27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Fahriye Evcen gerçekten de çok soğuk.Bu rolde Beren olsaydı süper oynardı.

Sinema tadında demek artık klişe...Yazınca güzel yorum yaptim sanıyor insan.Tweet hesabı olan böyle yorumu göndermeyi adet etmişler.Böyle tweet atmazsan adamı döverler..

twitterı ciddiye almamak lazım klavyesi olan yazıyor. belkin hepsini revan yazmıştır belli mi olur
))))

- - - Ekleme - - -

destere.. veda da oynayan kız geçen sene starda oynayan kan kırmızsında oynayan hasta kızmı

İlk bölümden heyecan beklemek bir az yanlış değil mi? İlk bölüm tanıtım gibi bi şey. Kim isterse o açıp izliyor. Asıl savaş sonra başlıyor

Evet dediklerin doğru ama dizinin ilk bolumunden de kendine göre bı not verirsin bana göre dızi heycanlar tabiki ama soluk ilerler.. Tabi bu benim fikrim ve kadroda bı kisi bile yok ki beni bu diziye bağlasın yasa biraz daha izlettirsin..

Benim senin gibi fazla boş zamanım yok beyazsoy!

vedanın konusu tam kanal dlik aşkı menunuyu ters çevirip dönem dizisi yapmışlar ama bu kez insaflı mı davranmışlar çözemedim
) makbare hemn yegeni hem amcayı( amca evli ) idare edecek
))) pek enses yok gibi ama buda ensese girer belkii. aslında ahlaksızlık bakımında aynı gibi ama en azından yegen yegensine sulanmayacak
)))))

vadidenden beklediğim performans yok daha yüksek bekliyordum. şuan veda ilk ez düşüşte. agır roman agır bir yenilgi almış gözüküyor
)

Twitterdan Seçmeler

Veda
Ağır roman sıktı . <s>#</s>Veda bana göre onu izlicem perşembeleri bu belli oldu ..

esra özmen ‏<s>@</s>esraaozmen <s>#</s>veda bizi kitledi resmen. Herkesin ellerine sağlık. Büyük yazar Ayşe kulin bir kez daha gönlüne sağlık.

Kurlar Vadisi
Kazim Emrem ‏<s>@</s>Emrem43
<s>#</s>polatinadamlari'nın hepsi bir Memati etmez.

Ahmet Mücahit ‏<s>@</s>AhmetMucahit10
<s>#</s>polatinadamlari varken , suskunların lafı bile olmaz .

Suskunlar
Zorjinal ‏<s>@</s>Zorjinal
<s>#</s>hicbitmiyor bu garip ibo'nun gözyaşları <s>#</s>suskunlar

Gizem Şen ‏<s>@</s>Kematiann
Olm bu suskunlar kadar güzel bi dizi izlemedim ömrümde

Ağır Roman Yeni Dünya
Gülercan ‏<s>@</s>Gulen_bayann
müjde ar la okan bayülgenin olmadığı ağır roman izlenmez yani izlenmemeli

hdural ‏<s>@</s>hdural
Güzel diziler var bu sezon. Dün Kayıp Şehir, bugün Ağır Roman. Yavaş yavaş da olsa düzeliyor ekranlar.