Başka bir söz bul dizine. Cuma günleri kalite Medcezir'den sorulur. 😎Kalite abidesi Karagül biraz sonra fırtınalar koparmaya geliyor.
AB grubunu da Karagül kapabilir demedi deme.
Kanal D Ana Haber aslında tek başına lider.Kanal d haber bu sene cidden başarılı gidiyor..
Bu 10 dakika reklam kuralı yenimi çıktı dün aynısı kurtlar Vadisi'nde de yaşandı.Medcezir reklam dönüşü 20:13.
Başka bir söz bul dizine. Cuma günleri kalite Medcezir'den sorulur. 😎
Evet ilginç gerçekten bi araştırmak lazım. Dün vadide reklamlar hep 10 dk mı verildi?Bu 10 dakika reklam kuralı yenimi çıktı dün aynısı kurtlar Vadisi'nde de yaşandı.
Hangi grupta kaç farkla kalite.Medcezir reklam dönüşü 20:13.
Başka bir söz bul dizine. Cuma günleri kalite Medcezir'den sorulur. 😎
Bu 10 dakika reklam kuralı yenimi çıktı dün aynısı kurtlar Vadisi'nde de yaşandı.
Genelde yılın sonuna doğru reklamlar kısalıyor. Tamamen sektörel bir şey her yıl böyle.Evet ilginç gerçekten bi araştırmak lazım. Dün vadide reklamlar hep 10 dk mı verildi?
1 kez oldu tüm dizilerde karşıma çıkmaya başladı.Evet ilginç gerçekten bi araştırmak lazım. Dün vadide reklamlar hep 10 dk mı verildi?
Evet hesap kitap dönemi nasıl unutmuşum..Genelde yılın sonuna doğru reklamlar kısalıyor. Tamamen sektörel bir şey her yıl böyle.
Bırak grubu farkı şimdi. Medcezir bugünün açık ara en kaliteli dizisi. Şimdi dağılabilirsin.Hangi grupta kaç farkla kalite.
Daha şimdi uzun sayılır yılın ilk haftası 1 DK ya da 2 DK'ya düşüyor. Hesap Kitap Dönemi aynen yahu.1 kez oldu tüm dizilerde karşıma çıkmaya başladı.
Evet hesap kitap dönemi nasıl unutmuşum..
Hep 10 dk mi reklam veriyor Fox?FOX'ta da o reklam anlayışı var. 😀
Kaan nasıl olsa dediğine kendin bile inanmıyorsun ben dağılsam ne olur.Bırak grubu farkı şimdi. Medcezir bugünün açık ara en kaliteli dizisi. Şimdi dağılabilirsin.
Hep 10 dk mi reklam veriyor Fox?
Karagül 1-2 hafta ab'de 8'e fırladı diye şımarmışsın hemen sen. Yoksa kaliteleri tartışmıyorum bile. Ama fark - ı tns işte ne yaparsın?Kaan nasıl olsa dediğine kendin bile inanmıyorsun ben dağılsam ne olur.
Fox farkı diyelim o zaman.Bazen (özellikle bu aralar) 😀 Hatta 6 dakika reklam bile veriyor. 😀