- Reaksiyon puanı
- 38,820
- Puanı
- 1,060
Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.İzliyorsun sanmıştım.
Kemal,Mustafa Mert Koç
Yaz, Nilsu Aktaş
Murat, Efekan Can
Fadi'yi bilmiyorum.![]()
Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.İzliyorsun sanmıştım.
Kemal,Mustafa Mert Koç
Yaz, Nilsu Aktaş
Murat, Efekan Can
Fadi'yi bilmiyorum.![]()
Fox'umun uğursuzluğu bir bitmedi.Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.![]()
Sorma sorma birinin bedduası var.Fox'umun uğursuzluğu bir bitmedi.O dizi için de güzel diyorlardı ama hiç izlemedim, bu yaz izlemediğim tek Fox dizisi hatta.
![]()
Aa, noldu. 😱Sorma sorma birinin bedduası var.![]()
Bildiğim bir şey yok sadece içimden geçeni söyledim.Aa, noldu. 😱
Fox'un üzerinde kimin ahı kaldıysa.Bildiğim bir şey yok sadece içimden geçeni söyledim.Acaba dedim forumdan biri birşey mi yaptı gibisine.
![]()
Hangi dizi o ? Demek ki kurşun döktürmüş.Fox'un üzerinde kimin ahı kaldıysa.3 diziden biri yazı çıkarabildi, o da geç başladığı için.
![]()
Ruhun Duymaz, yazın en iyi dizilerinden biriydi.Hangi dizi o ? Demek ki kurşun döktürmüş.![]()
Sen izlemiyor muydun?Üzücü emojisi attığına göre…Ruhun Duymaz, yazın en iyi dizilerinden biriydi.![]()
İzliyorum.Sen izlemiyor muydun?Üzücü emojisi attığına göre…
Haaa pardon gene yanlış anlamışım.Bilirsin beni yanlış anlamalarımla ün saldım forumda.İzliyorum.![]()
Ben de sonucunda yazdığın şeyleri anlayamıyorum..Haaa pardon gene yanlış anlamışım.Bilirsin beni yanlış anlamalarımla ün saldım forumda.![]()
Forumdan çıkma sana bir parça yollayacağım.Ben de sonucunda yazdığın şeyleri anlayamıyorum..Kısır döngü
![]()
Tam gidiyordum aklımı mı okudun?Forumdan çıkma sana bir parça yollayacağım.![]()
Okumuşum demek ki.Ben eskiye sen deliye.Tam gidiyordum aklımı mı okudun?![]()