Aramızda Kalsın niye bu kadar düşük,Binnur Kaya döktürüyor aslında..
millet boynu çöküklere daldı
Aramızda Kalsın niye bu kadar düşük,Binnur Kaya döktürüyor aslında..
Ben Boynu Bükükler haftaya yükseleceğini demiyorum çünkü totalde 14 A\B`de 10 reytinglik bir dizi bugün yayınlanmıyor.Ama İnadına Yaşamak ve Boynu Bükükleri aynı tutmanı söylüyorumYok efendim o iş öyle değil işte.Dediğin mümkün olacak bir şey değil. Babaların elinde değil belli ki kumandalar öyle olursa ki haftaya öyle olacak o zaman düşebilir ama düşmeyedebilir tabi
Benim 1 yıl kaldı
Abi memlekette Binnur Kaya gibi oyuncumu var Uğur Yücel'den hiç söz etmiyorum bile..millet boynu çöküklere daldı
Abi memlekette Binnur Kaya gibi oyuncumu var Uğur Yücel'den hiç söz etmiyorum bile..
Bende herhafta Vadinin reklam arasında 30-40 dakika izliyorum.SBT'de hep düşük zaten.
Ben bile izliyorum diziyi gayet sıcak samimi bir konusu var.
Ben ikisini aynı tutmuyorum canım AhmadcanımBen Boynu Bükükler haftaya yükseleceğini demiyorum çünkü totalde 14 AB`de 10 reytinglik bir dizi bugün yayınlanmıyor.Ama İnadına Yaşamak ve Boynu Bükükleri aynı tutmanı söylüyorum
İyiymişhadii yaa kaçar o zaman hayırlısı varsa kaderde ölmek neye yarar keten gömlek
Ben ikisini aynı tutmuyorum canım Ahmadcanımkaderleri aynı da olabilir yani.
İyiymiş
Bugün en büyük rakip yoktu ve ayrıca kanal d nin çoğu dizisi 2. bölümde düşüş yaşıyor .Boynu Bükükler güzel gidiyo 6'ya dayanmış resmenhaftaya daha da yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?