27 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
FSGN aşk-ı memnu'yu sayma. Onları belki de bazı yerlere kanal D satıyordur? Tek hak sahibi değil yani.

En tepedeki isimlere elbet satılıyor. Bak bizim TV geçmişimize, eskiden PT'de yabancı dizilerde verilirdi. TV sektörü gelişmemişti bizde. Rusya'nın Romanyanın etc. TV kültürü gelişmiş mi? Yada arapların? Hayır. Adamların PT'leri hep yabancı işlerle dolu.

ABD'nin de tv sektörü güçlü oldugu için onlara da orjinal dizi satamazsın ancak format satarsın ki bu da bi başarı

Karadayi'm her zaman ki gibi lider, acik ara. Büyük tebrikler.

Beni Affet'in diger dizileri gecmeside cok manidar olmus diger dizileri izleyenler icin.

satıyordur ? emin misin değil misin

tv kültürü ile alakası ne
diğer satıcılar isim yapmışş kişiler yoksa dizileri küçük kanallara satabiliyorlar al koskoca karagül yunanistanda star tv ye gitti
))

tv kültürü bizden daha gelişmiş bir abd liler var
)

Satıyordur diye emin olmadan konuşmama sebebi Kanal D'de hak sahibi. Global Telenova'ya satmiş Aşk-ı Memnuyu o yuzden. Kanal D'de belkide balkanlara satmiştir?

İşte yunanistanda PT'de bizim dizileri de görürsün ABD dizilerini de bizim sektör daha gelişmiş onlardan. Karagül Star'a gitti derken?

karagülü global agency satmiyi dizi o ka adına rağmen yunanistanda bile uyduruk kanala gitti

global agency de pay alıyordur o işlerden

Reaksiyon hala beklenilen reytinglere ulaşamadı

Karadayı düşmüş üç grupta da

Reaksiyon'u bu hafta da Beşiktaş maçı vurmuş anlaşılan.

Bu Tarz Benim'e büyük tebrikler.

Reaksiyon Total'de REAKSIYON ! yaratmış.

aynen öyle tek erkek dizisi oalrak gurur duyuyorum dizimle helal olsun be herşeyde farklıyız

karadayı düşmüş geçen haftaya göre
reaksiyon vasat vasat bahadır özdener e selamlar

ulan istanbulda vasat gidiyor

Bu Tarz Benim şov yapmış.
A/B'de 20+ share ve 4.5 reytingle 5. sırada, diğer iki grupta 4 reytingle ilk 10'da. Program reyting rekorları kırıyor.Büyük tebrikler.

Karadayim her grupta lider
pazartesinin tek vazgecilmez dizisi! hemde 3 sene !

Beni affetde cok iyi

Gecen hata Mahir Feride opusmesi 8 reytinge yukseldi bu hafta MahirBelgin 6 dustu).Dun macta vardir her zaman mac oldugu gun oranlari etkiliyor

Karadayı epey düşmüş ancak hala totalde açık ara liderliğini sürdürüyor, ab değişebilir ilerleyen haftalarda.

Ulan İstanbul en çok izlenen 2. dizi olarak kanalını idare ediyor.

Reaksiyon hala bekleneni karşılayamıyor, en azından ab'de 5 alabilmeli.

O Ses Türkiye çok iyi gidiyor.

Havalar erken kararınca 16-17'de programlar yükselmiş. Beni Affet, Karadayı'yı tehdit etmiş baya.
Esra Erol sezonun en yüksek oranını almış. Ver Fırına ve Aileler Yarışıyor ilk 100'e girmişler...

Beni Böyle Sev bu zorlu günde 3 reyting almış AB grubunda helal olsun dizime kitlesini kaybetmeyen tek dizi.

kenanın öpüş tarzına takmışsın sende bence tutkulu bir erkek gibi öpüüyorkı zaten öyle olmalı normal yanı
Sadece forumda bahsetmiyor her yerde bahsediyor
Yakaladım

1) Çalılık fanı @xemrexxx nikini Çalıkuşu yapmiş
2) Kenan'ın yine öpüşmesine takmiş

3) Karadayı'da tek beğendiği Bergüzar övmüş ve Halit'i yine unutmmamiş