27 Şubat 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Alparslan: Büyük Selçuklu | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Bir Küçük Gün Işığı | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Veda Mektubu belki Kızılcık Şerbeti gibi açılır sonra ama belli de olmaz.

Bütün diziler düşüşle dönmüş, geçen hafta farklı günde yayınlanan Ömer dahil ( BKGI hariç) Denekler deprem olduğu için izlememiş sanırım televizyon

Veda Mektubu çok kötü başlamış. Yükselir mi zor ama imkansız değil.

Ömer düşüş yaşamış ancak bölüm çok iyiydi.

Ömer'in perşembe günü iyi gidip pazartesi düşmesi ilginç. Evet geçen bölüm biraz da boşluktan faydalanmıştı ama deprem öncesinde de kendi gününde 5-7-6 bandında gitmişti. Galiba insanların gün konusunda kafası karıştı ama altta sürekli Pazartesi duyurusu yapıldığı için emin olmak zor. Yeni diziden de azıcık etkilenmiş olabilir.

Veda Mektubu çok kötü başlamış. Gelecek hafta bir tık yükselir ama kendine "örnek aldığı" Kızılcık Şerbeti gibi ciddi bir mucize yaratacakmış gibi durmuyor. Nurgül Yeşilçay'ın bahtsızlığı devam ediyor.

------

Ömer zortlamış.
OGM’nin en düşük reytingli dizisi olarak hayal kırıklığı yaratmış.
Beni sinir etmeye çalışman çok tatlı ama düşmüş hali bile Çöp Adam'ın normalinden iyi.
Rakiplere gerek kalmadan Deniz Madanoğlu yeterince batırır zaten diziyi.

------

Senin Kösem Sultan dizi için sohbet odalarına girer olmuş karşılığını alabilecek mi bakalım.
@xemrexxx

https://twitter.com/x/status/1630322144663019526
Alamadı.
@xemrexxx

Son düzenleme:
Yüksek başlayıp düşmesindense düşük başlayıp ilerleyen bölümlerde yükselmesi daha iyi ama bu oranlar şüphelendirici biraz (Nurgül Yeşilçay'ın bir önceki dizisi Son Nefesime Kadar daha iyi açılış yapmıştı) her ne kadar tekrar reytingi iyi olsa da. Kanal umarım hafta boyunca reklamını iyi yapmaya devam eder ve tekrarını bol verir Veda Mektubu'nun. Çünkü hem kadrosu hem hikayesi güzel bir iş, harcanmasını istemem.

Pazartesi bir anda 5 dizi oldu. Rekabet aşırı kızışacak.

Öncelikle Veda Mektupu'na 15 dk falan baktım, aşırı klişe bir dizi. Genel hava olarak benzer dizisi olan Kızılçık Şerbeti mesela hem eğlenceli, hem böyle önce işlenmemiş bazı konuları ele alan daha orjinal bir iş. Veda Mektupu ise yeni birşey vaat etmiyor asla.
Kanal D çok fazla tanıtım yayınladı, ona rağmen zorlu günde aşırı kötü başlamış. Ben yine de en az 4 alır diyordum. Bakalım bol tekrarla belki bir tık şansı olabilir, erken yorum yapmamak lazım. Bekleyelim gelecek haftaki reytingini.

Diğer diziler uzun aradan döndüğü için ve Ömer geçen hafta farklı günde yayınlandığı için düşüşler normal. Gelecek hafta gerçek reytingler belli olur.
------

Bu arada unutmuşum. Survivor aşırı kötü devam ediyor. Nerdeyse hergün aynı reytingleri almaya başladı. Erken final haberini bekliyorum.

+
Esra kendi konularına döndükden sonra eski reytinginden çok uzak reytingler alıyor. Müge de aynen.

Reactions: Emre Ozansoy
Veda Mektubu o kadar tanıtıma rağmen tutmamış. Sezonun en düşük açılış yapan dizilerinden olabilir.

Ömer çakılmış deniliyor da zaten reytingleri aşağı yukarı böyleydi. Depremden önce biraz kıpırdanmıştı bir de boşlukta yayınlanan bölüm yüksek geldi. 1-2 hafta sonra tekrar bakmak lazım.

Elma mevcutlar arasında günün en kötü giden dizisi olmuş
Daha da beter olması dileğiyle.

Veda Mektubu sınırlı ve klişe senaryosuyla aslında seyircinin seveceği bir yapımdı ama pazartesi gecesi işleri zordu. İlk üç bölüm aynı seviyede kalırsa ay sonunda final haberi gelir.

Veda mektubu baslamis mi hic haberim yoktu 😱
Umarim reytingleri artar..

Tüm diziler düşüşe geçmiş 😱

Yasak Elma uzun aradan kan kaybetmiş ama toparlar Yasak Elma yani

Günün şoku Ömer oldu resmen Mahkum'da iki günde yayınlanmıştı ama hiç böyle bir sonuç olmamıştı oranlarını korur diye düşünmüştüm ama toparlar 1,2 haftaya. Yeni diziden etkilendiğini hiç zannetmiyorum kendine hayrı olmayan oranlarla başlamış.

Veda Mektubu kötü başlamış çok sürmez bence. Rabia'da hiç başrol ışığı yok hangi akılla başrol yaptılar anlamış değilim.

Bir Küçük Gün Işığı iyi toparlanmış sezon sonunu görür tek sezonluk bir iş olarak kalır bence diğer pazartesi ATV dizileri gibi. Eğer yeni sezona sarkarsa işi zorlaşır.

Survivor kötü gidiyor sonu O Ses Türkiye gibi olur ortalardan kaybolur.

Reactions: Mehmet Can
Halkın arasında arz-ı endam etmesi yeterli sultanımın

Reactions: Aserat
Ömer geçen hafta kendi gününde değil de perşembe günü yayınlandığı için insanlar birkaç gün sonra (27 şubat pazartesi günü) yeni bölümün olacağını öngörememiş veya unutmuş olabilir. Yeni haftadaki reytingleri daha net yorumlanabilir diye düşünüyorum.

Reactions: Mehmet Can