27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

kelime kökenindeki yeni ortadan kalkmadıkça kandırmaca devam ediyor demektir tekrar yazmalıydı
)

yazarı anladım çok başat bir yazıydı seküler açıdan değerlendirmem zor oldu
)

kotu yol yeni bolum yokmu.. ben var diye sanmistim

2 işide izlemem gibi ara ara zaplaya zaplaya bakarim.Beren bende bağimlilik yapmiş
4 senemi yedi...Muptelasi olmuşum

helal olsun
) aynı beren hastalığı bendede var .. dizi çekmese otursa 2 saat ekranda kameraya baksa 12 reyting alır
)))

yeni bölüm ve yenidenin arasında pek fark yok tekar yazmamış değilm??i orda kelime oyunu yapmış trt
) kurnaz ya devlet kanalı yaparsa çaktırmadan hile yapar
)
Evet bende aynı şeyi dicedim.TRT insanın göz yanılmasını kullanmiş orda

Vadi 40 geçe reklam çoğaldı reklamlar

kuzey güneyde bitecekmiş kıvançta oynayacakmış
)) yok daha neler bence ikiside tatil yapacaklar çok yoruldular
Dun gece Kuzeyi izlerken iyice biktiğimi fark ettim.Kuzey karakteri artik baydı...Tez elden en acilinden en hızlısından bitmeli.

Vadi tüm dizileri ezdi yine veda özete takılır demiştim

Dun gece Kuzeyi izlerken iyice biktiğimi fark ettim.Kuzey karakteri artik baydı...Tez elden en acilinden en hızlısından bitmeli.

haklsın reytingleri de pek paralk değil yola muhtemele kapışacak diye çıktı kendini pis yediliyle kapışırken buldu
)) durum o kadar vahim

Kuzey süper ne bitmesi harika dizi

Nesi süper?
Her yeni bölümde ilk 10'dksı iyi tempolu gidiyor.Es veriyorlar bitmesine 5'dk kala tempo cıkıyor toplamda 15 dklık seyirliliği var dizinin.Hele Kuzey karakteri hepten bir ezik oldu.Hep bi ağlamalar hep bi ele yuze bulaştirmalar.Kuzey'in sonu mezarda biterse şaşirmam.

Son düzenleme:
veda demek pek beğenilmemiş agır roman bile geçmiş
)))

- - - Ekleme - - -

tnsde malum kanal d ye torpil yok agır romanla veda başbaşa çıkabilir

haklsın reytingleri de pek paralk değil yola muhtemele kapışacak diye çıktı kendini pis yediliyle kapışırken buldu
)) durum o kadar vahim
hah işte cumle bu ya
MY ile kapişacadi güya pis 7'liye bile pist diyemiyor daha.Ece Yörenç bile dun twit atmiş erken izledim diye.Demek ki oda MY izledi.