27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
suskular ve fakir oglan yükselirken vedaya veda ediyor seyirci
)) veda düşüşte. dediğim gibi diziyi soguk yapmışlar içine giremedim dizinin

Ağır Roman beklediğimiz gibi çok düşük başladı.
Veda da Son Yaz gibi hayal kırıklığı olmuş gibi gözüküyor ama daha önce de dediğim gibi A/B grubunu görmek lazım. Daha çok A/B grubuna hitap eden bir dizi.

Zengin Kız Fakir Oğlan ilk kez bu akşam izledim biraz çok güzel bir dizi, yerini hak ediyor.

Vadi reklamsız yayınlanıyor galiba

Veda daha da yükelecek. Tekrar bölümü çok iyi gider. Ve gelecek haftalarda yükselir

Yiğidin hakkını yemeyelim Tebrikler Vadi

Tebrikler Kvp

Vedadan daha yüksek beklerdim.Ağır Roman bana göre değil.Trtnin reytinglerine inanmayın kendini şişiriyor

agır romanda başroldeki çocuga yeni denk geldim agır romanda başrolü verdikleri oyuncu yanlış seçilmiş dublaj yapmışlar çocuga bide yakışıklı değil. en azından onur saylaga vermeliydiler başrolü. yanlış seçim yapmışlar agır romanda yan kadro süper ama okan bayülgenin yerine gelen çok soyadı tıraş sanırım kendidi de traşmış
))))

Aşk-ı Memnu'da ahlaksızlıgı kabul edilir ama ensestliği edilemez.Sonuçta Behlul ile Bihter'in kan baği yok.Sadece aynı evde oturuyorlar diye buna ensest diyemeyiz.Demek için kan bağlari olmalı gerekmez mi?
Fahriye Evce'nin karakteri hem Mehmet Aslantuğ ile kan baği olup hemde hasta olan cocukla kan baği varsa o zaman ensestliğin alasini yapmişlar bence.

veda son reklama girdi 21:36 da yani dizi bitti. amcayla yegen karşılaştı ne heycan ne haycan sormayın
)))))))))

Ağır Romanın kadrosu Vedadan daha iyi. O kadroyla çok daha iyi bir dizi çekilebilirdi.