin atv'ye geçince ağır tramva yaşadın bi aralar görünmedin bi aralar. Unuttuk sanma :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Mantığına hayranım . Sen insanların bu iki diziyi ayıramayacak kadar gerikafalı mı olduklarını iddia ediyorsun? Fahriyeni Polat mı sanacaklar?

biz artık vadiye kvp mi desek kargaşa olmasın bugün sınıfta kız bi baktım akşam vadi var diyo yanındakine ben veda anladım dedim ney dedi kurtlar vadisi :d :d