Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @AseratNormal yayın gününde veriyolar işte
Yılbasına önce Jest Sosyeteyle giriceksin deseler inanmazdım vlla @AseratNormal yayın gününde veriyolar işte
Bölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkıEn son final kararı denmişti ondan vazgeçilmedi ama gelişmeleri göreceğiz bakalım.
Yılbaşı arası çok vermeyebillirmiş bakalım görücezBölüm sayısı bellimi belli değilse uzayabilir belkı
Nasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yılda
Öyle olma ihtimali gerçekten varsa bakmıyalım 😱 😱 😱 @Forumdash @AseratNasıl girersen öyle gidermiş bol bol JS izlersin artık yeni yılda
Bayağı düşürecek gibi onu yes. @mrt-06 çözüm bulur mu hemen?Masterchef yarı finaliyle bomba gibi geliyor, KYİA düşünsün.
Var tabi
Sen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasındaSen o uğursuza bakma. Çok güzel bir bölümdü mutlaka izle.
Yalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.Youtubede varmış gece yorumlarım dizi sayfasında@Forumdash @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx da çağıralım
Youtubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıYalnız Youtube'dan sadece yurt dışındakiler izleyebiliyor Türkiye'de Puhu yayınladığı için.
Ne yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsunYoutubede dizi izlemek için geçen yıllarda yapmıştım ben programını video bende açılıyor yanıPhunuza çekemezsiniz beni youtubeden izleyip kaçacam@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Aaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsunNe yani sen şimdi giresundan değil hollandadan mı bağlanıyorsun@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt sizi hep fakelemiş bacım
Acık unutmuyorsun neyseAaa yok o program tarayıcının sağ kösesinde duruyor engellenen diziyi izlemek istedinde mavi tık yapıyorsun sonra kapatıyorsun@xemrexxx @serhatt @Aserat @Harunnn60
Şu kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Şu açık
Ekli dosyayı görüntüle 74278
Dizi izlemedikçe kapalıAcık unutmuyorsun neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?