Bu nasıl yorum allah aşkına zirveyi almış diyorsun ah için vadi yoktu ve yukselememis maç bahane bile olamaz zaten çok yüksek oran alan bir maç değil normalde 10 alması lazımdı.
Aramızda kalsın yanlış reklam stratejilerine bakarsak aldığı oranlar çok iyi ab de kılpayı zirveyi kaçırmış.
Boynunu bilenler totalde5.5 ab de 4.5 almış haftaya düşer vadi gelince hem vadi hem aramızda kalsın zorlar.
ah son haftalarda ab de düştü ab de 9.5 alan yapım nerede
maç fena değil
beni affet bulacak söz bulamiyorum
aşkın bedeli son günlerde artmaya başlamış 30 lara giriyor artık totalde 2.3 alıyor helal olsun🙂
Bağlarım sana mı soracağım arkadaşım.Hep Sevdaluk'a bağlıyorsun demek istedim.Espri kötüydü yine.
Biri daha aynı açıklamayı yapmıştı.Kardeşmişler galiba.
Bağlarım sana mı soracağım arkadaşım.
43 | YAHSI CAZIBE (TKR-GECE) | ATV | 27.02.2014 | 03:22:07 | 05:04:47 | 1,10 | 32,53 | 3,39 |
Unutma Beni reklam düzenini değiştirmiş ondan yükselmiştirUnutma Beni 24 Share ile iki grupta da zirvede.
Gani yine karşıma çıktı.
43 YAHSI CAZIBE (TKR-GECE) ATV 27.02.2014 03:22:07 05:04:47 1,10 32,53 3,39
insan kendi izlediği diziye hakaret eder mi panpaBoynu Bükükler Vadi olmamasına rağmen beklentilerin altında kalmış haftaya daha da düşer gibi gözüküyor.
Arkadaşım Hoşgeldin AB 7 almış daha fazla bekliyordum açıkçası.
Ben Karadayı'da yazar olduğunu biliyorum,akrabalık dereceleri nedir bilmiyorum.Hep Sevdaluk'a bağlıyorsun demek istedim.Espri kötüydü yine.
Biri daha aynı açıklamayı yapmıştı.Kardeşmişler galiba.
Unutma Beni reklam düzenini değiştirmiş ondan yükselmiştir