Sende mi izliyorsun yoksa.Küçük kadınlar vardı eskiden, tıpkı onun gibi
Sende mi izliyorsun yoksa.Küçük kadınlar vardı eskiden, tıpkı onun gibi
Sadece 2 saatir demiyorsun ki her yerde Anne diyorsunBenim işime geliyor. Çünkü anne sezon ortasında bozmuştu. Hikayesini bitirmişlerdi
Fragman bekliyorumNe zaman yayınlanacak? BU hafta da 3 tane gelsin bi zahmet
Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum.Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar
Fazilet hanımdan da kurtulsaydık orada da çok bağırıyor kızlarDizide bir keder dert filan var sürekli sanki yeni cezaden gelmişler gibi bir hava var herkeste.
O değilde Şu kırgın çiçekler saçmalığından kurtuluyoruz sonunda.Artık pazartesileri bağıran çığıran olmayacak.
Şu yaprak dökümün de oynayan Fikret ( adını unuttumŞuan Türkiye'nin en iyi oyunculuklar var dizide. Ayrıca en samimi normal tavırlar var. Dün akşam yarısı şarkı ile dolu olan bölüm bile delmiş geçmiş. harika bir dizi.
Annen izliyodu hani?Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum.Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar
Onu sorma ya.Fazilet hanımdan da kurtulsaydık orada da çok bağırıyor kızlar
Annem telefondan izliyor artık biz o akşam UTC izliyoruz
Evet gözü gönlü açık bi diziOnu sorma ya.Ne gıcık bir dizi. Reklamlarına katlanamıyorum çok tuhaf kızlar var o dizide. Tipsiz kızlar dizide ki erkekleri parmağında oynatmaya çalışıyor üff ne sıkıcı.
Annem telefondan izliyor artık biz o akşam UTC izliyoruzMerak etmiyorum ki sorayım
UTC'nin havası dağı taşı yeterGözümüz gönlümüz açılıyor izlerken@S.G.A.T.
Yok ya yine kapalı giyiniyorlar gibi ama arada Burcu baya iyi giyiniyor yüzüne bakmazsan tabiEvet gözü gönlü açık bi diziOyanın ağlamasını mı izledim yoksa bacak show mu anlamadım
ÖZellikle seçtiğim sahne değildiYok ya yine kapalı giyiniyorlar gibi ama arada Burcu baya iyi giyiniyor yüzüne bakmazsan tabiPelin de iyi bak , ona da pür dikkat bakıyorum.@S.G.A.T.
Ecünnüler Kenan'a geçit vermeyeceği zaman da bu şekilde konuşabilecek misin merak ediyorum.İlk fileyi Ufak Tecek Ecünnüler verdi zaten şuan rakip listesinden onlar düştüler
Kenan Anne ve Eşkiya arasında geçer ,Kenan zirveyi alır ve Anne yada Eşkiya kimin kitlesi oraya kaçarsa o dizi diğerine geçilir
Ayrıca bu bölüm Merve bayağı vardı yani yok diyenler sallamış bir yerlerden.Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm@Forumdash
Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden
Şu yaprak dökümün de oynayan Fikret ( adını unuttum) Bak o kurtarıyor diziyi gibi18 bölümdür sürekli asık surat yapmak kolay değil tabi
Yok ya yine kapalı giyiniyorlar gibi ama arada Burcu baya iyi giyiniyor yüzüne bakmazsan tabiPelin de iyi bak , ona da pür dikkat bakıyorum.@S.G.A.T.
Görüntü yönetmeni harika iş çıkarıyor UTC'de. Bütün evler de villa, pencereler bol. Her taraftan ışık geliyor tabi.Onu sorma ya.Ne gıcık bir dizi. Reklamlarına katlanamıyorum çok tuhaf kızlar var o dizide. Tipsiz kızlar dizide ki erkekleri parmağında oynatmaya çalışıyor üff ne sıkıcı.
Annem telefondan izliyor artık biz o akşam UTC izliyoruzMerak etmiyorum ki sorayım
UTC'nin havası dağı taşı yeterGözümüz gönlümüz açılıyor izlerken@S.G.A.T.
Ne tuhaf duyguların varmişGörüntü yönetmeni harika iş çıkarıyor UTC'de. Bütün evler de villa, pencereler bol. Her taraftan ışık geliyor tabi.İnsan izlerken kendini lord gibi hissediyor.
Çoğu kişide oluyordur.Ne tuhaf duyguların varmiş
Seni de bekliyoruz şarmaşığa forumdachım.Ne tuhaf duyguların varmiş
Zehirli sarmaşik dolu oralarSeni de bekliyoruz şarmaşığa forumdachım.
UTC bozdu gerçekten. Izleyesim bile yok, ama Kadın heyecanını koruyorUfak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm@Forumdash
Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?