27 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Beyaz kolajıyla da zirvede. :D

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.45 2) KANALD: 4 3) STAR: 3.43

Son düzenleme:
Beyaz reklamda yükselip 4 almış. :F

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 5.58 2) FOX: 2.58 3) STAR: 2.4

Beyaz kolajıyla 5.58 reytingi kapmış. :Z

@denizz19 @xemrexxx @yakup09 yorum yapın lo konuya. :bağır:

Son düzenleme:
Kanal D'yi ne hale getirdiler arkadas. Yapimlarin tekrarlari, kolajlari veya özetleri yenisinden iyi gidiyor. Buna akil dayanmaz :D

Hadi ya. :D Hayırdır ne dersi Cuma günü mübarek? :D
İstatistiksel kalite kontrol le açılırsa bi final haftası! Üstüne bir de dersin dili ing olmayıp fra olunca!! Ardından da dersler öyle konvoy gibi dizilince!:(

Kolajıyla alıyor bu oranları tüm iyi konuklar gösteriliyor çok komik. :Z

Aferin. :)

Ben Sinan Akçıl'a rastlamıştım ama? :kiki:
Yok artık kolaj mı alıyor bu rakamları ? Cidden bravo :d

İstatistiksel kalite kontrol le açılırsa bi final haftası! Üstüne bir de dersin dili ing olmayıp fra olunca!! Ardından da dersler öyle konvoy gibi dizilince!:(

Yok artık kolaj mı alıyor bu rakamları ? Cidden bravo :D
İstastiksel kalite kontrol mü? :( Ders Fransızca mı? :( Yeni yıl haftasında final mi olurmuş. Benim yeni yıldan 5 gün sonra başlıyor bari. :Z

Herkes er ya da geç Beyaz'ın başarısını takdir edecek Yakup kaçış yok. :D Adam tekrarıyla 6'ya dayanıyor. :Z

23:30 civarıydı sanırım Sıla vardı tamam mı :bağır:
Sıla'nın anlıkları düşük gelmiş nedense o zaman. :kiki:

İstastiksel kalite kontrol mü? :( Ders Fransızca mı? :( Yeni yıl haftasında final mi olurmuş. Benim yeni yıldan 5 gün sonra başlıyor bari. :Z

Herkes er ya da geç Beyaz'ın başarısını takdir edecek Yakup kaçış yok. :D Adam tekrarıyla 6'ya dayanıyor. :Z

Daha yeni başlamıştı o zaman anlıklara bakmam kaliteye bakarım ben. :D

Gsülü olmak yıl başında evde çalışmayı gerektirir :kiki: ama ben bu durumu boyun eğmeyip, salı günü 7'ye kadar çalışıp illa çıkacam dışarı :kiki:

Beyaz o bayat espirileriyle nası bu oranları alıyor ? :(

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 6.13 2) STAR: 2.47 3) SMNYL TV: 2.04
Şaka ? :d

Gsülü olmak yıl başında evde çalışmayı gerektirir :kiki: ama ben bu durumu boyun eğmeyip, salı günü 7'ye kadar çalışıp illa çıkacam dışarı :kiki:

Beyaz o bayat espirileriyle nası bu oranları alıyor ? :(
Ben de Bilkentliyim ama kafam rahat. :Z Kolay gelsin sana. :D

Bayat espri mi? :bağır: Az saygı duy 6 almış adam kolajıyla yok böyle şovmen enfesto. :Z

Beyaz Show Aref ve Engin Altan Duzyatan ile cosmus
Ama birde blok reklam verse reyting i daha fazla yukselir
Iki defa 6 dakika reklam veriyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi