27 Ekim 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Vatanım Sensinin neresi "cok iyi" acaba. :D Totalde yüksek sosyeteye geçilmiş o kadar emek verilmiş o kadar para harcanan dizide bi zahmet o diziyi geçsin.
Bence gelecek haftalar da oranlari biraz daha düşer.

Herkese Hayırlı Cumalar , Vatanım Sensin dün dediğim gibi büyük etki yaratmaz burası kesin geçen sene Myk ilk bölümler ab grubunda 5+ üstü almıştı sonra ne olmaya başladı yavaş yavaş ab grubunda da kayıp yaşadı bu dizide böyle olur , haftaya maç var kayıp yaşar , sonraki hafta cesur ve güzel başlıyor işi çok zor , ab grubunda 6 total grubunda 5 reyting civarında dolaşır .

Ejder Idilin yeni belalisi olacak. sen izliyormusun diziyi ?
Hayır ilk bölüm bakmiştim sadece :X
Kimin günü değişecek:D
Haftaya Kıvancın dizisi başlamıcak kı?
Vatanım Sensin gayet iyi başlamış. AB ve ABC1'de beklediğim gibi daha çok izlenmiş, ama Total'i de kötü değil. Ayrıca geçen dizi Yüksek Sosyete değil, Cesur ve Güzel olsa tepkiler daha farklı olurdu. Tekrarı Total'de o kadar iyi gitmemiş, ama uzun bölüme rağmen AB'de 2.20 reyting ve 10 share alması umut vaat ediyor gibi.

Yüksek Sosyete gerçekten çok iyi gidiyor. Bodrum Masalı'nın gün değiştirmesi mantıklıydı, ama Star göz göre göre 6 reytinglik diziyi riske atıyor. Ben olsam Cesur ve Güzel'i biraz daha bekletirdim.

Cesur Yürek Total'de iyi, ama AB'de düşüşe devam ediyor. Zaten ilk bölümde AB'sinin neden o kadar yüksek çıktığını anlayamamıştım çünkü bariz bir şekilde Total dizisi.

Yeter de sezon sonuna kadar ATV'yi bu oranlarla idare eder.

Yüksek Sosyete'ye geçilmiş olabilir ama aradaki fark 0.20'lik bir şey, ayrıca diğer gruplarda ona fark atmışız. Daha ilk bölüm, duruma göre sonradan açılır veya düşer. :)

Şimdi Anne'yi nereden soktun buraya? Yani bırak da salı günü görelim, bugünün konusu Vatanım Sensin. :A

Zaten VS'ye bağlı yorum yaptım. İkisi de yeni dizi karşılaştirma yapıyorum sen alıntı yapınca uzadı :X

Yahu eleştirmek için eleştirmeyin Allah aşkına. İlk bölümden AB grubunda 8 reyting alan diziyi sanki 2-3 reyting almış gibi acımasızca eleştiriyorsunuz gerçekten komik :D

Anne dizisi de buna benzer oranlarla başladı ki haftaya uçacağına eminim bu Vatanım Sensin için de geçerli. :D

Yahu eleştirmek için eleştirmeyin Allah aşkına. İlk bölümden AB grubunda 8 reyting alan diziyi sanki 2-3 reyting almış gibi acımasızca eleştiriyorsunuz gerçekten komik :D

Anne dizisi de buna benzer oranlarla başladı ki haftaya uçacağına eminim bu Vatanım Sensin için de geçerli. :D

:A

Vs ile anne yi bir tutmayalim arkadaslar vs de kurt seyit atmosferini sezen yok mu aranizda adamin ata binisi bile ayni

Vatanim sensin gayet iyi başlamis ab ve abc1 de beklediğimden de iyi ayrica yüksek sosyete bal gibi rakiptir aşk laftan anlamaz ara no309 yazin reyting rekorunu kirmişti b.masali gidince de y.sosyete yükselmiş:) vatanim sensini kurt seyite benzetmek de ayri bi sacmalik.kss de rus kültürü vardi onlatin savasi vardi isimler bilee Shura- petrovdu buradaki hikaye bizden ve kss gibi soğuk degil. VS süresini 160 dk tutarsa yine haftaya düşebilir zaten maçlar da var galiba haftaya ama 110-120 dk reklamsiz ya da tek reklamli giderse çok etkilenmez :D ayrics dizileri 13 yilin sonunda yayindan kaldirilanlar ekranin en pahali dizisine laf etmesin pplizzx yoksa sulh bitti deruz:A

Vatanım Sensin çok iyi başlamış. Özellikle AB grubunda. Zaten dizinin AB ve ABC1'de daha başarılı olacağı en başından belliydi. Tebrikler. Bu arada dizi AB ve ABC1 gruplarında 8, total grubunda 6 reytinge dayanmış. Dizi çok kötü başlamış diyenleri anlamak gerçekten zor.

Yüksek Sosyete, Bodrum Masalı'nın gidişiyle yükselmiş. Star bence Cesur ve Güzel dizisini biraz daha bekletmeli. 6 reyting alan bir dizinin günüyle oynamak çok mantıklı bir hamle olmaz gibi.

Yeter ortalama reytingler almış. Bu oranlar kendini devam ettirmesi için yeterli.

Karistirmisim o zaman ben :A reyting konusunda konustugumuz seye bak efsoyuz yemin ediyorum ya bu arada efso diye bir sarki cikmis dinledin mi :A :A
Daha ilk bölümden Bodrum Masalı'nın 2-3 katı reyting aldık ne diyorsun? :A

2 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 5,73 14,31
9 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 3,56 10,14

1 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 7,85 20,29
5 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 3,89 11,37

1 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 7,32 18,09
7 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 4,01 10,78

Daha ilk bölümden Bodrum Masalı'nın 2-3 katı reyting aldık ne diyorsun? :A

2 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 5,73 14,31
9 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 3,56 10,14

1 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 7,85 20,29
5 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 3,89 11,37

1 VATANIM SENSIN KANAL D 19:58 22:50 7,32 18,09
7 BODRUM MASALI KANAL D 20:56 00:17 4,01 10,78
Tebrik ettim ya görmedin mi :A ayrica Bodrum Masali'nin son bölüm reytinglerini koymussun koysana ilk bölüm reytinglerini bu dizinin de ilerde ne olacagi belli olmaz yani düsme ihtimali var ama yükselme ihtimali de var tabi ne de olsa bombos bir gün :A :A

Tebrik ettim ya görmedin mi :A ayrica Bodrum Masali'nin son bölüm reytinglerini koymussun koysana ilk bölüm reytinglerini bu dizinin de ilerde ne olacagi belli olmaz yani düsme ihtimali var ama yükselme ihtimali de var tabi ne de olsa bombos bir gün :A :A
İyi bak çünkü Bodrum Masalı pazar günü bu reytingleri bile alamayabilir. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking