WesTxCoasT
Favori Üye
idare eder ama asla bir aşkı menu fatmagül olmaz. ilerde senaryoya göre de düşebilir. yayından kalkabilir. çünkü ayşe kulinin bir romanında da bir sezonu çıkardıgı görsem dişimi kıracagım)))
ayşe kulinin romanından uyarlamalar gemelde hep soguk oluyor . bu diziyede yansımış bu sogukluk
Ocak ayinda Revenge basliyor.. Basrol muhtemelen Beren Saat.. Persembe yayinlanir mi sence
Veda yada başka bi dizideki %100 saf kız rolleri sıktı artık...Ben inanmıyorum ki ne eski zamanda nede gunumuzde bu kadar saf kızlar olsun.Veda bu yuzden bana sıkıcı geldi.Kolera abimizde bi kas kütlesi.Ağir Roman'in ağırlıgı burdan geliyor sanırım.Okan Bayulgen'in canlandirdiği karaktere göre e,n boy, kilo, ağirlik, kas, yakışıklılık olarak tam zıt birini bulmuşlar.Okan Bayulgen bunlari görünce ne hissetti acaba.
berenin oynacagından şüpeliyim bu sezon dizide oynamaz gibi destere duymasın kenana kendini çok kaptırmış gibi)))). kanal d artık beleş dizi tuturma dönemi sona erdi beren de gelse zorlanır gibi
trt den özel kanllara ahlak dersi . zengin kızı tekrar veriyor ve kanal d show ve fox gibi milleti kandırıp yeni bölüm demiyor yeniden ibaresi eklemiş))))
berenin oynacagından şüpeliyim bu sezon dizide oynamaz gibi destere duymasın kenana kendini çok kaptırmış gibi)))). kanal d artık beleş dizi tuturma dönemi sona erdi beren de gelse zorlanır gibi
Beren diye öldü herkes objektif diyorum bu sezon berende olsa vadiyi geçemezdi
yeni bölüm ve yenidenin arasında pek fark yok tekar yazmamış değilm??i orda kelime oyunu yapmış trt) kurnaz ya devlet kanalı yaparsa çaktırmadan hile yapar)
ağır romana şu anda bakıyorum benim tarzım değil boş bir dizi)
arka mahallenin kötü kızları küfredip duruyorlar suskunlardan reyting çalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?