27 Şubat 2018 Salı Reyting Sonuçları

UTC nin bölümü güzeldi ama düşüş olması ilginç olmuş Kadına tebrikler

Neyse ki Kadın lider olmuş fazla üzülmedim
Şu Paşa uzun soluklu bir düşman olacak gibi geliyor reytingler 10'a çıksa liderlik için yeterli

Bazı diziler düşüşe devam ederse sezon sonunda Ufak Tefek Finaller göreceğiz

Star çöktü 2018'de.
UTC, Jet Sosyete düştü. Avlu, Nefes Nefese olmamış.
Söz ve Özcan'a kaldı.
Bu sezon haftada 3 gün 10 reytingi geçtiğimiz oldu sen kaç senelik diziden bahsediyorsun. Yeni dizilerimiz de bomba gibi geliyor. Kısacası çatlamaya devam.

Eğer Mehmed'in reklamı güzel yapılırsa bu günde iş yapabilir.

UTC’de Serhan ve Oya öpüştükden beri hikaye durdu, ilerlemiyor. Bu reytinglerden sonra bölümlerde hizlana goruruz muhtemelen.

Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm
@Forumdash

Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden

Ufak Tefek Ecünnülerden Kadına geçtin sanırım cnm
@Forumdash

Merve yok demişti @kerem @Harunnn60 bu hafta daha çöker demiştim başka oyuncusu yok dizinin öylede olmuş millet kaçmış diziden

Merve Aksak markası zarar gördü dizide çok. O yüzden soğudum. halkın gerçek kadın dizisine geçiş yaptım. Fatih gelince zaten en çok senin diziler etkilenir bizim dizi devam eder

Merve Aksak markası zarar gördü dizide çok. O yüzden soğudum. halkın gerçek kadın dizisine geçiş yaptım. Fatih gelince zaten en çok senin diziler etkilenir bizim dizi devam eder
İlk fileyi Ufak Tecek Ecünnüler verdi zaten şuan rakip listesinden onlar düştüler

Kenan Anne ve Eşkiya arasında geçer ,Kenan zirveyi alır ve Anne yada Eşkiya kimin kitlesi oraya kaçarsa o dizi diğerine geçilir

Ecünnüler zaten iyice çöker Fatih ile. Kadın etkilenmez hayal kurma. Hiç bir bağlantısı yok diğer diziler ile. Atmosferi farklı bi kere.

Ecünnüler zaten iyice çöker Fatih ile. Kadın etkilenmez hayal kurma. Hiç bir bağlantısı yok diğer diziler ile. Atmosferi farklı bi kere.
Aaa yok yanlış anladın ayoll

Fatih 1.olur ve 2.kim Olacak Eşkiya mı Anne mi
Fatih diyorum bu iki diziden hangisinden kitle çalarsa o etkilenir ve Eşkiya ya oranla Anneden kitle çalması daha yüksek ihtimal bence

Aaa yok yanlış anladın ayoll

Fatih 1.olur ve 2.kim Olacak Eşkiya mı Anne mi
Fatih diyorum bu iki diziden hangisinden kitle çalarsa o etkilenir ve Eşkiya ya oranla Anneden kitle çalması daha yüksek ihtimal bence

Anne değil Kadın. Aslında Anne olmalı bu dizinin ismi ama neyse

Kadın çok farklı atmosferde. Fatih' seyirci vermez bence. Fatih çok farklı bi dizi. Eşkıya kaybeder ama kesin sezon sonu biter.

Anne değil Kadın. Aslında Anne olmalı bu dizinin ismi ama neyse

Kadın çok farklı atmosferde. Fatih' seyirci vermez bence. Fatih çok farklı bi dizi. Eşkıya kaybeder ama kesin sezon sonu biter.
Aaa pardon cnm bende bu manyak neye dis atıyor diyorum Kadın dizisini Anne diye bahsediyormusum 2 saattir aklım oraya gidiyor
@Forumdash

Eşkiyayı netten izleyecem gibi ilk Bölümler Kenanı bir canlı şans verecem sonra kararlaştırırım

KADIN'a helal olsun
Gün geçtikçe hem reytingini arttırdı. Hem de durgun bölümüne rağmen zirveyi alacak şekilde seyircisini ekranda tutmayı başarmiş
@Çiğdem- @xBUGRAx @sokak sanati

Seyirci dizide ki gerçekliği hissetmiş olmalı. Ben bile bırakmadım dün akşam. Çünkü cidden yarım saat şarkı çaldı gerisi sohbet muhabbet. Bi sonu heyecanlı bitti. haftaya aksiyon gelecek. Gelince 15 alırız

Sadece 2 saatir demiyorsun ki her yerde Anne diyorsun
Benim işime geliyor. Çünkü anne sezon ortasında bozmuştu. Hikayesini bitirmişlerdi

Fragman bekliyorum
Ne zaman yayınlanacak? BU hafta da 3 tane gelsin bi zahmet

Benim işime geliyor. Çünkü anne sezon ortasında bozmuştu. Hikayesini bitirmişlerdi

Fragman bekliyorum
Aaa işte dizinin adını hep Anne ile karıştırıyorum farkında da değildim @sokak sanati uyarana kadar soğuk suratıyla

Survivor'un biraz daha yükselmesi lazım artık all star takımından elemeler başlasın o zaman daha heyecanlı olur ve yükselir

Fragman bekliyorum
Şu Kadın dizisinde ne tür bir olay var acaba çok merak ediyorum.
Ben ne zaman sahnelerine denk gelsem herkesin suratı asık, şimdi ne yapacağız biz kafasındalar