Olmadı ama bak
Olmadı ama bak
Dar açıdan gol olmuş.
Yılbaşı arasından sonra aldığımızı vermeyelim deDar açıdan gol olmuş.Ahahaha
Haftaya da yükselişimiz sürerse sultanımı geleneksel sultan mesajım ile tebrik edeceğim.Olmadı ama bakanlatsana sultanım diye girmeliydin
O zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎Yılbaşı arasından sonra aldığımızı vermeyelim de
Ne demiş Funda ArarO zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎
Kapattığı köşeden yemiş de denir.Dar açıdan gol olmuş.Ahahaha
Yükseliş olmazsa toprak altına köstebek gibi gireceğimden adım gibi eminim.Haftaya da yükselişimiz sürerse sultanımı geleneksel sultan mesajım ile tebrik edeceğim.
Naftalin yok mu?O zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎
Admin şov yaptı.Ne demiş Funda Arar
Aşkı sandıklara kaldırdım
Üstüne yükler yükledim
Açmasın kimseler diye
Kilitlerime kilit ekledim
Son mezar bükücü.
Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım
Ben de Sandık Kokusu bakmak istiyordum ama düşmüş, bilemedim 🙂Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım
@ozmoturkBiz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım
Naftalin dönemi bitti. Sandığı gömmek istiyoruz 😅Kapattığı köşeden yemiş de denir.
Yükseliş olmazsa toprak altına köstebek gibi gireceğimden adım gibi eminim.
Naftalin yok mu?
Admin şov yaptı.
R yapıldı gibi geldi. 😂😎 Hilal'i ekranlarda daha çok göreceksin.Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım
Hiç ilgimi çekmiyor valla sadece seçicilik yapıp seneler sonra oynadığı dizinin 3lere düşmesine karşılık yazdım, tutturur tutturmaz ilgi alanımda değilNaftalin dönemi bitti. Sandığı gömmek istiyoruz 😅
------
R yapıldı gibi geldi. 😂😎 Hilal'i ekranlarda daha çok göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?