27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
gel gelelim kurufasulyenin faydalarına ben gündüzün söylemiştim yine söyliyim biz millet olarak tarih dizilerine meraklıyız (muhteşem yüzyıldan sonra) ama şöyle bir şey yakn zaman tarihini izlemiyoruz çünkü tarih diyilince bizim aklımıza direk osmanlı geliyo kurtuluş savaşı falan filan bunları izlemek istemiyoruz

Asıl heycan şimdi ama 12 düşük geldi bana 50 geçe başlıyo vadi

+1 çünkü o dönemde biraz türkler ezik gibi(işgal döneminde). halkımız da bunu sindiremiyor

veda ile vadi adlarıdaki akrabalıgı reklama yansıdı sayın seyirciler aynı anda reklama girip aynı anda çıktılar
))))))

Furkan ne diyon tns daha az cıkıyo sbtden 3 alacak totalde abde 6 en fazla

- - - Ekleme - - -

Vadi 13 dklık reklam veriyo biraz düşer

Neden hemen kiziyorsunuz ki..

Kurtlar Vadisi Pusu zaten yine hakettigi basarili reytingleri alacak, çünkü çok emek veriliyor diziye ve emeginin karsiligi almali.. Onca kisi evine ekmek parasi götürüyor..

- - - Ekleme - - -

Özge Özpinççi ve Sumru Yavrucuk oyunculuklarını konuşturuyorlar resmen

Bu haftasonu çok dizi izleyecegim.. Kayip sehir, huzur sokagi ve agir roman..

Şimdi baktim ensestin sözlük anlamına karşimada bu cıkıyor:Ensest terimi, birbirleri arasında kan bağı bulunan, çoğu kültürde yasal ya da yasal olmayan kurallarla cinsel birliktelikleri yasaklanmış olan kişilerin cinsel ilişkide olma durumunu ifade eder

Aynı evde olup yengene bakıyorsan (Behlül) yada aynı evde olan yeğen bakıyorsan(Bihter) bu kişiler ahlak yoksunu kimsedir.Ülkemizde de yapılan akraba evliği aslında bir ensest ilişkidir.Ama buna kimse ensest demıyor niyeyse?

Ağır Roman yükselişte
neredeyse Vedayı geçecekmiş

Ağır Roman nerdeyse Vedayı geçecek.Suskunlar çıkış yaptı ama o reytingte kalır işte.
Vadi uzun reklama ragmen 10'dan düşmedi.Tebrikler.

Show ve Star uçtular reklamdan faydalanarak

@forumdash haklı. ensest için kan bağı gereklidir.oldu o zaman evinde yaşayan ama yabancı biriıle evlenip ilişkiye giremeyecek misin?