27 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Show'da alsın sanki önünde engel var çok izlenen programı varmış gibi dün TOTAL'de sadece AKY tekrarı ilk 100'e girmiş gündüz kuşağı programlarından.
Vışşşş. Programlar ABC+1'de iyi gidiyor napcan.
Yıl Başı'ndan sonra yeni programlar yeni transferler dileği ile diyelim.

Haftaya fragman bomba ama bu hafta da bence çok iyi bir bölümdü neden düştü acaba

valla ben showu seviyodum ama cinere gectiginden beri gicik olmaya basladim cok yandaslar baksana rusvetci kelimesi yuzunden programi kaldirdilar
Lan o zaman ATV'yi felan da izleme yahu.
Ben hala programın o yüzden kaldırıldığını düşünmüyorum.

Karagül totalde yine çok iyi gitmesine rağmen ab'de beklediğim gibi düşüş yaşamış.
Ama ab'si de gayet iyi tabii.

Medcezir iki grupta da çok iyi gitmiş. Özellikle ab'de yükselmesine sevindim.
Durgun bölümlerle bu oranları alıyorsa tempolu bölümlerle 9 alır bence.

Yalan Dünya totalde kötü gitmiş ab'de fena gitmemiş ama düşüş yaşamış. Düşüşün sebebini ben de bilmiyorum.

Dila Hanım Show'u idare etmiş yine.

Beyaz kolajıyla iyi gitmiş ama ab'de daha yüksek beklerdim.

Huzur Sokağı çok istikrarlı gerçekten kaç haftadır 3 reyting alıyor.

Kanal D haber totalde iyi gitmiş.

ben atvyi de sevmiyorum ama sevmiyorum diye izlemicek degilim kacaki denk geldigimde izliyorum mesela showda da altindagli ve sevdalugu izlerim ama kanal icin degil diziler guzel diye ama haberleri artik bitek foxdan izlerim digerlerini belki anca bunlar yine ne sacmaliyo diye izlerim gecen gun ulke sallaniyo rusve operasyonundan showun yaptigi haber amerikada ki bi okul servisinin soför uyuya kaldi diye atlattigi trafik kazasini haber yapiyo ustelik kaza falan da olmamis sadece adam uyuya kalmis yanindakiler hemen durumu toparlamis

Karagül geçen haftaya göre bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Ancak total grubunda hala zirvenin tek sahibi.

Medcezir bu hafta oranlarını arttırarak yine başarılı sonuçlar elde etti. AB grubunda rahat şekilde zirvede yer aldı.

Dila Hanım bu hafta totalde düşüş yaşarken, AB grubunda ise az da olsa yükselmeyi başardı.

Yalan Dünya iki grupta da düşüş yaşadı. Dün anlıklar da yüksek olmasına rağmen Tns'de daha düşük geldi.

Beyaz Show'un tekrar bölümü geçen hafta yayınlanan yeni bölümünden daha iyi gitti.

Huzur Sokağı da bu hafta düşüş yaşayan bir diğer yapım oldu.

Total - AB

Karagül : -0,47 , -1,45
Medcezir : +0,07 , +0,75
Dila Hanım : -0,12 , +0,29
Yalan Dünya : -0,17 , -0,38
Beyaz Show : +0,20 , -0,24
Huzur Sokağı : -0,44 , -0,88

ayrica program rating yuzunden bitseydi onceden final haberi falan cikardi yada yillarin programini guzel bi bolumle bitirirlerdi oyle dan diye kaldirmazlardi yilbasnda cem yilmaz li bolumle guzel bi final yapardi

Bende kanala göre dizi izlemem ki Allah'tan öyle bir insan değilim.
Haber konusuna gelince şaka bir yana diğer kanallar içinde en özgürü FOX gerçekten. Zaten ana akım eğlence kanallarından haber izlenmez hep derim.

Ama Ocak dışı kalmayaydın iyidi.
Neyse.

daha ne tempolu bolum olcak mira yamani terketti bundan ala tempolu bolummu olur ama bi iki haftaya yamana yalvarmaya baslar insallah yaman busefer yol verir artiste

Fox hber gercekten iyi ama hem haberleri gundemi cok yakindan taki ediyo hemde fatih portakal guzel yorumluyo biraz abartili yoruumluyo ama olsun

daha ne tempolu bolum olcak mira yamani terketti bundan ala tempolu bolummu olur ama bi iki haftaya yamana yalvarmaya baslar insallah yaman busefer yol verir artiste
Valla aga son birkaç haftadır bölümler çok durgun. Dün de Mira'nın Yaman'la kavga ettiği sahne güzeldi işte. İyi oldu. Bıkmıştık öpüşmelerinden.
Biraz ayrılık iyidir. Haftaya hareket gelir bence. Yaman eski sevgilisine falan dönebilir. Mira da çatlar.

Aynen zaten yamanin babasi da geldi bide babasi zengin herhalde kactigi yerde parayi bulmus
babasi gelse su cocuga sahip ciksa artik selim sahip cikiyo ama nereye kadar baba sart

Karagül artik sabitledi 10 reyting altina inmiyor. AB'si cok inisli cikisli. Gecen hafta cok umut vermisti ama tutamamis 8 reytingte.

Medcezir AB yükselmis bunda son sahnelerin etkisi var. Lakin dizi 2-3 bölümdür cok durgun. Care bulmalari gerek..