27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Veda Totalde 4, AB`de kestiremiyorum ama daha fazla alır.

TNS reytinglerini bilemiyorum artık. Umarım orada yüksek çıkar :) Sevdim diziyi.

Aşk-ı Memnu'da ahlaksızlıgı kabul edilir ama ensestliği edilemez.Sonuçta Behlul ile Bihter'in kan baği yok.Sadece aynı evde oturuyorlar diye buna ensest diyemeyiz.Demek için kan bağlari olmalı gerekmez mi?
Fahriye Evce'nin karakteri hem Mehmet Aslantuğ ile kan baği olup hemde hasta olan cocukla kan baği varsa o zaman ensestliğin alasini yapmişlar bence.
forumdash enses için kan bagı gerekmez. enses aile içi ilişki demek. sonuçta behlülü o evin elamanı adananın yegeni a(dizide uzaktan akaraba yaptılar ama sonuç değişmez)

veda da enseslik yok gibi ama karışık amca evli yegen bekar makbare ise evin hizmetçisi . amca yegen aynı kıza aşık olacak sanırım artık ilişki olur mu bilemem.

Bu reytingleri neden herkes kaale aliyor ki ?

TNS reytingleri önemli

Vadi reklamsız aldı 12 yi operasyon başlıyo 45 00 arası 14 ü geçer bu 15 te reklam var

Veda yarın SBTde total grubunda 4 alır , ama nede olsa önemli olan TNS ordaki sonuçlara bakmak lazım , ben çok beğendim gelecek hafta 7-8 lere çıkar , ama yinede bence SBTye pek bakmamak lazım bakalım TNSde ne olacak.

veda yine düşüşte.. demek pek begenilmemiş. bu arada agır roman hala devam ediyor

Furkan ne diyon tns daha az cıkıyo sbtden 3 alacak totalde abde 6 en fazla

- - - Ekleme - - -

Vadi 13 dklık reklam veriyo biraz düşer