27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi bugün olsa 18 i geçerdi şuraya bak
fragmanı şimdiden koymuşlar....bombaya hazır olun haftaya patlıyacak diye....ooooooooooooffff...bu haftanın yükselişinide toptan yaparız....çift dikiş atarız artık.....reytingleri ısıtıyo şimdiden pana aferin onlara....haftaya nükleer bomba gibi patlayacak reytingler...ikinci çernobili yaşayacak tüm tvler.....[😉]

gene varsayımlar bşlamış şu an akasya durağı olsa şu günde 20 yi geçerdi efsane diziydi ah ah :d
eski şişirilmiş agb nin sisteminde olsaydı elbette 20 yi geçerdi a.durağı ama şimdi bir şansı olduğunu düşünmüyorum....[😉]

- - - Ekleme - - -

gene varsayımlar bşlamış şu an akasya durağı olsa şu günde 20 yi geçerdi efsane diziydi ah ah :d
eski şişirilmiş agb nin sisteminde olsaydı elbette 20 yi geçerdi a.durağı ama şimdi bir şansı olduğunu düşünmüyorum....[😉]

- - - Ekleme - - -

pis yedili bile 5.5 alıyor :dusman aga ikiye katlardı pis ganiyi en azından :d

20.09 da reklama girdi , 20.23 de reklamdan cikti.. Hangi dilimedr ne kadar reklam dustugunu bi zahmet sen hesaplama..
bana ne kayıpın reklamından ya...onu nerden çıkardın....:W

- - - Ekleme - - -

20.09 da reklama girdi , 20.23 de reklamdan cikti.. Hangi dilimedr ne kadar reklam dustugunu bi zahmet sen hesaplama..

- - - Ekleme - - -

sananeyse , niye kiyas yapiyosun..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

sananeyse , niye kiyas yapiyosun..

- - - Ekleme - - -

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.97 , 2) ATV: 3.97 , 3) FOX: 3.61 , 4) SHOW: 3.51 , 5) TRT1: 2.56
:)

20:30 - 20:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.97 , 2) ATV:
3.97 , 3) FOX: 3.61 , 4)
SHOW: 3.51 , 5) TRT1: 2.56

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.97 , 2) ATV: 3.97 , 3) FOX: 3.61 , 4) SHOW: 3.51 , 5) TRT1: 2.56

filistinin kaçıncı tekrarı kayıp şehiri fena eziyo ha.....bu reklamlarda olmasa kanal d bayram göremeyecek.....kanal dnin perşembeleri yüzü gülmez artık....:loyal: