4 Mesaj daha yazamadın cnm zaten 500 yapsam yeter diyordum geçenTelefondan göremiyorum enlerde kaç yaptığımı, 496 mesaj yazmışım o zaman iyiymiş
1-2 gün aktif değildim bir de![]()
Onu biz kafamızda 500’e yuvarlarız ya, önemli değil4 Mesaj daha yazamadın cnm zaten 500 yapsam yeter diyordum geçen![]()
![]()
![]()
500 olarak görelim biz gayet iyi cnmOnu biz kafamızda 500’e yuvarlarız ya, önemli değilKırmayalım birbirimizi 4 mesaj için
![]()
Bende ama senden daha iyiymişimÇökmüşüz bu hafta 😱
Ben tatildeydim, günde 3-5 mesaj ya yazmışımdır ya yazmamışımdır.Bende ama senden daha iyiymişim
Haftaya sen geçersin beni eğerki hafta sonu çenemi çalıştırmazsam![]()
Aa bende yoktum kaç gündür. Bende işe başladım artık ve ilk hafta yoğunluktan ve bünye alışkın olmadığından yığıldım akşamları erkenden yereBen tatildeydim, günde 3-5 mesaj ya yazmışımdır ya yazmamışımdır.O geri kalan mesaj tatile gitmeden önce yazdığım mesajdır .ss
Geçersin beni.![]()
Değildim, geçen hafta cuma gününden beri aktif değilim işte. Cuma, cmt, pazar, pzt, salı ve çrş say. Bugün gün boyu evdeydim, aktiftim işte yeni sayabiliriz.Aa bende yoktum kaç gündür. Bende işe başladım artık ve ilk hafta yoğunluktan ve bünye alışkın olmadığından yığıldım akşamları erkenden yereYarına tek toplantım olacak. Bu gece girip bildirimleri tüketeyim dedim
ve pazar günü baya mesaj yazmıştım. Sırf o mesajla geçebilirim seni doğrudur
eğer sen pazar aktif değildiysen
![]()
Haftayada daha böyle yorgunluktan geberirsem diğer hafta garanti enler listesinde geçersin beniDeğildim, geçen hafta cuma gününden beri aktif değilim işte. Cuma, cmt, pazar, pzt, salı ve çrş say. Bugün gün boyu evdeydim, aktiftim işte yeni sayabiliriz.![]()