bende izliyordum ama hercai yi pazara aldılar son kez tv den izleyeceğim ya
Tv 'den Arızayı netten Hercai daha mantıklı.Arızanın reytingi düşerse senden bileceğim.bende izliyordum ama hercai yi pazara aldılar son kez tv den izleyeceğim ya
Tv 'den Arızayı netten Hercai daha mantıklı.Arızanın reytingi düşerse senden bileceğim.
Sanki ben de var ilahi Melek 😇 Zaten reymirin sezon sonunu ya görür ya görmez son nefeslerini veriyor.Hık diye gidecek.Benim televizyonumda reyting ölçme şeysi yok birşeycik olmaz
Sanki ben de var ilahi Melek 😇 Zaten reymirin sezon sonunu ya görür ya görmez son nefeslerini veriyor.Hık diye gidecek.
Hiç birşey olmaz reymirime devam edecez 4.sezon bile olacak
Atmış olduğum görsel canım yoldaşım @Sherlock un sık kullandığı bir görsel. Kızmak sana çok yakışıyor.Gifin çok tatlı
Atmış olduğum görsel canım yoldaşım @Sherlock un sık kullandığı bir görsel. Kızmak sana çok yakışıyor.Gifin çok tatlı
Alışman iyi o zamanYok ya bu havaya alışkınız biz artı kışlık mont ve ayakkabım su geçirmez
İsveç'te kalıyorum ama o eski soğuk hava yok buralarda.
hava şartı harici zaman farkımızda var. Genelde gececiyim mesala. Ben 12 de geldiğimde sizde saat 2 ve çoğu kişi uyumuş oluyorAlışman iyi o zaman. İsveç mi ben Türkiye sandım
Aa ben zaman farkı olduğunu bilmiyorumhava şartı harici zaman farkımızda var. Genelde gececiyim mesala. Ben 12 de geldiğimde sizde saat 2 ve çoğu kişi uyumuş oluyor
Normalde 1 saat fark olurdu ama Türkiye,saatleri ileri ve geri almayı çoktandır bıraktı. Ekim sonundan Mart sonuna kadar sizden 2 saat gerideyizAa ben zaman farkı olduğunu bilmiyorumben 2,3 gibi yatıyorum sabah online derslerde uyuyorum
Ben son zamanlarda diziden hiç zevk alamıyorum tek şu menajer işleri için ve farklı diye bakıyorum ama niye de klişe dolu. Umarım toparlar. Ara vermezse de kendileri açıdan iyi olacak bu artışın ÇGHB2'den olduğu belli. Tövbeler Olsun bile ilk defa 2'yi geçmiş.Total'de 4+AB'de 5'i görseydi keşke ama devam etmesine yetecek reytingler.
https://twitter.com/x/status/1343452491741097984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?