27 Aralık 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kiraz mevsimini küçük görmeyin artık reytingler le herkese cevap veriyor :) Güllerin savaşı kaliteli derken konusu Uzayda mı geçiyor bütün diziler aynı işte Türk senaryoları
En azından klişeyi daha kaliteli çekiyor Güllerin savaşı'nın yönetmeni :F Ben şahsen Akasya Durağı'nı da küçük görürdüm hala da küçük görmeye devam ediyorum ama gel gör ki onun da reytingleri iyiydi :X

En azından klişeyi daha kaliteli çekiyor Güllerin savaşı'nın yönetmeni :F Ben şahsen Akasya Durağı'nı da küçük görürdüm hala da küçük görmeye devam ediyorum ama gel gör ki onun da reytingleri iyiydi :X
siz bu şekilde kiraz mevsimine önyargılı davranın her hafta şaşıracaksınız :D

Kiraz Mevsimi'nde evlilik falan vardı galiba. Bende hiç şaşırmadım. Güzel sonuçlar almış. ABC1'de de biraz artsa ve mutlu etse kanalını keşke.:Z AMa bu haftaki haftalıklarda totalde fena iş görecek gibi.:Z

Kertenkele güzel devam ediyor. ATV'ye heyecan oldu dizi. KVP'yı kaybetti, KPA düşüşte Karadayı ile Birde tutmayan onca diziden sonra Güzel bir ekleme oldu. Tebrikler.

Güllerin Savaşı yine atağa geçmiş. Bir uyarı yapılmıştı zaten ama o uyarı rafa kaldırılmış olmalı.

Arkadaşım Hoşgeldin'de şaha kalkmış gibi. Geçen sezon bunun 2 katını alsada bu sezon kötü başladı ve yükselmesi sevindirdi.

Kertenkele'yi iki haftadır izleyemiyorum ancak reytinglerinde özellikle ABC1'deki artışı dikkat çekici. :)