27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
@RevaN projemi çaldın :D Ne yayınlayacağım şimdi ben :(:D

Twitterdan seçmeler :) Daha bir sürü güzel yorum var ama sadece bunları koyabildim. Diziyi beğenmeyen bir kişi bile yok :)
<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; outline: 0px; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">
#</s>veda
tam sinema tadında olmuş, dizilerde bu kaliteyi zor bulursunuz
VEDA perşembe akşamlarını kapatır. Yarın bakın kurtlar vadisi ile kafa kafaya çıkar Suskunları sollar... Güzel bir dönem dizisi
<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; outline: 0px; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">#</s>veda yi izlerken bir kez daha fark ettim, anneye, babaya, ozellikle ese "siz" hitabi pek hosmus eski zamanlarda. keske korunabilseymis.
Ahlaklı edepli mesafeli aile yaşantısını nasıl özlemişiz işte Veda da hepsi var..
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>veda artık favori dizim nede olsa Mehmet aslantuğ var <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">@</s>KanalD nin bu sene ekrana gelen eniyi dizisi diyebilirim.:)
Veda zaten bastan banko benim icin, hele bi de fonda Kimseye Etmem Sikayet duydum ya.. Offf
Kanal D Veda dizisi yayinda izlemeyenlere duyurulur. 1920 li yillara yolculuk.
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>veda Izliyorum. Kitaba cok sadik kalinmis.Piyanonun koridorda durmasina kadar..Resmen o donemi yasatiyor .Sevdim
Nerde o kapidan gelen sutcuden alinan halis sutler, annem kaynatirdi bir parmak kaymak olurdu ustu. Iste o sahneye bayildim <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>veda
Ben Merve Girgin'in yönetip başarısız olduğu tek bir iş görmedim..<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>veda çok sevilecektir.. Eminim.. Tüm kalbimle başarılar dilerim

iyi uçmuşlar ne sinema tadı ya demek uzun süre sinemaya gitmemişler :))))

Tam da sinema tadından görüntüler falan da beyazsoy. Senin bi şeyi beğendiğin görülmüş duyulmuş şey değil

vedanın müziklerini begendim mesela fahriye evcende güzel oynuyor. yalnız sbt de kanal d 1 puan (2 sshare) yukarı çıkıyor genelde ona göre hesaplayın