27 Ekim - 2 Kasım 2014 | Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

inş bendeöyle düşünüyorum 10.yılımızda 175 176 177 olmak üzere 3 hafta necati bey olmadn devam etmiştik yine öyle olmalı yoksa bu işş ocak ayına kadar kalır ben söyliyim 🙁🙁
necati bey bence en az 2 ay dizide olmaz

ocak ayına kesin kalır eğer vadi ara vericekse kasım aralık aylarını beklemek hayal kırıklığı olur ocak ayına kalır yanı ara verilirse 🙁🙁🙁
vadi ara vermez ara vermek intihar olur zaten seninde dediğin gibi 10. sezonda da polatsız bölümler izlemiştik hemde en yüksek reytinglerin alındığı bölümlerdi ben necati beyin en iyi ihtimalle şubat gibi rolüne döneceğini düşünüyorum sonuçta adamın çenesi kırldı

vadi ara vermez ara vermek intihar olur zaten seninde dediğin gibi 10. sezonda da polatsız bölümler izlemiştik hemde en yüksek reytinglerin alındığı bölümlerdi ben necati beyin en iyi ihtimalle şubat gibi rolüne döneceğini düşünüyorum sonuçta adamın çenesi kırldı
ebnde öyle düşünüyorum 3 hafta gibi uzun bir süre necati olmadan gitmiştik benim ens evdiğim o üç bölümde 175 176 177 olmustu sonra necati bey döndü ama yklasık 10 bölümdür yine yüzünü göremedik 🙂🙂🙂 polat polislerden kaçarken kaza yapıyormus çok iyi bir zemin hazırlandı bence necati beyin olmaması için o kaza sonucunda polisler polattan iz bulamaz polattan kimsenin haberi olmaz öldümü kaldımı soru işareti olarak kalır necati beyin olamamsı için zemin hazır bence o akz sonucunda iz bulunmaz polattla ilgili oldu bitti bence :F

ebnde öyle düşünüyorum 3 hafta gibi uzun bir süre necati olmadan gitmiştik benim ens evdiğim o üç bölümde 175 176 177 olmustu sonra necati bey döndü ama yklasık 10 bölümdür yine yüzünü göremedik 🙂🙂🙂 polat polislerden kaçarken kaza yapıyormus çok iyi bir zemin hazırlandı bence necati beyin olmaması için o kaza sonucunda polisler polattan iz bulamaz polattan kimsenin haberi olmaz öldümü kaldımı soru işareti olarak kalır necati beyin olamamsı için zemin hazır bence o akz sonucunda iz bulunmaz polattla ilgili oldu bitti bence :F
ayarlasan bu kadar olmazdı tevafuğun bu kadarı da pes doğrusu

Arka sokakları dahil etme ve küçük ağayıda senin beddularından dolayı düştü
pompy eğer bir daha bana o ilk cümledeki gibi bir cümle daha yazarsan şikayet ederim seni...
beğenmiyorsan yorumumu cevap yazmassın okuma yada ...
ben kendi düşüncelerimi yazıyorum ayrıca senin yazdığın yorumlara da saçma sapan cevaplar yazmıyorum...

Vadi lider!!!
Karaday geçen hafta düşük oran aldı ama buna rağmen totalde ilk 5 te, AB grupunda 2 ci, ABC1 de 3 olmuş!

Efsanelerin efsanesi Kurtlar Vadisi Pusu yine liderliği kimselere bırakmamış bu güzel :)
Karadayı güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Üçüncü sezonda patlar dedik ama maşallah 4.sezonu da çıkarır gibi geliyor :D
Karagül az kalsın Total'de çift haneleri görecekmiş. Entrika nelere kadir :D
Kaderimin Yazıldığı Gün Total'de beklemediğim düzeyde iyi gitmiş. Günü kapatmış diyebiliriz.
Kara Para Aşk vasat reytingler almasa bile durumu kötü :(

Guzel Koylu en cok izlenen 3.dizi olarak beni sevindirdi, insallah boyle devam edecek dizim. :)

Karadayima tebrikler.Gecen hafta 8 reytingden dussede yine en izlenen dizilerin basinda.

Vadi tüm gruplarda zirvede yer almış. Ab ve abc1'de rahat zirvede. Büyük tebrikler. :A

Star Gönül İşleri, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Güzel Köylü ile gayet başarılı gitmiş. :)

Güllerin Savaşı, Medcezir, Hayat Yolunda ve Ulan İstanbul daha yüksek almalılar ab'de..

Eline sağlık @sokak sanati :)

Vadi tüm gruplarda zirvede yer almış. Ab ve abc1'de rahat zirvede. Büyük tebrikler. :A

Star Gönül İşleri, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Güzel Köylü ile gayet başarılı gitmiş. :)

Güllerin Savaşı, Medcezir, Hayat Yolunda ve Ulan İstanbul daha yüksek almalılar ab'de..

Eline sağlık @sokak sanati :)
:Fhayret:D

Vadi'yi tebrik ederim. Üç grupta da iyi gitmiş. :D

Karagül de çok iyi gidiyor. Ama şu 9.99'a çok takıldım ya. :D

Güzel Köylü ve Kaderimin Yazıldığı Gün Total'de yükselerek çok iyi gitmiş.

Karadayı'nın oranları gayet iyi özellikle ABC1'de çok çok iyi. :D

Kocamın Ailesi de artış yaşadı çok iyi gidiyor. :D

Efsane Kurtlar Vadisi açık ara zirvede helal olsun
daha da artarak gidecez daha daha daha

Öncelikle şunu söyleyeyim tam tahmin ettiğim gibi Star Tv kasım ayında açılacak demiştim ve şimdiden kanal kendine geldi.
Kaderimin Yazıldığı Gün harika oranlar alıyor.Özellikle total ve abc1 de çok iyi durumda ve bence ilerki bölümlerde daha da yükselecektir reytinglerde.Yalnız inşallah şu maçlar etkilemez diziyi.
Gönül İşlerini dün izledim...Servetin menapozlu tavrı falan harikaydı terlemeler durduk yere ağlama falan:DTabi gönül teyze anlattı ona herşeyi o da evdekilere uyguladı:DBabası bile sus pus oldu:D
Gönül İşleri gerçekten harika bir dizi..İzlemeyenler bile olsa ileride izleyebilecekleri bir dizi yani ortasından da başlasalar senaryoyu anlarlar.Ve bence ab de daha da artacaktır.Bu hafta acun sefayı çağırdığı için YST'ye ondan dolayı yoksa 7 alırdı.
Güzel Köylü harika oranlar alıyor...Çok samimi ve sıcak bir aile ve komedi tarzında bir dizi...Sultan Ana ve Bünyamin ikilisi sayesinde dizi çok eğlenceli bir şekilde izleyiciye sunuluyor...Gerçi bazı arkadaşlar başladığı gündn beri biter deseler de gültepe falan bunu geçer dese de rakiplerine meydan vermedi ve hep ilk sıralarda kaldı.Ab de KPA la rakipler ve abc1 de ama totalde kolay kolay geçemezler.
Reaksiyondan aslında ben umutluydum.Ama dizinin bu kadar karışık olduğunu tahmin etmedim...Karakterler çok karışık biraz ağır bir dille değil de basit bir dille yazsalar senaryoyu ab de 6 yı geçebilecek kapasitede...
Medcezir'i güldür güldür etkiledi ve düşüş yaşadı.Millet şu güldür güldürden ne anlıyor anlamıyorum.Medcezirde şu an normal olaylar işleniyor biraz aksiyon ve gerilim ve biraz da entrika lazım...Ama dizi hala çok iyi karagülden sonra 2. dizi konumunda cuma günleri.
Sil baştan zaten ilk baştan beri dedim tutmaz diye belki sürpriz yapar dedik ama yapmadı zaten bu hafta final:D
Kurt Seyit ve Murka da evlendi tam istediğim andı:)ama bitecek bakalım eylüldeki dizisi nasıl olacak?

Yalan Dünyayı totalde bulamadım valla:Dkanal d bence acımaz diziye eğer ab de 5 i geçemezse.
Hayat Yolunda ab de gayet iyi.Totali kötü...Ama bu dizi bitmez eğer bitireceği diziler varsa kanal d nin onlar da arka sokaklar,yalan dünya ve urfalıyam ezelden olur.
KVP totalde 1. olmuş tebrikler ab de ise 8 alarak yine 1. olmuş.Gayet iyi oranlar ama kanal d nin bu diziden beklediği reytingler bu kadar değildi totalde 14 ab de 10 bekliyord bence.
Güllerin Savaşı çok iyi gidiyor gülfem 1 numara:)
Arka Sokaklar artk bitmeli çok sıktı...Rıza baba bile kurtaramaz artık:D
Urfalıyam Ezelden den umutluydum ama bölüm fragmanlarna bakınca çok da iddialı gelmedi bana...Biter yakında.
Ulan İstanbul pazartesi gününü kurtarıyor durumu da gayet iyi....
Galip derviş ab de istenileni veremiyor....Ben ab de 5 beklerdim...Sümbül ağa olmasına rağmen 3.5 alıyorsa yazık...
Küçük Ağa totalde iyi ama ab si vasatlaştı:DBence senaryo tükendi :DAma kanal d nin en çok izlenen dizilerinden yani sene sonunu görebilir.

Kiraz Mevsimi iki grupta da iyi ama totalde düşmüş.Cumartesi günü bence total sıkıntısı var kertenkele gibi basit bir dizi bile 5.5 alıyor.Star bu güne paramparçayı koysa iyi gider.
Kocamın Ailesi hala iyi oranlar alıyor.Beni en çok şaşırtan dizilerden biri oldu...Kız çıktı ama hala durumu iyi:)
Karagül harika oranlar alıyor ama dediğim gibi geç saatlere kadar devam ettiği için 12 lere çıkıyordu ve özcanlı olaylardan dolayı şimdi ise maksimum 10 alıyor.Ab si de çok iyi...
OHB kanalına göre iyi oranlar alıyor...

Yılanların Öcü show'a göre totalde iyi oranlar alıyor ama ab de durumu kötü...

Şimdi onlar düşünsün için abyi alır diyorlardı pazar günleri için ama 2 yi geçememiş:D
Elem keder dökmüşsün gene :A