27 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Zor Ölüm 4 | atv

Oy: 1 11.1%
  • Dinle Sevgili | Fox TV

Oy: 2 22.2%
  • Ben Bilmem Eşim Bilir | Kanal D

• Sultan | Kanal D

• Hayatımın Rolü | Star TV

• İffet | Star TV

Oy: 5 55.6%
  • Wipe Out 4 | Show TV

• Telegol | Tv 8

Oy: 1 11.1%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemedim

Oy: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9
Sultan:Totalde 2. Abde ise 1. olarak kanalını sevindirmiş,
Ben Bilmem Eşim Bilir: Totalde 1. Abde 2. olarak başarısını devam ettirmiş,
Wipe Out 4: Yeni gününde yine kendini izlettirmeyi başarmış ve iyi sayılabilecek oranlar almış,
Hayatımın Rolü : İffet'in başlamasıyla özeti kısa tutulan ve erken biten dizi iki grupta da düşüşe geçmiş,
İffet : Yeni gün ve saatinde totalde 16. olarak hayal kırıklığı yaratan dizi abde ise 6. olarak biraz ümit verdi. (Kanal diziyi aceleye getirerek yeni sezona soktu ve az tanıtım verdi burada kanalın suçu oldukça büyük!)

telegol ab harika gitmiş

ab iffet 3.15 almıs ıyı gıtmıs hayagımın rolü ab ozetı bıle ılk 10 da wipeout iffetiab gecemez dedım hecemedı bugın hava kapalı herkez reyting artırcak esım bılır 7 bzlıklar 5 beklıom

Yalnız bu sıralama haftaya epey değişecek çünkü Arka Sokaklar 3 eylül pazartesi saat 20:00 yazıyor kanalın sitesinde

Son düzenleme:
Alın size İffet. :d Kaç kere söyledim İffet miffet izlenmez artık, miadı doldu. :D Zaten final yapacak yakında...Hayatımın Rolü de dehlenecek belli oldu, yeni sezonda tutunamayacak.

Star bu dizileri gelecek yaza saklasın...

hayatımın rolü dizifilm reytinglerinde 2.ci iffet 16.ci değil 14.cü hayatımın rolü totalde 10.cu ab 2.ci

Hayatımın Rolü totalde düşüş yaşamış. A/B'de de düşmüş. Iffet iyi bir başlangıç yapmış bence, bu oranlarla yayın hayatına devam edebilir.

Yahu dizifilm falan uğraşmayın, avuntuya gerek yok. :D Hayatımın Rolü de İffet de olmamış olmayacak. :D Yeni sezona Sultan kalır o da pt2'de...

Bölünmemiş falan bunları kimsenin söylediği yok. Herkes uyduruyor. Önümüzde resmi Sbt reytingleri var ve başka söze gerek yok. Çıkıp da saçma bir site önümüze başka reyting listesi koydu diye ona inanamayız...

Bölünmemiş falan bunları kimsenin söylediği yok. Herkes uyduruyor. Önümüzde resmi Sbt reytingleri var ve başka söze gerek yok. Çıkıp da saçma bir site önümüze başka reyting listesi koydu diye ona inanamayız...

oda sbt yazıor iste ondan yazdım tns vermiyorlar daha baslamadi

sbt ilk 100 yazio ondada

- - - Ekleme - - -

oda sbt yazıor iste ondan yazdım tns vermiyorlar daha baslamadi

sbt ilk 100 yazio ondada

Iffet büyük hayal kirikligi yasatmamis bence, ne bekleniyordu ki :)

A/B grubunda gayet basarili gitmis.

olley olley SULTAN a/b de 1. yaşasın :D :D :D

- - - Ekleme - - -

İki Dünya Arasında Ve Sultanı İzledim dün Sultan çok iyi giderek a/b de 1. olmuş. :U
İki Dünya Arasında totalde iyi ama a/b de ilk 100 de yok 😱

- - - Ekleme - - -

Haftaya Bugün başka bir tablo bizi bekliyor TNS geliyor inşallah Sultan başarısını devam ettirir :)

Kanal D Ben bilmem esim bilir ve Sultan la yine cok iyi gitmis, biri Total de biri AB de zirveyi kapmis.

İffet kötü bir baslangic yapmis bence ocak ayina kalmaz final yapar.

Hayatimin Rolü de iffet ten kötü etkilenerek Total de düsüs yasamis, AB de ise star tv yi ayakta tutmus