27 Ekim - 2 Kasım 2014 | Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

inş bendeöyle düşünüyorum 10.yılımızda 175 176 177 olmak üzere 3 hafta necati bey olmadn devam etmiştik yine öyle olmalı yoksa bu işş ocak ayına kadar kalır ben söyliyim 🙁🙁
necati bey bence en az 2 ay dizide olmaz

ocak ayına kesin kalır eğer vadi ara vericekse kasım aralık aylarını beklemek hayal kırıklığı olur ocak ayına kalır yanı ara verilirse 🙁🙁🙁
vadi ara vermez ara vermek intihar olur zaten seninde dediğin gibi 10. sezonda da polatsız bölümler izlemiştik hemde en yüksek reytinglerin alındığı bölümlerdi ben necati beyin en iyi ihtimalle şubat gibi rolüne döneceğini düşünüyorum sonuçta adamın çenesi kırldı

ebnde öyle düşünüyorum 3 hafta gibi uzun bir süre necati olmadan gitmiştik benim ens evdiğim o üç bölümde 175 176 177 olmustu sonra necati bey döndü ama yklasık 10 bölümdür yine yüzünü göremedik 🙂🙂🙂 polat polislerden kaçarken kaza yapıyormus çok iyi bir zemin hazırlandı bence necati beyin olmaması için o kaza sonucunda polisler polattan iz bulamaz polattan kimsenin haberi olmaz öldümü kaldımı soru işareti olarak kalır necati beyin olamamsı için zemin hazır bence o akz sonucunda iz bulunmaz polattla ilgili oldu bitti bence

ayarlasan bu kadar olmazdı tevafuğun bu kadarı da pes doğrusu

Arka sokakları dahil etme ve küçük ağayıda senin beddularından dolayı düştü
pompy eğer bir daha bana o ilk cümledeki gibi bir cümle daha yazarsan şikayet ederim seni...
beğenmiyorsan yorumumu cevap yazmassın okuma yada ...
ben kendi düşüncelerimi yazıyorum ayrıca senin yazdığın yorumlara da saçma sapan cevaplar yazmıyorum...

Vadi lider!!!
Karaday geçen hafta düşük oran aldı ama buna rağmen totalde ilk 5 te, AB grupunda 2 ci, ABC1 de 3 olmuş!

Efsanelerin efsanesi Kurtlar Vadisi Pusu yine liderliği kimselere bırakmamış bu güzel

Karadayı güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Üçüncü sezonda patlar dedik ama maşallah 4.sezonu da çıkarır gibi geliyor

Karagül az kalsın Total'de çift haneleri görecekmiş. Entrika nelere kadir

Kaderimin Yazıldığı Gün Total'de beklemediğim düzeyde iyi gitmiş. Günü kapatmış diyebiliriz.
Kara Para Aşk vasat reytingler almasa bile durumu kötü

Guzel Koylu en cok izlenen 3.dizi olarak beni sevindirdi, insallah boyle devam edecek dizim.

Karadayima tebrikler.Gecen hafta 8 reytingden dussede yine en izlenen dizilerin basinda.

Vadi tüm gruplarda zirvede yer almış. Ab ve abc1'de rahat zirvede. Büyük tebrikler.

Star Gönül İşleri, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Güzel Köylü ile gayet başarılı gitmiş.

Güllerin Savaşı, Medcezir, Hayat Yolunda ve Ulan İstanbul daha yüksek almalılar ab'de..

Eline sağlık @sokak sanati

hayret

Vadi'yi tebrik ederim. Üç grupta da iyi gitmiş.

Karagül de çok iyi gidiyor. Ama şu 9.99'a çok takıldım ya.

Güzel Köylü ve Kaderimin Yazıldığı Gün Total'de yükselerek çok iyi gitmiş.

Karadayı'nın oranları gayet iyi özellikle ABC1'de çok çok iyi.

Kocamın Ailesi de artış yaşadı çok iyi gidiyor.

Efsane Kurtlar Vadisi açık ara zirvede helal olsun
daha da artarak gidecez daha daha daha

Elem keder dökmüşsün gene