Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.İzliyorsun sanmıştım.
Kemal,Mustafa Mert Koç
Yaz, Nilsu Aktaş
Murat, Efekan Can
Fadi'yi bilmiyorum.
Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.İzliyorsun sanmıştım.
Kemal,Mustafa Mert Koç
Yaz, Nilsu Aktaş
Murat, Efekan Can
Fadi'yi bilmiyorum.
Fox'umun uğursuzluğu bir bitmedi. O dizi için de güzel diyorlardı ama hiç izlemedim, bu yaz izlemediğim tek Fox dizisi hatta.Ben Fox’ta Kısmet i izliyordum o da bitti.
Sorma sorma birinin bedduası var.Fox'umun uğursuzluğu bir bitmedi. O dizi için de güzel diyorlardı ama hiç izlemedim, bu yaz izlemediğim tek Fox dizisi hatta.
Aa, noldu. 😱Sorma sorma birinin bedduası var.
Bildiğim bir şey yok sadece içimden geçeni söyledim. Acaba dedim forumdan biri birşey mi yaptı gibisine.Aa, noldu. 😱
Fox'un üzerinde kimin ahı kaldıysa. 3 diziden biri yazı çıkarabildi, o da geç başladığı için.Bildiğim bir şey yok sadece içimden geçeni söyledim. Acaba dedim forumdan biri birşey mi yaptı gibisine.
Hangi dizi o ? Demek ki kurşun döktürmüş.Fox'un üzerinde kimin ahı kaldıysa. 3 diziden biri yazı çıkarabildi, o da geç başladığı için.
Ruhun Duymaz, yazın en iyi dizilerinden biriydi.Hangi dizi o ? Demek ki kurşun döktürmüş.
Sen izlemiyor muydun?Üzücü emojisi attığına göre…Ruhun Duymaz, yazın en iyi dizilerinden biriydi.
İzliyorum.Sen izlemiyor muydun?Üzücü emojisi attığına göre…
Haaa pardon gene yanlış anlamışım.Bilirsin beni yanlış anlamalarımla ün saldım forumda.İzliyorum.
Ben de sonucunda yazdığın şeyleri anlayamıyorum.. Kısır döngüHaaa pardon gene yanlış anlamışım.Bilirsin beni yanlış anlamalarımla ün saldım forumda.
Forumdan çıkma sana bir parça yollayacağım.Ben de sonucunda yazdığın şeyleri anlayamıyorum.. Kısır döngü
Tam gidiyordum aklımı mı okudun?Forumdan çıkma sana bir parça yollayacağım.
Okumuşum demek ki.Ben eskiye sen deliye.Tam gidiyordum aklımı mı okudun?