Pek ihtimal vermiyorum tadında kalmalı.
Durumunuz bu kadar kötü müydü üzüldüm şimdi.
Bu sezon haftada 3 gün 10 reytingi geçtiğimiz oldu sen kaç senelik diziden bahsediyorsun. Yeni dizilerimiz de bomba gibi geliyor. Kısacası çatlamaya devam.Star çöktü 2018'de.UTC, Jet Sosyete düştü. Avlu, Nefes Nefese olmamış.Söz ve Özcan'a kaldı.
Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnmKadın tüm gruplarda 10 reyting alan nadir dizilerden. Tebrikler. Her hafta kendi rekorunu kırıyor dizi.
Bölüm fragmanı daha gelmedi. Ama dün akşam ki sakin bölüm bile böyle reyting aldıysa hafif dram içeren bölümü tahmin bile edemiyorum
UTC kendi ayağına sıktı. Saçma sapan bölümler ile kendi etti kendi buldu.
Fatih gelincede ilk çöken UTC olacaktır.
Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm@Forumdash
Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden
İlk fileyi Ufak Tecek Ecünnüler verdi zaten şuan rakip listesinden onlar düştülerMerve Aksak markası zarar gördü dizide çok. O yüzden soğudum. halkın gerçek kadın dizisine geçiş yaptım. Fatih gelince zaten en çok senin diziler etkilenir bizim dizi devam eder
İlk fileyi Ufak Tecek Ecünnüler verdi zaten şuan rakip listesinden onlar düştüler
Kenan Anne ve Eşkiya arasında geçer ,Kenan zirveyi alır ve Anne yada Eşkiya kimin kitlesi oraya kaçarsa o dizi diğerine geçilir
Aaa yok yanlış anladın ayollEcünnüler zaten iyice çöker Fatih ile. Kadın etkilenmez hayal kurma. Hiç bir bağlantısı yok diğer diziler ile. Atmosferi farklı bi kere.
Aaa yok yanlış anladın ayoll
Fatih 1.olur ve 2.kim Olacak Eşkiya mı Anne miFatih diyorum bu iki diziden hangisinden kitle çalarsa o etkilenir ve Eşkiya ya oranla Anneden kitle çalması daha yüksek ihtimal bence
Aaa pardon cnm bende bu manyak neye dis atıyor diyorum Kadın dizisini Anne diye bahsediyormusum 2 saattir aklım oraya gidiyorAnne değil Kadın. Aslında Anne olmalı bu dizinin ismi ama neyse
Kadın çok farklı atmosferde. Fatih' seyirci vermez bence. Fatih çok farklı bi dizi. Eşkıya kaybeder ama kesin sezon sonu biter.
KADIN'a helal olsunGün geçtikçe hem reytingini arttırdı. Hem de durgun bölümüne rağmen zirveyi alacak şekilde seyircisini ekranda tutmayı başarmiş@Çiğdem- @xBUGRAx @sokak sanati
Sadece 2 saatir demiyorsun ki her yerde Anne diyorsunAaa pardon cnm bende bu manyak neye dis atıyor diyorum Kadın dizisini Anne diye bahsediyormusum 2 saattir aklım oraya gidiyor@Forumdash
Eşkiyayı netten izleyecem gibi ilk Bölümler Kenanı bir canlı şans verecem sonra kararlaştırırım
Fragman bekliyorumSeyirci dizide ki gerçekliği hissetmiş olmalı. Ben bile bırakmadım dün akşam. Çünkü cidden yarım saat şarkı çaldı gerisi sohbet muhabbet. Bi sonu heyecanlı bitti. haftaya aksiyon gelecek. Gelince 15 alırız
Aaa işte dizinin adını hep Anne ile karıştırıyorum farkında da değildim @sokak sanati uyarana kadar soğuk suratıylaSadece 2 saatir demiyorsun ki her yerde Anne diyorsunBenim işime geliyor. Çünkü anne sezon ortasında bozmuştu. Hikayesini bitirmişlerdi
Fragman bekliyorumNe zaman yayınlanacak? BU hafta da 3 tane gelsin bi zahmet
Sadece 2 saatir demiyorsun ki her yerde Anne diyorsunBenim işime geliyor. Çünkü anne sezon ortasında bozmuştu. Hikayesini bitirmişlerdi
Fragman bekliyorumNe zaman yayınlanacak? BU hafta da 3 tane gelsin bi zahmet
Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum.Seyirci dizide ki gerçekliği hissetmiş olmalı. Ben bile bırakmadım dün akşam. Çünkü cidden yarım saat şarkı çaldı gerisi sohbet muhabbet. Bi sonu heyecanlı bitti. haftaya aksiyon gelecek. Gelince 15 alırız
Küçük kadınlar vardı eskiden, tıpkı onun gibiŞu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum.Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?