27 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül e ilk defa biraz baktım dila bittiği için. Bu özlem denilen karı güzel diyorlardı hiç de güzel değildi. Adama illa gel bu gece birlikte olalım diyordu adam ada helal olsun o iğrenç kadınla yatmadi. Pek bana göre değil böyle dizi ler.
Ozlem zaten guzel kendi kocasi yatmasi neden anormal olsun lutfen karalamayin iki dakika baktiginiz diziyi bilip bilmeden yorum atmayin.

Yalan Dünya son anlıklarda iyi gitmiş. Bu totalin dibi Dila tıkıyor hep önünü o bitince yükseliyor hep. Temelli bitse de kurtulsak.

Medcezir'in son sahneleri bölüme az da olsa bir heyecan getirdi. Haftaya güzel bölüm olacak gibi. :)

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 11.42 2) STAR: 10.84 3) KANALD: 1.92 4) SMNYL TV: 1.83 5) ATV: 1.29

Karagül reklamdan dönüşte hemen kendini toplamış ve 11.42'yi kapmış, harika! :X

Medcezir sonları çok harikaymış gerçekten...başları gerçektende sıkıcı zar zor ilerlete ilerlete yetiştim.. :D sonları mükemmeldi seranay artık şarkıcılığa adımını atar her hafta bir şarkı söylüyor helal kıza güzel sese ne denir...fakat yamanı yanlış anladı en azından abisi ile de olsa bir konu çıkıyor para konusu birde bu ayrılma haftaya yeter artık :) :)