27 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eski diziler diyin de bizim diziler zaten 2010-11 de patladı yurtdışında (ortadou dışında)
my-binbir gece-fgsn (ya da gümüş)-aşk ve ceza en çok satılan 4 dizi adamın elinde demek ki başarılı

ayrıca her ülkede en tepedeki kanallara satılacak diye bir şey yok sen git lost kalitesinde iş yap abd de 5 kanaldan hiçbiri yine alamyacak:X

isimlerle dizileri satmaya devam eder :X meryemin dizisini zati satıcak;gönül işleri ve reaksiyon da gider baksana sırf kıvanç var diye kss 20 bölüm olmadan 40+ ülkeye satıldı :))) (dağıtıcısı farklı kss nin ibliyim isme örnek verdim sadece ayniştaynlık yapma)
FSGN aşk-ı memnu'yu sayma. Onları belki de bazı yerlere kanal D satıyordur? Tek hak sahibi değil yani.

En tepedeki isimlere elbet satılıyor. Bak bizim TV geçmişimize, eskiden PT'de yabancı dizilerde verilirdi. TV sektörü gelişmemişti bizde. Rusya'nın Romanyanın etc. TV kültürü gelişmiş mi? Yada arapların? Hayır. Adamların PT'leri hep yabancı işlerle dolu.

ABD'nin de tv sektörü güçlü oldugu için onlara da orjinal dizi satamazsın ancak format satarsın ki bu da bi başarı:)

Karadayi'm her zaman ki gibi lider, acik ara. Büyük tebrikler. :D

Beni Affet'in diger dizileri gecmeside cok manidar olmus diger dizileri izleyenler icin. :D

FSGN aşk-ı memnu'yu sayma. Onları belki de bazı yerlere kanal D satıyordur? Tek hak sahibi değil yani.

En tepedeki isimlere elbet satılıyor. Bak bizim TV geçmişimize, eskiden PT'de yabancı dizilerde verilirdi. TV sektörü gelişmemişti bizde. Rusya'nın Romanyanın etc. TV kültürü gelişmiş mi? Yada arapların? Hayır. Adamların PT'leri hep yabancı işlerle dolu.

ABD'nin de tv sektörü güçlü oldugu için onlara da orjinal dizi satamazsın ancak format satarsın ki bu da bi başarı:)
satıyordur ? emin misin değil misin :F
tv kültürü ile alakası ne :F diğer satıcılar isim yapmışş kişiler yoksa dizileri küçük kanallara satabiliyorlar al koskoca karagül yunanistanda star tv ye gitti:)))

tv kültürü bizden daha gelişmiş bir abd liler var:))

satıyordur ? emin misin değil misin :F
tv kültürü ile alakası ne :F diğer satıcılar isim yapmışş kişiler yoksa dizileri küçük kanallara satabiliyorlar al koskoca karagül yunanistanda star tv ye gitti:)))

tv kültürü bizden daha gelişmiş bir abd liler var:))
Satıyordur diye emin olmadan konuşmama sebebi Kanal D'de hak sahibi. Global Telenova'ya satmiş Aşk-ı Memnuyu o yuzden. Kanal D'de belkide balkanlara satmiştir?

İşte yunanistanda PT'de bizim dizileri de görürsün ABD dizilerini de bizim sektör daha gelişmiş onlardan. Karagül Star'a gitti derken?

Satıyordur diye emin olmadan konuşmama sebebi Kanal D'de hak sahibi. Global Telenova'ya satmiş Aşk-ı Memnuyu o yuzden. Kanal D'de belkide balkanlara satmiştir?

İşte yunanistanda PT'de bizim dizileri de görürsün ABD dizilerini de bizim sektör daha gelişmiş onlardan. Karagül Star'a gitti derken?
karagülü global agency satmiyi dizi o ka adına rağmen yunanistanda bile uyduruk kanala gitti:A

global agency de pay alıyordur o işlerden :X

Reaksiyon hala beklenilen reytinglere ulaşamadı :(

Karadayı düşmüş üç grupta da :(

Reaksiyon'u bu hafta da Beşiktaş maçı vurmuş anlaşılan. :kiki: :kiki:

Bu Tarz Benim'e büyük tebrikler.

KVP haric bütün reytinglerde kadınlar daha yüksek çıkıyor. Ama Reaksiyon kesinlikle KVP gibi erkek hegomanyası altında değil:X Selen Soyder yada Nehir Erdoğan boşuna orda değiller.KVP de tek kadın başrol bilmiyorum.Olanda figuran konumundalar:X
aynen öyle tek erkek dizisi oalrak gurur duyuyorum dizimle helal olsun be herşeyde farklıyız :D

karadayı düşmüş geçen haftaya göre
reaksiyon vasat vasat bahadır özdener e selamlar :kiki:
ulan istanbulda vasat gidiyor

Bu Tarz Benim şov yapmış. :Z A/B'de 20+ share ve 4.5 reytingle 5. sırada, diğer iki grupta 4 reytingle ilk 10'da. Program reyting rekorları kırıyor.Büyük tebrikler. :)

Karadayim her grupta lider :oley:pazartesinin tek vazgecilmez dizisi! hemde 3 sene !

Beni affetde cok iyi

Gecen hata Mahir Feride opusmesi 8 reytinge yukseldi bu hafta MahirBelgin 6 dustu).Dun macta vardir her zaman mac oldugu gun oranlari etkiliyor

Karadayı epey düşmüş ancak hala totalde açık ara liderliğini sürdürüyor, ab değişebilir ilerleyen haftalarda. :X

Ulan İstanbul en çok izlenen 2. dizi olarak kanalını idare ediyor.

Reaksiyon hala bekleneni karşılayamıyor, en azından ab'de 5 alabilmeli.

O Ses Türkiye çok iyi gidiyor.

Havalar erken kararınca 16-17'de programlar yükselmiş. Beni Affet, Karadayı'yı tehdit etmiş baya.:X Esra Erol sezonun en yüksek oranını almış. Ver Fırına ve Aileler Yarışıyor ilk 100'e girmişler...

Beni Böyle Sev bu zorlu günde 3 reyting almış AB grubunda helal olsun dizime kitlesini kaybetmeyen tek dizi. :)

kenanın öpüş tarzına takmışsın sende bence tutkulu bir erkek gibi öpüüyorkı zaten öyle olmalı normal yanı :kiki::kiki::kiki:
Sadece forumda bahsetmiyor her yerde bahsediyor :F:F Yakaladım :F

1) Çalılık fanı @xemrexxx nikini Çalıkuşu yapmiş
2) Kenan'ın yine öpüşmesine takmiş:F
3) Karadayı'da tek beğendiği Bergüzar övmüş ve Halit'i yine unutmmamiş :F
SVQaFgd.png