Olmadı ama bak
Olmadı ama bak
Dar açıdan gol olmuş.
Yılbaşı arasından sonra aldığımızı vermeyelim deDar açıdan gol olmuş.![]()
Ahahaha
Haftaya da yükselişimiz sürerse sultanımı geleneksel sultan mesajım ile tebrik edeceğim.Olmadı ama bakanlatsana sultanım diye girmeliydin
![]()
O zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎Yılbaşı arasından sonra aldığımızı vermeyelim de![]()
Ne demiş Funda ArarO zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎
Kapattığı köşeden yemiş de denir.Dar açıdan gol olmuş.![]()
Ahahaha
Yükseliş olmazsa toprak altına köstebek gibi gireceğimden adım gibi eminim.Haftaya da yükselişimiz sürerse sultanımı geleneksel sultan mesajım ile tebrik edeceğim.![]()
Naftalin yok mu?O zamana kadar sandığın kokusu kaybolur, sonuçta koku geçici bir şey. 😂 Yerimizdeyiz. 😎
Admin şov yaptı.Ne demiş Funda Arar
Aşkı sandıklara kaldırdım
Üstüne yükler yükledim
Açmasın kimseler diye
Kilitlerime kilit ekledim![]()
Son mezar bükücü.
Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım
Ben de Sandık Kokusu bakmak istiyordum ama düşmüş, bilemedim 🙂Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım![]()
![]()
@ozmoturkBiz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım![]()
![]()
Naftalin dönemi bitti. Sandığı gömmek istiyoruz 😅Kapattığı köşeden yemiş de denir.
Yükseliş olmazsa toprak altına köstebek gibi gireceğimden adım gibi eminim.
Naftalin yok mu?
Admin şov yaptı.![]()
R yapıldı gibi geldi. 😂😎 Hilal'i ekranlarda daha çok göreceksin.Biz kimleri kimleri yedik buralarda dur bakalım ocak ayını göreceğiz iki diziyi de sevip-sevmeme durumum yok bu arada hilal çok dizi seçtiği için yazdım![]()
![]()
Hiç ilgimi çekmiyor valla sadece seçicilik yapıp seneler sonra oynadığı dizinin 3lere düşmesine karşılık yazdım, tutturur tutturmaz ilgi alanımda değilNaftalin dönemi bitti. Sandığı gömmek istiyoruz 😅
------
R yapıldı gibi geldi. 😂😎 Hilal'i ekranlarda daha çok göreceksin.![]()