cezamı puanı almısım sanırım
çocuklara özenti demişsin olack işmi )
cezamı puanı almısım sanırım
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.61 , 2) ATV: 8.38 , 3) TRT1: 3.83 , 4) SHOW: 2.26 , 5) STAR: 2.13
Bu sucun cezasi 1 dir ve sona erene kadar erisiminize kapatilmistir.
Ciddi suclarda kesinlikle af edilmeyecektir.
böle yazılmıs 1 puanlık ceza mı bu yani
Bekle reklamsiz.. Kuzeyden daga fazla reklama giriyo
çocuklara özenti demişsin olack işmi )
esaddan değil koç....20 yaş küçük eş fazla fark etti...balayı bile 1 hafta sürdü adamın .....:worked_till_5am:polat diyip geçmemek lazım gittiği yere bereket götürüyor oğlan )
bir balayından çıkamadı esatın darbesi ağır geldi sakat etti çocuğu)
Ah be yakup hazmedememek insanı ne hallere sokuyor bak vadiden kuzeye atladın. )
ikisi aynı şartlarda olsaydı belki olabilirdi tebrik ama ...tebriki sadece filistin hakediyo çünkü bu kaçıncı tekrarı ve çok az farkla geçilmiş..ayrıca 8 ide geçmiş..kayıp yeni bölüm birde....uek olsa zaten çoktan çökecekti kanald o yüzden tebriki belki kayıpa verilebilir oda yerli dizi olduğundan..:aynen:Kayip sehir ve filistine tebrikler ikiside 8 i gecmis
Film çok güzel reyis filme dalmıştır o.Hazmedememek degil, dogrulari gostermek
- - - Ekleme - - -
Takas kacis yapti , ortalikta yok
hehehe forumdaki kardeşleri kast etmedim la onlar arkadasımız
Hazmedememek degil, dogrulari gostermek
- - - Ekleme - - -
Takas kacis yapti , ortalikta yok
Film çok güzel reyis filme dalmıştır o.
ikisi aynı şartlarda olsaydı belki olabilirdi tebrik ama ...tebriki sadece filistin hakediyo çünkü bu kaçıncı tekrarı ve çok az farkla geçilmiş..ayrıca 8 ide geçmiş..kayıp yeni bölüm birde....uek olsa zaten çoktan çökecekti kanald o yüzden tebriki belki kayıpa verilebilir oda yerli dizi olduğundan..:aynen:
esaddan değil koç....20 yaş küçük eş fazla fark etti...balayı bile 1 hafta sürdü adamın .....:worked_till_5am:
Kuzey dün kaç kez reklama girdiğini ben biliyorum sen izlemeden yazma önce ayrıca sbt fazla güvenme kayıp 1.olamayabilir zaten olamaz ise yayından kaldırılmalı çünkü filistin 3.kez ekranda.
Bunu herkes biliyor, başka şeylerle gel.iddasına varım kurtlar vadisi filistin iki gruptada tnsde birinci çıkacak sbt totalde birinci olacak bukadar kesin konusuyorum