27 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

boynu bükükler haftaya 2 reytinge düşer en fazla 3 :D
arkadaşım hoşgeldin düşmeye başladı artık
perşembe günü çok iş var bence diğer dünlere dağılmalılar tüm işler bugüne toplanmış sanki

Aramızda Kalsın nasıl bu kadar reyting alıyor yahu. Diziyi açın 10 dakika izleyin sürekli müzik çalıyor gökçe bahadır ve esas oğlan üzülüyor. :F Binnur Kaya faktörü reyting getiriyor sanırsam.

Zkfo iyi gitmiş.

"Pis Yedili: Yeniden" dizisi pek iç açıcı başlamamış. :F Tüh şenlikler yapılamadı forumda. :A

Trabzon o amaçsız maçla iyi bile almış öylesine oynadılar zaten. :)

Arkadaşım hoşgeldin iyi gitmiş ve ab de birinci olmuş tebrikler. Totalde de iyi.

Aramızda kalsin da çok iyi gitmiş ab de az bir farkla birinciliği kaçırmış :(

Boynu kökükler totalde 5 geçerek iyi gitmiş :) ab ise 5 yakın almış. Ama asıl sınavı haftaya vadi :D

Zkfo trt ye göre iyi gidiyor.

Maç sanki düşük gelmiş ben daha da yüksek bekliyordum 😡

Bu nasıl yorum allah aşkına zirveyi almış diyorsun ah için vadi yoktu ve yukselememis maç bahane bile olamaz zaten çok yüksek oran alan bir maç değil normalde 10 alması lazımdı.

Aramızda kalsın yanlış reklam stratejilerine bakarsak aldığı oranlar çok iyi ab de kılpayı zirveyi kaçırmış.
Boynunu bilenler totalde5.5 ab de 4.5 almış haftaya düşer vadi gelince hem vadi hem aramızda kalsın zorlar.
ah son haftalarda ab de düştü ab de 9.5 alan yapım nerede :bilmem:
maç fena değil
beni affet bulacak söz bulamiyorum:D
aşkın bedeli son günlerde artmaya başlamış 30 lara giriyor artık totalde 2.3 alıyor helal olsun🙂

Canım arkadaşım sen benim dediğimi ya anlamak istemiyorsun ya da başka tarafa çekmek istiyorsun....
Sonuçta vadi yoksa bile ab kitlesi yüksek aramızda kalsın var AK de birinci olabilirdi ..ben Arkadaşım Hoşgeldinin birinci olmasını tebrik ettim ayrıca..sende bende çok iyi biliyoruz ki sen AH nin 1.olmasına tepki olarak bana bu yorumu yazmışsındır nede olsa kanald nin dip yapmasını batmasını isteyen kişilerden birisin.....
Ayrıca boynu büküklerde umarım sana inat yükselirde ..kanald deki başka diziler biter neyse sen anladın o kadarını ....

Birde herkes vadi vadi diyor açtırcaklar bana azğımı daha dün FGSN ye geçiliyordu vadi... geçen senede intikama demekki vadide o kadar abartılcak bir dizi değil totalde 15 leri görüyor diye!!!

Unutma Beni 24 Share ile iki grupta da zirvede. :Z

Gani yine karşıma çıktı. :bağır:

43YAHSI CAZIBE (TKR-GECE)ATV27.02.201403:22:0705:04:471,1032,533,39

Boynu Bükükler beklentilerin altında bir başlangıç yapmış tns'de daha iyi alacağını düşünmüştüm aslında. Dizinin total olması da normal ab'lik bir iş değil ama yine de ilk haftadan kesin konuşmayalım.. Bence bol tekrarla haftaya yükselme şansı var ilk bölümü iyiydi..

Arkadaşım Hoşgeldin totalde zirveyi az farkla kaçırırken ab'de affetmemiş tebrikler. :D

Maç ve Aramızda Kalsın gayet iyi giderek Star'ın yüzünü güldürmüşler.

Zengin Kız Fakir Oğlan sbt'deki oranlarından uzak..

Boynu Bükükler Vadi olmamasına rağmen beklentilerin altında kalmış haftaya daha da düşer gibi gözüküyor. :)

Arkadaşım Hoşgeldin AB 7 almış daha fazla bekliyordum açıkçası. :)

maç total 6.96 reytingle zirvede yer almış abde 7.59 ile 3.olmuş fena değil
boynu bükükler 5.31 reytingle başlamış abde 4.53 ile başlamış dizi tuttu diye akşam çok sevinenler oldu ama gelecek hafta 3-4 arasına düşer
aramızda kalsın çok iyi reytingler almış total 5.24 ab 7.78 almış helal olsun diziye :)
ana haberlerde star ana haber iki gruptada en çok izlenen haber total 4.6 ab 4.67 almış 😎 bazı arkadaşlara güzel cevap verdi :)

Arkadaşım Hoşgeldin iki grupta da gayet başarılı oranlar aldı ve AB grubunda zirvenin sahibi oldu. Ancak reytinglerinin biraz daha yükselmeye ihtiyacı var gibi.

Boynu Bükükler totalde iyi başladı ancak bir rakibi olmamasına rağmen bu oranlar yetersiz kaldı gibi görünüyor. Haftaya net sonuçlar ortaya çıkar.

Aramızda Kalsın başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da kanalının en iyi dizisi olma unvanını taşıyor halâ.

Kurtlar Vadisi Filistin defalarca yayınlanmasına rağmen yine iyi sonuçlar elde etti.

Arkadaşım Hoşgeldin eski oranlarından biraz düşük olsada gayet başarılı, tebrikler..

Kurtlar Vadisi Filistin defalarca yayımlanmasına rağmen gayet başarılı tebrikler..

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT 1'in ortalamasına göre çok iyi, tebrikler..

Aşk Ekmek Hayaller ve Umutsuz Ev Kadınları vasat altı..

Son düzenleme: