Derslerden başımı kaldırıp anca geldim biraz sonra tekrar çıkıp 2 buçuğa kadar çalışcam
yorum
Sıla vardı bu kolajda yükselmesi normal.
Hadi ya. Hayırdır ne dersi Cuma günü mübarek?Derslerden başımı kaldırıp anca geldim biraz sonra tekrar çıkıp 2 buçuğa kadar çalışcam
Kolajıyla alıyor bu oranları tüm iyi konuklar gösteriliyor çok komik.Derslerden başımı kaldırıp anca geldim biraz sonra tekrar çıkıp 2 buçuğa kadar çalışcam
Beyaza kimler konuk ?
Aferin.
Ben Sinan Akçıl'a rastlamıştım ama?Sıla vardı bu kolajda yükselmesi normal.
İstatistiksel kalite kontrol le açılırsa bi final haftası! Üstüne bir de dersin dili ing olmayıp fra olunca!! Ardından da dersler öyle konvoy gibi dizilince!Hadi ya. Hayırdır ne dersi Cuma günü mübarek?
Yok artık kolaj mı alıyor bu rakamları ? Cidden bravoKolajıyla alıyor bu oranları tüm iyi konuklar gösteriliyor çok komik.
Aferin.
Ben Sinan Akçıl'a rastlamıştım ama?
23:30 civarıydı sanırım Sıla vardı tamam mıKolajıyla alıyor bu oranları tüm iyi konuklar gösteriliyor çok komik.
Aferin.
Ben Sinan Akçıl'a rastlamıştım ama?
İstastiksel kalite kontrol mü? Ders Fransızca mı? Yeni yıl haftasında final mi olurmuş. Benim yeni yıldan 5 gün sonra başlıyor bari.İstatistiksel kalite kontrol le açılırsa bi final haftası! Üstüne bir de dersin dili ing olmayıp fra olunca!! Ardından da dersler öyle konvoy gibi dizilince!
Yok artık kolaj mı alıyor bu rakamları ? Cidden bravo
Sıla'nın anlıkları düşük gelmiş nedense o zaman.23:30 civarıydı sanırım Sıla vardı tamam mı
Daha yeni başlamıştı o zaman anlıklara bakmam kaliteye bakarım ben.İstastiksel kalite kontrol mü? Ders Fransızca mı? Yeni yıl haftasında final mi olurmuş. Benim yeni yıldan 5 gün sonra başlıyor bari.
Herkes er ya da geç Beyaz'ın başarısını takdir edecek Yakup kaçış yok. Adam tekrarıyla 6'ya dayanıyor.
Sıla'nın anlıkları düşük gelmiş nedense o zaman.
Gsülü olmak yıl başında evde çalışmayı gerektirir ama ben bu durumu boyun eğmeyip, salı günü 7'ye kadar çalışıp illa çıkacam dışarıİstastiksel kalite kontrol mü? Ders Fransızca mı? Yeni yıl haftasında final mi olurmuş. Benim yeni yıldan 5 gün sonra başlıyor bari.
Herkes er ya da geç Beyaz'ın başarısını takdir edecek Yakup kaçış yok. Adam tekrarıyla 6'ya dayanıyor.
Sıla'nın anlıkları düşük gelmiş nedense o zaman.
Şaka ?
Ben de Bilkentliyim ama kafam rahat. Kolay gelsin sana.Gsülü olmak yıl başında evde çalışmayı gerektirir ama ben bu durumu boyun eğmeyip, salı günü 7'ye kadar çalışıp illa çıkacam dışarı
Beyaz o bayat espirileriyle nası bu oranları alıyor ?
Enfesto ?Ben de Bilkentliyim ama kafam rahat. Kolay gelsin sana.
Bayat espri mi? Az saygı duy 6 almış adam kolajıyla yok böyle şovmen enfesto.