Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁NOW verdiği kararın doğruluğunun haklı gururunu yaşarken, Murat da eski karısına atmış olduğu golün sevincini yaşıyordur.
Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁NOW verdiği kararın doğruluğunun haklı gururunu yaşarken, Murat da eski karısına atmış olduğu golün sevincini yaşıyordur.
Rakiplerdi ya ondan var.Murat ve eski karısı deyince, bir türlü çıkaramadım başta kim olduğunu da 😄 bu muhabbet neden şuan var? 😁
Adamın belki umrunda değil. 😄 Sen kendi kendine bu muhabbeti çıkarmış oldun. 😁😁😁Rakiplerdi ya ondan var.
O bunu başarı sayacak potansiyelde bir adam.Adamın belki umrunda değil. 😄 Sen kendi kendine bu muhabbeti çıkarmış oldun. 😁😁😁
Yok bee. Hiç öyle bir ruh halinde olacak bir izlenim sergilemiyor.O bunu başarı sayacak potansiyelde bir adam.
Sen öyle san...Yok bee. Hiç öyle bir ruh halinde olacak bir izlenim sergilemiyor.
Biliyorsan söyle. 😄Sen öyle san...
Biliyorum ki konuşuyorum.Biliyorsan söyle. 😄
Çamur at izi kalsın olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?