Bomboş bir gün yok mu ya Ömer orada yayınlansın, 17373848 sezonluk dizilerden fark yiyor böyle olunca.
Canım biz Osman varken de 5 alıyorduk. Çöp Adam’ın reytingine laf söyleyenlere gönderme yaptım.Bu hafta Çöp Adam da zortlayacak Osman geliyor neticede.
Kime gönderme yaptığını anladım canım ama dizime de laf ettirmem.Canım biz Osman varken de 5 alıyorduk. Çöp Adam’ın reytingine laf söyleyenlere gönderme yaptım.
Haftalarca tek başıma savaştım biraz da siz uğraşın. Ömer bu gidişle daha da düşer.Kime gönderme yaptığını anladım canım ama dizime de laf ettirmem.
Ben her zaman galip olduğum için savaşa girmeme gerek yok canım savaşa sizler girin.Haftalarca tek başıma savaştım biraz da siz uğraşın. Ömer bu gidişle daha da düşer.
Bizde daha bomba bölümler geliyor. Terapistimiz de geldi.Ben her zaman galip olduğum için savaşa girmeme gerek yok canım savaşa sizler girin.
Niye düşsün ayol bomba ilerliyor bölümler.
Melek Hanımı yolladığınız için o bombalar elinizde patlayacak.Bizde daha bomba bölümler geliyor. Terapistimiz de geldi.
Beni sinir etmeye çalışman çok tatlı ama düşmüş hali bile Çöp Adam'ın normalinden iyi. Rakiplere gerek kalmadan Deniz Madanoğlu yeterince batırır zaten diziyi.Ömer zortlamış. OGM’nin en düşük reytingli dizisi olarak hayal kırıklığı yaratmış.
Alamadı. @xemrexxxSenin Kösem Sultan dizi için sohbet odalarına girer olmuş karşılığını alabilecek mi bakalım. @xemrexxx
Halkın arasında arz-ı endam etmesi yeterli sultanımınÖmer'in perşembe günü iyi gidip pazartesi düşmesi ilginç. Evet geçen bölüm biraz da boşluktan faydalanmıştı ama deprem öncesinde de kendi gününde 5-7-6 bandında gitmişti. Galiba insanların gün konusunda kafası karıştı ama altta sürekli Pazartesi duyurusu yapıldığı için emin olmak zor. Yeni diziden de azıcık etkilenmiş olabilir.
Veda Mektubu çok kötü başlamış. Gelecek hafta bir tık yükselir ama kendine "örnek aldığı" Kızılcık Şerbeti gibi ciddi bir mucize yaratacakmış gibi durmuyor. Nurgül Yeşilçay'ın bahtsızlığı devam ediyor.
------
Beni sinir etmeye çalışman çok tatlı ama düşmüş hali bile Çöp Adam'ın normalinden iyi. Rakiplere gerek kalmadan Deniz Madanoğlu yeterince batırır zaten diziyi.
------
Alamadı. @xemrexxx