27 Ekim 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster - 1119. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Deha
Teşkilat
Kirli Sepeti
Ga9Y401WgAAEoQS
Ga9Y3W9WgAA1pF-
Ga9Y6CmWIAAUnU_

Masterchef Türkiye
Total | (4) | 3,90
AB | (3) | 3,35
ABC1 | (4) | 4,23

Kaynak: TİAK

Kirli Sepeti her hafta gıdım gıdım da olsa düzenli şekilde yükseliyordu ama karşılığı alelacele bir finalle sepetlenmek oldu. :( Total'de 4, AB'de 2, ABC1'de 3 bandına dayanmış ama NOW gibi bir kanaldan sabırlı olmasını bekleyende kabahat. Yerine getirilecek Aşk Evlilik Boşanma'nın tutmamasını ve bu oranları bile mumla aratarak kısa zamanda (tercihen 5-6 bölümde) ekran çöplüğünü boylamasını umarım. :Z

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Deha kimsenin beğenmediği bölümüyle çok iyi yükselmiş :A Melis sultanımın etkisi :bhr:

Teşkilat'ın yükselişi durmuş.

Kirli Sepeti bitmemeliydi bu oranlarla. AB'ye bakılıyorsa Arka Sokaklar'ın AB'si de dipte.

Deha kimsenin beğenmediği bölümüyle çok iyi yükselmiş :A Melis sultanımın etkisi :bhr:

Teşkilat'ın yükselişi durmuş.

Kirli Sepeti bitmemeliydi bu oranlarla. AB'ye bakılıyorsa Arka Sokaklar'ın AB'si de dipte.
Iste asil mesele bu dizini Aras Bulut tek basina goturuyor ... hikaye daha acilmadi ne anlatmak istiyolar belli deil
Amma aras bulut icin izliyolar iste arasin yerine baskasi olsaydi suan aldigi reyting show icin 4.60 diger kanal icin 3.50 falan olurdu