27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip sehir ve filistine tebrikler ikiside 8 i gecmis
ikisi aynı şartlarda olsaydı belki olabilirdi tebrik ama ...tebriki sadece filistin hakediyo çünkü bu kaçıncı tekrarı ve çok az farkla geçilmiş..ayrıca 8 ide geçmiş..kayıp yeni bölüm birde....uek olsa zaten çoktan çökecekti kanald o yüzden tebriki belki kayıpa verilebilir oda yerli dizi olduğundan..:aynen:

Hazmedememek degil, dogrulari gostermek :)

- - - Ekleme - - -

Takas kacis yapti , ortalikta yok :d

Kuzey dün kaç kez reklama girdiğini ben biliyorum sen izlemeden yazma önce ayrıca sbt fazla güvenme kayıp 1.olamayabilir zaten olamaz ise yayından kaldırılmalı çünkü filistin 3.kez ekranda. :)

anlaşıldı bu perşembe polata rakipçıkmayacak....himmmetttttttttt oğlum dizi gönder ....ortalıkta dizi kalmadı yarışacak....:worked_till_5am:

ikisi aynı şartlarda olsaydı belki olabilirdi tebrik ama ...tebriki sadece filistin hakediyo çünkü bu kaçıncı tekrarı ve çok az farkla geçilmiş..ayrıca 8 ide geçmiş..kayıp yeni bölüm birde....uek olsa zaten çoktan çökecekti kanald o yüzden tebriki belki kayıpa verilebilir oda yerli dizi olduğundan..:aynen:

Biz yinede tebrik Edelim aga sonra demesinler tebrik etmediniz diye

iddasına varım kurtlar vadisi filistin iki gruptada tnsde birinci çıkacak sbt totalde birinci olacak bukadar kesin konusuyorum